Vis studentum.no som: Mobil

Billy Blue College of Design i Australia

EduPlanet Medisin & PreMed
Sammendrag
Heltid
Diploma 1 år / Bachelor 3 år
Universitet og høgskole
Ja

Billy Blue College of Design i Australia

Billy Blue College of Design

Studere Design i utlandet på Billy Blue College of Design

Velkjent designskole | Tre moderne campus | Utdanningslengder for alle

Billy Blue College of Design er skolen for deg som vil jobbe med design, media og grafisk form, og søker en førsteklasses utdanning.

Skolen har vært virksom siden 1986, og utdanner årlig et stort antall studenter innen kreative emner. Alle studentene har det til felles at de ønsker å jobbe med farge og estetisk utforming.

Internasjonale studenter kan også studere ved skolens campus i Melbourne og Brisbane. Billy Blue College of Design er en del av Torrens University i Australia.

Tett samarbeid med bransjen

Billye Blue College anser seg som en partner til designindustrien. Skolen jobber tett med bransjen, hvilket leder til at de tilpasser kursene etter hva de merker markedet etterspør. I tillegg lar skolen yrkesvirksomme designere holde workshops og forelesninger, slik at studentene skal få en utdanning som gjør dem godt rustet for arbeidslivet.

Noen av de programvarene studentene får lære seg er Photoshop, InDesign, Illustrator, Flash, Maya og Dreamweaver. De studentene som velger å studere på Billy Blue College er svært interesserte og engasjerte i design, hvilken gir en herlig og kreativ stemning på skolen. Etter hvert semester ordner skolen en «Graduate Exhibition», der sisteårsstudentene får sjansen til å stille ut ulike prosjektarbeider, og der ulike partnere og designere blir invitert. Studentene får dermed sjansen til å fremvise hva de har lært seg, samt muligheten til å møte potensielle fremtidige arbeidsgivere.

Skolen måler årlig hvor mange studenter som har fått jobb etter fullført utdanning, og det har vist seg å være hele 85%! 

Når du søker på studier på Billy Blue College gjennom EduPlanet, får du hjelp med søknaden, informasjon, visum og studielån – alt helt kostnadsfritt!

Sydney

Bygget rundt en av verdens vakreste havner, med et sprudlende natteliv og et klima få vil bli skuffet over, er Sydney med sine 4 millioner innbyggere det perfekte sted for utenlandsstudier. Her kan du spasere rundt i romantiske Darling Harbour, langs fullsatte restauranter der salsa lyder fra høyttalerne, og nyte synet av sola som går ned bak horisonten.

Brisbane

Brisbane er hovedstaden i Queensland, også kjent som solskinnsstaten. Byen er bygget rett ved Brisbane River, som ca 15 km bort munner ut i Stillehavet. Klimaet er subtropisk, hvilket innebærer varme somre og kortere milde vintre. Nærheten til havet gjør Brisbane til en populær destinasjon om man eksempelvis vil snorkle eller lære seg å surfe.

Melbourne

Melbourne er en av Australias største byer, og ligger i delstaten Victoria, i sødre del av landet. Byen har en flerkulturell atmosfære, og blir ofte omtalt som landets "culture capital". Melbourne byr på et bredt utvalg av blandede opplevelser, der det er enkelt å finne noe som passer for enhver.

Uansett om du studerer i Sydney, Brisbane eller Melbourne, finnes det en rekke aktiviteter å begi seg ut på. Utforske storbyenes tilbud innen shopping, museer, restauranter, puber og herlige grønne parker. Alle tre byene er dessuten havnebyer med beliggenhet ved kysten, så det er aldri langt til strand, sol og bad! 

pc-skjermer

For kontakt eller mer informasjon om Billy Blue College of Design i Australia, vennligst fyll inn en interessemelding.

Kurstyper

 • Branded Environment Design
 • Communication Design
 • Design 3D
 • Digital Arts
 • Digital Media
 • Fashion Design
 • Game Development
 • Graphic Design
 • Interior Design
 • IT
 • Photography
 • Product Design
 • Software Development
 • Web Design

Opptakskrav/Søknad

Utdanninger: Diploma 1 år, Bachelor 3 år
Opptak:
Karakterer
Minimumskrav: 
Generell studiekompetanse
Språkkrav: 4 i Eng VG1 / IELTS 6.0

Oppstart

Bachelor, 3 år: Sept, feb, juni
Diploma, 1 år: Sept, feb, juni

Det er ingen fast søknadsfrist, men vi anbefaler at du søker ca 6 måneder i forveien.

Innkvartering

Skolen tilbyr ikke egne boliger, men det finnes flere nettsider der du kan finne bosted:

Studentbolig

Private alternativ

Kostnader

Bachelor, 3 år: AUD 81 000 – 93 200
Diploma, 1 år: AUD 26 000 – 27 000

Merk at skoleavgiften betales direkte til skolen i australske dollar. EduPlanet hjelper deg helt kostnadsfritt med å søke!

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Billy Blue College of Design i Australia.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

EduPlanet Medisin & PreMed

EduPlanet Premed kurs og Medisinstudier utenlands

EduPlanet PreMed-kurs & Medisinstudier utenlands

Gi deg selv en bedre sjanse for studieopptak! Om drømmen din er å bli lege, tannlege eller veterinær, men du har vanskeligheter med å komme inn på studiet, er dette sjansen din. EduPlanets PreMed-kurs gjør deg rustet til å kunne bestå de opptaksprøvene som kreves ved mange utenlandske universiteter. Med hjelp av EduPlanet kan drømmen din om å studere ved et medisinuniversitet bli til virkelighet!

EduPlanet er et av Skandinavias største og mest erfarne utdanningsforetak for Medisinstudier utenlands og forkurs til medisinutdanninger (PreMed). Siden oppstarten i 1982 har de hjulpet tusenvis av studenter med å bli tatt opp til medisinutdanninger utenlands. Selskapet er svenskt og norskt, men har studenter fra mange andre land. Kontoret ligger i Oslo (Ski) og de har kontor i Uppsala (Sverige) og Stockholm. EduPlanet har en internasjonal PreMed-skole med et unikt og effektivt PreMed-kurs, online i sanntid med klasse tilkoblet, som forbereder deg til å bestå medisinutdanningenes tøffe opptaksprøver. De er også norsk representant for mange av de beste medisinuniversitetene i Europa.

Veiledning, opptaksforberedelser og søknad

Hos EduPlanet får du hjelp med å finne riktig medisinuniversitet, klare opptaksprøven, samt med å skrive søknad til universitetet. Lengre nede på siden finner du lenker til deres PreMed-kurs og medisinuniversiteter.

Du har gode sjanser til å komme inn – to opptaksmetoder

Du er ikke nødt til å ha toppkarakterer eller være ekstremt begavet for å ha sjanse til å komme inn på medisin-, tannlege- eller veterinærstudier i utlandet. Opptak til utenlandske medisinuniversiteter skjer enten:

 1. gjennom karakterene dine eller
 2. gjennom de medisinuniversitetene som har opptaksprøve.

EduPlanet hjelper sine studenter med begge måtene å søke opptak på. De har en internasjonal PreMedical-skole med et forberedende kurs til nettopp medisinuniversitetenes opptaksprøver. De som tar PreMed-kurs her, og fullfører dette, vil før eller senere komme inn på de medisinuniversitetene som har opptaksprøver. 100% av de som har fullført EduPlanets PreMed-kurs har hittil kommet inn på universitet – det vil si alle!

premedkurs og medisin på eduplanet

PreMed-kurs – Live leksjoner i Virtual Classroom

Dette er et forberedende kurs for medisinuniversitetenes opptaksprøver. EduPlanets PreMed-kurs går over 14 uker, og inneholder alle viktige deler som trengs for å bestå opptaksprøver i blant annet kjemi, biologi, anatomi, fysikk og matematikk. Kursene undervises på engelsk over nett, "live" i et såkalt Virtual Classroom, der læreren, du og dine medstudenter er tilkoblet samtidig via datamaskiner. Du kan altså delta aktivt, tilkoblet fra et valgfritt sted, uansett hvor du bor. Gjennom leksjonene får du også kontinuerlig aktiv hjelp, oppfølging og støtte fra læreren via telefon, e-post og Facebook. I tillegg lages det opptak av alle leksjonene, slik at du får tilgang til disse på nett døgnet rundt i en periode på 6 måneder.

EduPlanet har også en ferdiginnspilt "budsjettvariant" av dette kurset, Recorded Online, der den aktive leksjonsdelen som går "live" ikke er inkludert. Les mer om kursene via lenkene nedenfor.

Lærerne på PreMed-kursene

EduPlanets sertifiserte lærere har lang erfaring fra forskning og undervisning innen emnene kursene tar opp: kjemi, biologi, anatomi, fysikk og matematikk. Minst like viktig som det er å kunne emnene, er det å også kunne undervise disse på en pedagogisk og inspirerende måte, samt å kunne støtte deltagerne utifra deres individuelle nivå. EduPlanets lærere er kjente for dette, samt for sitt store og vennlige engasjement. Undervisningen gis på engelsk, men lærerne snakker også svensk.

Medisinuniversiteter med opptaksprøver

Mot slutten av kursene legger du, sammen med EduPlanet, en plan for opptaksprøvene for noen av universitetene som har dette. Dette gjør du i forbindelse med kursets avslutning, slik at du har alle kunnskapene ferskt i minnet ved prøven. Følgende universiteter (du kan også lese mer om disse via lenkene nedenfor) har opptaksprøver, og er de som det anbefales å søke på i første omgang (PreMed-kursene er imidlertid tilpasset alle medisinuniversiteter med opptaksprøver):

 • Medical University of Silesia i Katowice (Polen); lege/tannlege
 • UPJS i Kosice (Slovakia); lege/tannlege
 • LSMU i Kaunas (Litauen); lege/tannlege/veterinær 
 • Charles University i Praha (Tsjekkia); lege
 • Debrecen i Debrecen (Ungarn); lege
 • Masaryk University i Brno (Tsjekkia); lege/tannlege
 • VFU i Brno (Tsjekkia); veterinær
 • Medical University of Silesia (Polen); lege/tannlege
 • UVM i Budapest (Ungarn); veterinær 

Stort engasjement og omfattende hjelp

eduplanetEduPlanet er kjent for sitt store engasjement for studentene. De hjelper deg med valg av universitet, karaktergjennomgang, vurdering av søknad, informasjon om Lånekassen, budsjett for studiene og, ikke minst, med å lykkes med studiene. Som student blir du invitert til deres Facebook-grupper og deres "webinars" om medisinstudier, slik at du får samhandle med andre studenter.

Et økonomisk valg og en effektiv undervisning

EduPlanets PreMed-kurs koster betydelig mindre enn andre lignende PreMed/Premedical-kurs. Det finnes andre PreMed-kurs på nett som tilbyr studiemateriale og diagnostiske tester, men disse er rene innspilte kursvarianter, uten interaktiv og direktesendt undervisning med deg som student, og de mangler en aktivt deltagende klasse. Denne forskjellen er ofte avgjørende for at man som deltager skal lykkes på opptaksprøven.

Opptak til medisinuniversiteter gjennom karakterer

EduPlanet er representant for mange av de beste medisinuniversitetene i Europa, hvilket innebærer at de kan hjelpe deg med å søke på universiteter og veilede deg til vellykkede studier. De har et erfarent team som helt kostnadsfritt hjelper deg med å velge de medisinuniversitetene som best passer for deg, samt med å søke opptak til disse. Nederst på denne siden, under utdanninger, kan du lese mer om de ulike medisinuniversitetene som har karakteropptak og som EduPlanet anbefaler:

 • RSU i Riga (Latvia); lege/tannlege
 • Pomoranian i Szczecin (Polen); lege/tannlege
 • Univ. of Nicosia (Kypros); lege

Kontakt EduPlanet dersom du vil vite mer om disse universitetene.

Bare hos EduPlanet

forberedende medisinkurs - eduplanetAlt dette får du bare hos EduPlanet som medisinstudent:

 • Karaktergjennomgang
 • Opptaksvurdering
 • Personlig studierådgivning
 • Gratis søknadshjelp
 • Invitasjon til medisin-webinars
 • Medlemskap i Facebook-grupper og medisingrupper
 • Direkte kontakt med medisinstudenter
 • Budsjettgjennomgang og informasjon om Lånekassen
 • Mulighet til hjelp med finansiering
 • Booking av "Åpen dag"-besøk til medisinuniversitetene 
 • Informasjon på norsk, engelsk eller svensk

EduPlanet hilser deg velkommen, og gir deg ærlige svar på hvordan akkurat du skal lykkes! 

Vis alle utdanninger fra EduPlanet Medisin & PreMed

Kontaktinformasjon til EduPlanet Medisin & PreMed

EduPlanet Medisin & PreMed

EduPlanet
Åsveien 200
1424 Ski


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Billy Blue College of Design i Australia:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!