Vis studentum.no som: Mobil

Delta på den Digitale Utdanningsmessen den 22. mars 2022 🎓💻

14 uker PreMed kurs Recorded , Internasjonal

EduPlanet
Sammendrag
Forkurs
Nettstudier
14 innspilte uker
Deltid
Kontakt lånekassen
22 000 SEK
PreMed Recorded Online, året rundt
Nettstudier

14 uker PreMed kurs Recorded , Internasjonal

forberedende medisinkurs

PreMed-kurs online live gir deg sjansen til å klare opptaksprøven til utenlandske medisinuniversiteter

EduPlanets unike PreMed-kurs online live forbereder deg på de opptaksprøvene som mange utenlandske universiteter krever for tannlege-, medisin- og veterinærstudier. Alle som hittil har gått PreMed-kurset har bestått opptaksprøven, det vil si 100%! 95% klarer opptaksprøven på første forsøk og de resterende på senere forsøk. EduPlanet er et etablert og profesjonelt skandinavisk utdanningsselskap, som har eksistert siden 1982. De er store på medisinstudier utenlands, og hjelper mange studenter fra Skandinavia med å søke på og bestå opptaksprøven til utenlandske medisinuniversiteter.

Kurset – undervisning i sanntid online med klasse

På vårt verdensledende PreMed-kurs, er du oppkoblet via datamaskinen med læreren din og klassen online. All undervisning er på engelsk og følger en tydelig kursplan. Du velger selv hvor du vil være, så lenge du kan delta uforstyrret, for eksempel hjemmefra eller fra et annet sted. Lett og tilgjengelig! Dine klassekamerater kommer fra både Norge, Sverige og andre land. Alle leksjoner blir også spilt inn, slik at du som kursdeltaker har online-tilgang 24/7 i 6 måneder – repetisjon som er gull verdt! Ingen andre PreMed kurs har kan tilby dette til en så lav pris!

Søknad til medisinuniversiteter via opptaksprøve

PreMed-kurset er altså for de som ønsker å studere i utlandet til en lege, tannlege eller veterinær og søke via opptaksprøve. Kurset er laget for å forberede deg på det medisinske universitetets opptaksprøve, noe som betyr at 95% av våre studenter hittil har bestått ved første forsøket! Etter avsluttet kurs har du mulighet til å velge å ta opptaksprøve for det universitetet som passer best for deg. Vi representerer noen av de beste medisinuniversitetene i Europa og veileder deg til det som passer best for deg. Vi har også medisinuniversiteter som har opptak via karakterer,

Universiteter Eduplanet samarbeider med 

Lege:

 • UPJS i Kosice (Slovakia)
 • Charles UNiversity i Praha (Tsjekkia)
 • Masaryk University i Brno (Tsjekkia)

Tannlege: 

 • UPJS i Kosice (Slovakia)
 • Masaryk University i Brno (Tsjekkia)

Veterinær: 

 • LSMU i Kaunas (Litauen)
 • VFU i Brno (Tsjekkia)
 • UVMP i Kosice (Slovakia)

eduplanet premed

Vår lærer – en av Sveriges mest erfarne

Som lærer og ansvarlig for vår PreMed sole er vår lærer doktor Esther Yeheskieli din trygghet for å lykkes. Esther har ekstremt lang erfaring i indervisning i emnene og får veldig fine evalueringer av våre deltagere.

Virtual Classroom

Virtual Classroom er en av de mest moderne undervisningsformer med teknologi for å gi deg den samme dynamiske opplevelsen som i et tradisjonelt klasserom. Forskjellen fra tradisjonelle kurs er at du ikke trenger å være fysisk i samme rom som læreren og klassekameratene dine. All undervisning og lærerkontakt skjer online og via telefon og e-post. Du kan sitte hjemme eller være på et annet sted og delta aktivt i undervisningen via datamaskinen. Dette gjør det mulig for alle som ønsker å ta kurs uten å måtte flytte til et bestemt kurssted der kurset gis, noe som betyr at dette er et billigere alternativ.

Gruppedynamikk og engasjement

Atmosfæren og samholdet blant klassekameratene blir vanligvis høyt og svært givende. Siden det også er enkelt å holde kontakten med de andre deltakerne, blir det naturlig å hjelpe hverandre og stille hverandre spørsmål.

Det kreves ikke noen avanserte eller andre tekniske hjelpemidler enn en pc og internettilgang. Vi hjelper deg med å komme i gang!

Bare hos EduPlanet

Alt dette får du bare hos EduPlanet som medisinstudent:

 • Karaktergjennomgang
 • Opptaksvurdering
 • Personlig studieveiledning
 • Gratis søknadshjelp
 • Invitasjon til medisin-webinarer
 • Tilgang til eksklusive medisingrupper på Facebook
 • Direkte kontakt med medisinstudenter
 • Budsjettgjennomgang og informasjon om Lånekassen
 • Mulighet for hjelp med finansiering
 • Påmelding til "Open Days" på medisinuniversitetene 
 • Informasjon på norsk, engelsk eller svensk
For kontakt eller mer informasjon om 14 uker PreMed kurs Recorded , Internasjonal, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videre studier

Kursets innhold

 • Forhåndsinnspilt PreMed 14 uker tilgjengelig døgnet rundt i 6 måneder 
 • Ca 240 undervisningstimer i kjemi, biologi, anatomi, fysikk og matematikk, samt øvings- og repetisjonsleksjoner 
 • All undervisning skjer på engelsk
 • Aktiv og regelmessig lærerstøtte under kurstiden 
 • Undervisningsmateriale i pdf-format
 • 1,200 øvningsspørsmål i pdf-format
 • Forberedende prøvegjennomganger til medisinuniversitetenes opptaksprøver
 • Tilgang til den private Facebook-gruppen for PreMed-deltakerne
 • Fri tilgang til EduPlanets løpende webinarer om medisinstudier i utlandet
 • Gratis søknadshjelp og opptaksvurdering til medisinstudier i utlandet

 

Etter kurset er du klar for opptaksprøven til ulike utenlandske medisinuniversiteter. Dette gjelder lege-, veterinær- eller tannlegeutdanning. EduPlanet hjelper deg med å søke.

Eksamen og vurdering

Etter fullført kurs får du utstedt et PreMed Diplom og dokumentasjon på kurset og dets innhold. Dette kan også benyttes når du eksempelvis søker jobb.

Eksaminasjon og dato for opptaksprøve

Eksaminasjon i PreMed-kurset skjer siste uken av kurset. Deretter kan du gjennomføre opptaksprøven til universitetet. Disse arrangeres flere ganger i året, i samarbeid mellom EduPlanet og de medisinuniversitetene som har opptaksprøve. Kontakt EduPlanet for datoer eller besøk deres hjemmeside.

 

Påmelding og kostnader

Kurset kvalifiserer ikke til Lånekassestøtte.

Bruk EduPlanets påmeldingsskjema for å søke til kursene. Dette finner du på EduPlanets nettsider. Når du er påmeldt får du en faktura på første delbetaling på SEK 2500,-

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen 14 uker PreMed kurs Recorded , Internasjonal.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

EduPlanet

EduPlanet Premed kurs og Medisinstudier utenlands

EduPlanet Utenlandsstudier

EduPlanet er et av Skandinavias største og mest erfarne utdanningsforetak for språkkurs og medisinutdanning i utlandet. I tillegg tilbys studier innenfor andre studieretninger i Europa, USA og Australia. Du kan søke blant et hundretall skoler i hele verden og få hjelp av våre studieveiledere til å finne rett utdanning. Vår veiledning og søknadshjelp er helt gratis! Velkommen!

EduPlanet ble etablert i 1982 for å finne et alternativ for voksne og studenter som ville ta et språkkurs i utlandet med deltagere fra andre land. I dag tilbys det 14 språk i 40 land. I 2005 ble det tatt et stort skritt for også å hjelpe studenter med utenlandsstudier ved college og universiteter i utlandet.

Veiledning, opptaksforberedelser og søknad

Hos EduPlanet får du hjelp med å finne riktig medisinuniversitet, klare opptaksprøven, samt med å skrive søknad til universitetet. Lengre nede på siden finner du lenker til deres PreMed-kurs og medisinuniversiteter.

Du har gode sjanser til å komme inn – to opptaksmetoder

Du er ikke nødt til å ha toppkarakterer eller være ekstremt begavet for å ha sjanse til å komme inn på medisin-, tannlege- eller veterinærstudier i utlandet. Opptak til utenlandske medisinuniversiteter skjer enten:

 1. gjennom karakterene dine eller
 2. gjennom de medisinuniversitetene som har opptaksprøve.

 

premedkurs og medisin på eduplanet

EduPlanets PreMed-kurs

EduPlanet har et unikt, effektivt og verdensledende online PreMed-kurs som forbereder deg til å bestå medisinutdanningenes tøffe opptaksprøver. 95% av de som har fullført EduPlanets PreMed-kurs hittil har kommet inn på universitet. De er også norsk representant for mange av de beste medisinuniversitetene i Europa.

EduPlanet har også en ferdiginnspilt "budsjettvariant" av dette kurset, Recorded Online, der den aktive leksjonsdelen som går "live" ikke er inkludert. Les mer om kursene via lenkene nedenfor.

Lærerne på PreMed-kursene

EduPlanets sertifiserte lærere har lang erfaring fra forskning og undervisning innen emnene kursene tar opp: kjemi, biologi, anatomi, fysikk og matematikk. Minst like viktig som det er å kunne emnene, er det å også kunne undervise disse på en pedagogisk og inspirerende måte, samt å kunne støtte deltagerne utifra deres individuelle nivå. Kursene foregår på engelsk.

Medisinuniversiteter med opptaksprøver eller karakterer

Følgende medisinuniversiteter har opptaksprøver eller karakterer og er de som det anbefales å søke på i første omgang:

 • Masaryk University i Brno, Tsjekkia
 • University of Debrecen, Ungarn
 • Pavlo Jozef Šafárik University i Kosice, Slovakia
 • University of Nicosia Medical School i Nicosia, Kypros
 • Charles University i Praha, Tsjekkia
 • Riga Stradins University på Riga, Latvia
 • Pomeranian Medical University i Szczecin, Polen

Stort engasjement og omfattende hjelp

eduplanetEduPlanet er kjent for sitt store engasjement for studentene. De hjelper deg med valg av universitet, karaktergjennomgang, vurdering av søknad, informasjon om Lånekassen, budsjett for studiene og, ikke minst, med å lykkes med studiene. Som student blir du invitert til deres Facebook-grupper og deres "webinars" om medisinstudier, slik at du får samhandle med andre studenter.

Et økonomisk valg og en effektiv undervisning

EduPlanets PreMed-kurs koster betydelig mindre enn andre lignende PreMed/Premedical-kurs. Det finnes andre PreMed-kurs på nett som tilbyr studiemateriale og diagnostiske tester, men disse er rene innspilte kursvarianter, uten interaktiv og direktesendt undervisning med deg som student, og de mangler en aktivt deltagende klasse. Denne forskjellen er ofte avgjørende for at man som deltager skal lykkes på opptaksprøven.

Bare hos EduPlanet

forberedende medisinkurs - eduplanetAlt dette får du bare hos EduPlanet som medisinstudent:

 • Karaktergjennomgang
 • Opptaksvurdering
 • Personlig studierådgivning
 • Gratis søknadshjelp
 • Invitasjon til medisin-webinars
 • Medlemskap i Facebook-grupper og medisingrupper
 • Direkte kontakt med medisinstudenter
 • Budsjettgjennomgang og informasjon om Lånekassen
 • Mulighet til hjelp med finansiering
 • Booking av "Åpen dag"-besøk til medisinuniversitetene 
 • Informasjon på norsk, engelsk eller svensk

EduPlanet hilser deg velkommen, og gir deg ærlige svar på hvordan akkurat du skal lykkes! 

Vis alle utdanninger fra EduPlanet

Kontaktinformasjon til EduPlanet

EduPlanet

EduPlanet
Åsveien 200
1424 Ski


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra 14 uker PreMed kurs Recorded , Internasjonal:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!