Vis studentum.no som: Mobil

14 og 5 uker PreMed kurs Live i Virtual Classroom, Internasjonal

EduPlanet Medisin & PreMed
Sammendrag
Heltid/deltid
14 og 5 uker
Forkurs
Oppstart: 15.02.2021 - Nettstudier
Delvis

14 og 5 uker PreMed kurs Live i Virtual Classroom, Internasjonal

forberedende medisinkurs

Unikt PreMed-kurs online live gir deg sjansen til å klare opptaksprøven til utenlandske medisinuniversiteter

EduPlanets unike PreMed-kurs online live forbereder deg for de opptaksprøvene mange utenlandske universiteter krever for tannlege-, medisin- og veterinærstudier. Alle som hittil har gått PreMed-kurset har bestått opptaksprøven, det vil si 100%! 95% klarer opptaksprøven på første forsøket og de resterende på senere forsøk. EduPlanet er et etablert og profesjonelt skandinavisk utdanningsselskap, som har eksistert siden 1982. De er store på medisinstudier utenlands, og hjelper mange studenter fra Skandinavia med å søke på og bestå opptaksprøven til utenlandske medisinuniversiteter.

Kurset – PreMed Live leksjoner Virtual Classroom

EduPlanets unike PreMed-kurs forener det beste fra to verdener, undervisning live og studier på nett. Kurset går over 14 uker og undervises direktesendt på engelsk på nett, i såkalte Virtual Classroom, der læreren og dine klassekamerater er tilkoblet samtidig. Det gjøres også opptak av alle leksjonene, og du har tilgang til disse på nett døgnet rundt i 6 måneder. Opptakene gjør det enkelt å gå tilbake til og følge undervisningen om du har gått glipp av noe, eller ønsker å jobbe ekstra med eller repetere visse deler. Dette er noe deltakerne pleier å sette stor pris på, og studiematerialet er svært godt. 

EduPlanet har også et PreMed-kurs (Recorded Live Online) som er innspilt, men med aktiv lærerstøtte. Les mer om dette her eller på EduPlanets hjemmeside.

Studer på nett – i reell tid med hele klassen tilkoblet

Undervisningen foregår i Virtual Classroom, en av de mest moderne tekniske undervisningsformene, for å gi deg den samme dynamiske opplevelsen som i et tradisjonelt klasserom. Forskjellen sammenlignet med tradisjonelle kurs, er at du på dette kurset ikke må være fysisk tilstede i samme lokale og på samme tid som læreren og dine klassekamerater. All undervisning og lærerkontakt foregår online og via e-post og telefon. Du kan sitte hjemme eller på en annen valgfri plass, fra nord til sør i Norge eller i et annet land, og delta aktivt i undervisningen, tilkoblet via internett. Dette gjør at alle får muligheten til å ta kurset – uten å måtte flytte til et spesielt kurssted. Studentene kommer fra ulike land. Stemningen og samholdet mellom dem pleier være både bra og givende, og kursdeltakerne pleier å ha mye kontakt seg imellom.

Aktiv lærerstøtte

Gjennom kursene får du også aktiv "lærer-support" via telefon, e-post og Facebook. Læreren sørger for at du holder tritt med leksjonene, og gir deg hjelp og veiledning dersom det skulle være behov for dette.

Gruppedynamikk og engasjement

For å skape den dynamikken som kreves for at du skal kunne nå målene dine, så inneholder kurset blant annet:

 • Gruppediskusjoner på nett
 • Regelmessige diagnostiske tester med vurdering av hver students resultat, med utgangspunkt i hva som kreves for å bestå opptaksprøven og med oppfølging fra lærerne
 • En Facebook-gruppe for hvert kurs, der deltakerne kan kommunisere med hverandre og med kurslederne
 • Regelmessige personlige samtaler med læreren, med individuell veiledning

premed eduplanet

Lær deg det som kreves for å bestå opptaksprøvene

EduPlanet vil jobbe hardt for at du som kursdeltager skal klare å pugge ordentlig og virkelig forstå det du trenger å lære deg. Deres ambisjon er at hver student virkelig skal føle at han/hun har lært det som kreves, og ikke kun fått den informasjonen som trengs. Det er stor forskjell på disse to fremgangsmåtene!

Svært gunstige priser og enkel påmelding

I tillegg til at kurset er veldig rimelig sammenlignet med andre kurs av denne typen, slipper du reisekostnader og utfordringene ved å flytte. Det kreves heller ingen andre avanserte eller tekniske hjelpemidler enn en fungerende datamaskin med internett-tilkobling. EduPlanet hjelper deg med å komme i gang!

PreMeds-kursets innhold

 • 14 ukers kurs i Virtual Classrom, det vil si online og Live (direktesendt) med læreren og klassen
 • Ca 240 undervisningstimer i kjemi, biologi, anatomi, fysikk og matematikk, samt trenings- og repetisjonsleksjoner
 • Opptak av alle leksjoner, tilgjengelige døgnet rundt i 6 måneder
 • All undervisning skjer på engelsk
 • Aktiv og regelmessig lærerstøtte under kursene
 • Undervisningsmateriale i pdf-format
 • 1,200 øvingsspørsmål i pdf-format
 • Regelmessige diagnostiske tester for å sørge for at alle holder tritt
 • Forberedende prøvegjennomganger innenfor medisinuniversitetenes opptaksprøver
 • Garantert plass inntil du klarer universitetets opptaksprøve
 • Tilgang til den private Facebook-gruppen for PreMed-deltakere
 • Fri tilgang til EduPlanets løpende webinars om medisinstudier i utlandet
 • Gratis søknadshjelp og opptaksvurdering til medisinstudier utenlands

Hvorfor velge EduPlanets PreMed-kurs?

De viktigste grunnen til at kursdeltakerne velger dette kurset:

 1. Undervisning av høy kvalitet og med opptaksgaranti
 2. Unikt konsept med Online/Nettkurs, men med direktesendt undervisning 
 3. Svært rimelig pris
 4. Opptak av kursene tilgjengelig døgnet rundt i 6 måneder
 5. Aktiv lærerstøtte og kontinuerlig oppfølging
 6. Svært fornøyde kursdeltakere
 7. Tilgang til Medisin-webinarer og kontakt med andre studenter
 8. Gratis hjelp med søknadsprosessen til medisinstudier

Kurset er intensivt med mye undervisning og et omfattende pensum. Studiene gir også et godt kunnskapsgrunnlag for dine fremtidige medisinstudier. Det har vist seg at de som tar kurset enklere klarer utdanningen videre, hvilket er en stor fordel.

Lærere med stort hjerte og engasjement

PreMed-kursets hovedlærer er Doktor og en av Skandinavias mest erfarne lærere for forberedende medisinkurs, med mer enn 30 års erfaring innen forskning og akademisk undervisning. Kvaliteten og deltakernes resultater kommer alltid først.

Lærerne er svært engasjerte. De vil sørge for at du holder tritt med undervisningen og forstår alt, at du arbeider ordentlig på egenhånd og at du trives med kursene. Lærerne jobber også mye med å få kursdeltakerne til å bli kjent med hverandre, slik at de skal kunne "pushe" og hjelpe hverandre. Undervisningen gis med mye varme og positivitet. Lærerne og kursenes målsetting er også at alle skal kjenne seg delaktige, og at de får den samme dynamikken som finnes i en bra klasse som arbeider sammen mot samme mål.

Hjertelig velkommen til EduPlanet, ta kontakt så får du vite mer!

Bare hos EduPlanet

Alt dette får du bare hos EduPlanet som medisinstudent:

 • Karaktergjennomgang
 • Opptaksvurdering
 • Personlig studieveiledning
 • Gratis søknadshjelp
 • Invitasjon til medisin-webinarer
 • Medlemskap i medisingrupper på Facebook
 • Direkte kontakt med medisinstudenter
 • Budsjettgjennomgang og informasjon om Lånekassen
 • Mulighet for hjelp med finansiering
 • Påmelding til "Open Days" på medisinuniversitetene 
 • Informasjon på norsk, engelsk eller svensk

Slik søker du

Påmelding
Påmelding skjer ved at du betaler inn forskuddet (se under feltet Kostnader nedenfor) og ved at du sender en e-post til EduPlanet.

Opptakskrav
Ingen spesielle opptakskrav. Kurset er rettet mot alle som er interesserte i å studere medisin på høyere nivå. Kontakt EduPlanet for råd og tips om PreMed-studier og hva disse innebærer.

Eksamen og dato for opptaksprøve

Eksamen fra PreMed-kurset skjer siste uken i kurset. Deretter kan du gjennomføre opptaksprøven til universitetet. Disse arrangeres flere ganger per år, i samarbeid mellom EduPlanet og de medisinuniversitetene som har opptaksprøver. Kontakt EduPlanet for datoer eller besøk deres hjemmeside.

For kontakt eller mer informasjon om 14 og 5 uker PreMed kurs Live i Virtual Classroom, Internasjonal, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videre studier/jobbmuligheter

Etter kurset er du klar for opptaksprøven ved utenlandske medisinuniversiteter, for utdanning til tannlege, lege eller veterinær. EduPlanet hjelper deg med søknaden din.

Påmelding og kostnader

Pris: 30 000 SEK

Du kan velge å dele opp kursavgiften, kontakt i så tilfelle EduPlanet for mer informasjon dette.

For å melde deg på kurset gjør du følgende:

Betalt din første delbetaling på forskudd, på 1 000 SEK, til:

 • IBAN: SE29 8000 0838 1690 4107 5392
 • Swift/BIC: SWEDSESS
 • Mottaker: EduPlanet & MediaSpot

Send e-post til EduPlanet og informer om at du har betalt inn forskuddet. Oppgi også dine fullstendige kontaktopplysninger i e-posten, slik som navn og telefonnummer.

Eksamen og diplom

Etter fullført kurs får du utstedt et PreMed Diplom og dokumentasjon på kurset og dets innhold. Dette kan også benyttes når du eksempelvis søker jobb.

Opptaksgaranti

Kurset har opptaksgaranti. Får du ikke opptak, kan du gå PreMed-kurset en gang til helt kostnadsfritt.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen 14 og 5 uker PreMed kurs Live i Virtual Classroom, Internasjonal.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

EduPlanet Medisin & PreMed

EduPlanet Premed kurs og Medisinstudier utenlands

EduPlanet PreMed-kurs & Medisinstudier utenlands

Gi deg selv en bedre sjanse for studieopptak! Om drømmen din er å bli lege, tannlege eller veterinær, men du har vanskeligheter med å komme inn på studiet, er dette sjansen din. EduPlanets PreMed-kurs gjør deg rustet til å kunne bestå de opptaksprøvene som kreves ved mange utenlandske universiteter. Med hjelp av EduPlanet kan drømmen din om å studere ved et medisinuniversitet bli til virkelighet!

EduPlanet er et av Skandinavias største og mest erfarne utdanningsforetak for Medisinstudier utenlands og forkurs til medisinutdanninger (PreMed). Siden oppstarten i 1982 har de hjulpet tusenvis av studenter med å bli tatt opp til medisinutdanninger utenlands. Selskapet er svenskt og norskt, men har studenter fra mange andre land. Kontoret ligger i Oslo (Ski) og de har kontor i Uppsala (Sverige) og Stockholm. EduPlanet har en internasjonal PreMed-skole med et unikt og effektivt PreMed-kurs, online i sanntid med klasse tilkoblet, som forbereder deg til å bestå medisinutdanningenes tøffe opptaksprøver. De er også norsk representant for mange av de beste medisinuniversitetene i Europa.

Veiledning, opptaksforberedelser og søknad

Hos EduPlanet får du hjelp med å finne riktig medisinuniversitet, klare opptaksprøven, samt med å skrive søknad til universitetet. Lengre nede på siden finner du lenker til deres PreMed-kurs og medisinuniversiteter.

Du har gode sjanser til å komme inn – to opptaksmetoder

Du er ikke nødt til å ha toppkarakterer eller være ekstremt begavet for å ha sjanse til å komme inn på medisin-, tannlege- eller veterinærstudier i utlandet. Opptak til utenlandske medisinuniversiteter skjer enten:

 1. gjennom karakterene dine eller
 2. gjennom de medisinuniversitetene som har opptaksprøve.

EduPlanet hjelper sine studenter med begge måtene å søke opptak på. De har en internasjonal PreMedical-skole med et forberedende kurs til nettopp medisinuniversitetenes opptaksprøver. De som tar PreMed-kurs her, og fullfører dette, vil før eller senere komme inn på de medisinuniversitetene som har opptaksprøver. 100% av de som har fullført EduPlanets PreMed-kurs har hittil kommet inn på universitet – det vil si alle!

premedkurs og medisin på eduplanet

PreMed-kurs – Live leksjoner i Virtual Classroom

Dette er et forberedende kurs for medisinuniversitetenes opptaksprøver. EduPlanets PreMed-kurs går over 14 uker, og inneholder alle viktige deler som trengs for å bestå opptaksprøver i blant annet kjemi, biologi, anatomi, fysikk og matematikk. Kursene undervises på engelsk over nett, "live" i et såkalt Virtual Classroom, der læreren, du og dine medstudenter er tilkoblet samtidig via datamaskiner. Du kan altså delta aktivt, tilkoblet fra et valgfritt sted, uansett hvor du bor. Gjennom leksjonene får du også kontinuerlig aktiv hjelp, oppfølging og støtte fra læreren via telefon, e-post og Facebook. I tillegg lages det opptak av alle leksjonene, slik at du får tilgang til disse på nett døgnet rundt i en periode på 6 måneder.

EduPlanet har også en ferdiginnspilt "budsjettvariant" av dette kurset, Recorded Online, der den aktive leksjonsdelen som går "live" ikke er inkludert. Les mer om kursene via lenkene nedenfor.

Lærerne på PreMed-kursene

EduPlanets sertifiserte lærere har lang erfaring fra forskning og undervisning innen emnene kursene tar opp: kjemi, biologi, anatomi, fysikk og matematikk. Minst like viktig som det er å kunne emnene, er det å også kunne undervise disse på en pedagogisk og inspirerende måte, samt å kunne støtte deltagerne utifra deres individuelle nivå. EduPlanets lærere er kjente for dette, samt for sitt store og vennlige engasjement. Undervisningen gis på engelsk, men lærerne snakker også svensk.

Medisinuniversiteter med opptaksprøver

Mot slutten av kursene legger du, sammen med EduPlanet, en plan for opptaksprøvene for noen av universitetene som har dette. Dette gjør du i forbindelse med kursets avslutning, slik at du har alle kunnskapene ferskt i minnet ved prøven. Følgende universiteter (du kan også lese mer om disse via lenkene nedenfor) har opptaksprøver, og er de som det anbefales å søke på i første omgang (PreMed-kursene er imidlertid tilpasset alle medisinuniversiteter med opptaksprøver):

 • Medical University of Silesia i Katowice (Polen); lege/tannlege
 • UPJS i Kosice (Slovakia); lege/tannlege
 • LSMU i Kaunas (Litauen); lege/tannlege/veterinær 
 • Charles University i Praha (Tsjekkia); lege
 • Debrecen i Debrecen (Ungarn); lege
 • Masaryk University i Brno (Tsjekkia); lege/tannlege
 • VFU i Brno (Tsjekkia); veterinær
 • Medical University of Silesia (Polen); lege/tannlege
 • UVM i Budapest (Ungarn); veterinær 

Stort engasjement og omfattende hjelp

eduplanetEduPlanet er kjent for sitt store engasjement for studentene. De hjelper deg med valg av universitet, karaktergjennomgang, vurdering av søknad, informasjon om Lånekassen, budsjett for studiene og, ikke minst, med å lykkes med studiene. Som student blir du invitert til deres Facebook-grupper og deres "webinars" om medisinstudier, slik at du får samhandle med andre studenter.

Et økonomisk valg og en effektiv undervisning

EduPlanets PreMed-kurs koster betydelig mindre enn andre lignende PreMed/Premedical-kurs. Det finnes andre PreMed-kurs på nett som tilbyr studiemateriale og diagnostiske tester, men disse er rene innspilte kursvarianter, uten interaktiv og direktesendt undervisning med deg som student, og de mangler en aktivt deltagende klasse. Denne forskjellen er ofte avgjørende for at man som deltager skal lykkes på opptaksprøven.

Opptak til medisinuniversiteter gjennom karakterer

EduPlanet er representant for mange av de beste medisinuniversitetene i Europa, hvilket innebærer at de kan hjelpe deg med å søke på universiteter og veilede deg til vellykkede studier. De har et erfarent team som helt kostnadsfritt hjelper deg med å velge de medisinuniversitetene som best passer for deg, samt med å søke opptak til disse. Nederst på denne siden, under utdanninger, kan du lese mer om de ulike medisinuniversitetene som har karakteropptak og som EduPlanet anbefaler:

 • RSU i Riga (Latvia); lege/tannlege
 • Pomoranian i Szczecin (Polen); lege/tannlege
 • Univ. of Nicosia (Kypros); lege

Kontakt EduPlanet dersom du vil vite mer om disse universitetene.

Bare hos EduPlanet

forberedende medisinkurs - eduplanetAlt dette får du bare hos EduPlanet som medisinstudent:

 • Karaktergjennomgang
 • Opptaksvurdering
 • Personlig studierådgivning
 • Gratis søknadshjelp
 • Invitasjon til medisin-webinars
 • Medlemskap i Facebook-grupper og medisingrupper
 • Direkte kontakt med medisinstudenter
 • Budsjettgjennomgang og informasjon om Lånekassen
 • Mulighet til hjelp med finansiering
 • Booking av "Åpen dag"-besøk til medisinuniversitetene 
 • Informasjon på norsk, engelsk eller svensk

EduPlanet hilser deg velkommen, og gir deg ærlige svar på hvordan akkurat du skal lykkes! 

Vis alle utdanninger fra EduPlanet Medisin & PreMed

Kontaktinformasjon til EduPlanet Medisin & PreMed

EduPlanet Medisin & PreMed

EduPlanet
Åsveien 200
1424 Ski


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra 14 og 5 uker PreMed kurs Live i Virtual Classroom, Internasjonal:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!