Vis studentum.no som: Mobil

Administrativ koordinator

eCademy Nettstudier og Kurs
Sammendrag
Varighet: 2 semestre
Pris: 47 900 NOK
Studielån/Stipend: Ja
Heltid/Deltid: Deltid
Søknadsfrist: Søk når som helst hele året
Utdanningsinstitutt: eCademy Nettstudier og Kurs
Type utdanning: Fagskole
Oppstart: Februar og september - Nettstudier

Administrativ koordinator

Administrativ Koordiantor

Ta administrativ koordinator som nettstudium

Trives du med administrativt arbeid, og kunne tenke deg å støtte ledere og andre beslutningstakere? eCademy Nettstudier og Kurs tilbyr fagskoleutdanningen Administrativ koordinator som nettstudium.

På utdanningen Administrativ Koordinator får du spisskompetanse i administrativ ledelsesstøtte for både toppledere, mellomledere og styrer, så vel som avdelinger og grupper av medarbeidere. Du blir også kvalifisert til å jobbe som sekretær ved advokatkontorer.

På dette studiet er du innom disse emnene

 • Publiseringssystemer og sosiale medier 
  • Publisering og innholdsproduksjon mot internettsider
 • Administrative fag
  • Saksbehandling og rutiner
  • Presentasjonsteknikk / service
  • Møte- og arrangementsplanlegging / gjennomføring
  • Yrkesstolthet / holdninger / adferd
  • CV / søknad / intervjuteknikk
 • Jus
  • Innføring i det norske rettssystemet
  • Utvalgte rettsområder
 • IT
  • Spesialistkunnskap kontorstøtte
  • Kundeoppfølgingssystemer
 • Engelsk

Hva gjør en administrativ koordinator?

Som administrativ koordinator har du et bredt spekter med framtidsrettede ferdigheter for å kunne tilføre verdi til selskaper og organisasjoner. Det kreves en bred kompetanse innen sentrale administrative prosesser og bruk av moderne informasjonsteknologi. Som nyutdannet administrativ Koordinator ved eCademy kan du være selvsikker på dine egne kunnskaper og ferdigheter.

Stillinger du kan søke etter utdanningen er blant annet administrasjonssekretær, koordinator, advokatsekretær, samt personlig assistent til toppledere, styrer og avdelinger, både offentlig og privat virksomhet.

For kontakt eller mer informasjon om Administrativ koordinator, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Gjennomført videregående skole eller opptak på grunnlag av realkompetanse.

Studenter som ikke har fullført Salg og Service linjen på videregående skole eller ikke har tilsvarende realkompetanse må i tillegg til studiet ta et forkurs.

Studiefakta

Vitnemål utstedes ved bestått eksamen.

Studiet gir 30 fagskolepoeng.

Kostnader

kr 47 900 + registreringsavgift kr 1.500

Utdanningsløpet er godkjent av NOKUT som fagskoleutdanning og dermed godkjent for lån/stipend i Lånekassen.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Administrativ koordinator.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Errors
Valgfritt
Valgfritt
Valgfritt
Valgfritt
Valgfritt
Valgfritt

eCademy Nettstudier og Kurs

eCademy - Nettstudier og kurs

eCademy – Fagskolen på nett

Vil du ta utdanningen din som nettstudium? eCademy er en offentlig godkjent nettskole som tilbyr yrkesrettede utdanninger og praktiske kurs.

Våre fagskoleutdanninger er godkjent av NOKUT (Norsk organ for kvalitet i utdanningen) og gir rett til lån og stipend i Lånekassen. Vi har studiestart to ganger i året – i september og februar, og løpende opptak hele året. Vi har ingen søknadsfrister. Søk når det passer deg!

Kombiner jobb og utdanning

Vår studiemodell baserer seg på fast progresjon og nettsamlinger i vårt virtuelle klasserom en kveld i uka. På nettsamlingene møter du læreren din og klassekameratene dine. Du leser og jobber med oppgaver der du er, når det passer deg. Du kan når som helst søke råd og veiledning hos læreren din. Hos eCademy er du ikke alene.

Våre deltidsstudier på nett passer perfekt for deg som ønsker å kombinere jobb og studier, driver toppidrett og reiser mye, er hjemme med barn, ønsker en god utdanning uten å måtte flytte, reiser jorda rundt eller ønsker å komme raskt ut i en relevant jobb.

eCademy tilbyr også korte, praktiske nettkurs. Start når du vil og les i ditt eget tempo!

9 gode grunner til å bli nettstudent hos oss

1. De aller fleste fullfører studiet

Så mange som 75 prosent av studentene våre fullfører sine studier. Hele 90 prosent av studentene våre fullfører sine studier innen Helse og oppvekst.

2. Tett og personlig oppfølging

Både administrasjonen og lærerne ser deg og vil hjelpe deg å lykkes. Våre lærere gir deg tett og personlig oppfølging. Som nettstudent har du alltid mulighet til å kontakte lærer, medstudenter og administrasjonen. Studiene våre har fast progresjon.

3. Ukentlige nettsamlinger

Vi har ukentlige Skype-samlinger på kveldstid. Her møter du en lærer med solid yrkeserfaring og god, faglig kompetanse. Læreren går gjennom fagstoff og oppgaver, og du kan få svar på faglige spørsmål. Får du ikke deltatt på en samling? Du kan når som helst laste ned og spille av opptaket.

4. Deltidsstudent – Kombiner med full jobb

Selv om våre studier har fast progresjon, så er de fleksible. Du kan fint studere hos oss samtidig som du jobber 100 %. Får du ikke deltatt på den ukentlige Skype-samlingen? Last ned og spill av opptaket i etterkant. Som en pekefingerregel kan du regne med å bruke pluss/minus 20 timer pr uke på nettstudier. Tips: Lag ukeplaner med oversikt over alt du skal gjøre; jobb, familie og venner, fritidsaktiviteter OG tid til studiene!

5. Korte, yrkesrettede studier for alle

En fagskoleutdanning er en kort, yrkesrettet utdanning som varer fra ½ til 2 år (fulltid). Utdanningen bygger på videregående opplæring eller tilsvarende realkompetanse. Fagskoleutdanning er et fullverdig alternativ til høyskole- og universitetsutdanning og har en faglig bredde tilsvarende høyskoleutdanning.

6. Egen nettklasse med medstudenter

Som nettstudent får du tilgang til din egen klasse med studenter. Dere starter på studiet samtidig og følger samme progresjon. Det gir grunnlag for et lærerikt miljø. Dere kan drøfte oppgaver og faginnhold – lære av hverandre!

7. Topp moderne verktøy

Som verktøy for nettsamlingene bruker vi Microsoft Skype for Business (tidligere Lync) som gir direkte kontakt mellom deltakerne via nettet med toveis video. Skype for Business består av en rekke muligheter for kommunikasjon og aktivitet.  I videosamtalen vil læreren kunne dele skjermen sin og presentasjoner med deg og resten av klassen. Du kan også delta interaktivt via video, chat eller skjermdeling.

8. Du får fagskolepoeng

Den 1. august 2013 innførte Kunnskapsdepartementet fagskolepoeng for fagskoleutdanning. Det ble gjort for å skape en målbar effekt av utdanningsløpet. 60 fagskolepoeng tilsvarer ett års fulltidsutdanning. eCademy tilbyr deltidsutdanninger (50 %), ett skoleår hos oss tilsvarer derfor 30 fagskolepoeng. Vi har vektet våre studier med fagskolepoeng. Antall poeng fremkommer i omtalene av studiene.

Den nye fagskolemeldingen som ble fremlagt 2. desember 2016 åpner for at studiepoeng kan være mulig i fremtiden.

9. Få støtte av Lånekassen

Våre nettstudier er offentlig godkjent av NOKUT som fagskoleutdanninger og gir dermed rett til støtte hos Lånekassen. Alle studiene har en studiebelastning på 50 % eller mer og gir 30 fagskolepoeng eller mer.

Vis alle utdanninger fra eCademy Nettstudier og Kurs

Kontaktinformasjon til eCademy Nettstudier og Kurs

eCademy Nettstudier og Kurs


Sandakerveien 116
0484 Oslo

Tlf: 46 44 07 00

www.ecademy.no

Kontakt eCademy Nettstudier og Kurs

Studentene setter karakterer

          (4)
Eva Beate   |   16.07.2013
Det er god oppfølging fra lærere og administrajonen. Jeg er godt fornøyd med å ha studert hos eCademy i 2012/13. Og vurderer nå å ta et år til. Anbefaler å ta kontakt med Hege som er studentrådgiver om du lurer på om dette er noe for deg.
          (4)
Guro Pauline Lofthus   |   16.08.2011
Jeg studerer for tiden adm. koordinator ved ecademy. Dette er et veldig godt studium for de med en hverdag som ikke kan romme 100%studiebelastning. Vi har godt samarbeid med lærerne, underveis og etter at fagene er over. Studieopplegget er tilrettekagt slik at du lett kan følge studiet, med jevnlige små innleveringsoppgaver, slik at du hele tide...
Vis hele omtalen