Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Heltid
3 år
Bachelor
Ja
Oslo

Om utdanningen

Bachelor i religion og samfunn

Bachelorprogrammet Religion og samfunn gir deg kunnskap om hvordan religion og samfunn påvirker hverandre, og forståelse for viktige samfunnsprosesser. Programmet har to studieretninger: Samfunnsvitenskap og Religionsvitenskap.

Samfunnsvitenskap

Studieretning samfunnsvitenskap er for deg som vil ha en dypere forståelse av samfunnet og hvilke endringer som utfordrer oss både lokalt og globalt. I tillegg er kunnskap om hvordan religion og samfunn påvirker hverandre en sentral del av samfunnsfagstudier på MF.

Religionsvitenskap

Studieretning religionsvitenskap er for deg som vil ha en dypere forståelse av religion og er nysgjerrig på hvilken rolle religion spiller i dagens samfunn.  

Studiefakta, Tittel m.m

Fullført studieprogram gir tittelen Bachelor i kultur- og samfunnsfag (180 studiepoeng).

MF vitenskapelig høyskole for teologi, religion og samfunn

MF vitenskapelig høyskole for teologi, religion og samfunn

MF vitenskapelig høyskole for teologi, religion og samfunn (tidligere Det teologiske menighetsfakultet) er en akkreditert, vitenskapelig høyskole.

MF ble stiftet i 1907 som en uavhengig teologisk institusjon på universitetsnivå og er Norges største tilbyder av teologisk utdanning og forskning. MF har ca. 110 ansatte, 1300 studenter og ca. 60 på doktorgradsprogrammet (ph.d.)

Fra 1967 har MF tilbudt kristendoms- og religionsfaglig utdanning for skole og samfunn. I takt med behovene har MF utviklet en bred portefølje av profesjonsutdanninger til kirke og skole. Den religiøse og livssynsmessige demografien i Norge har endret seg betraktelig. Det er økende behov for og etterspørsel etter kunnskap og kvalitet i forskning, utdanning og formidling om religion og samfunn. MF møter denne utfordringen gjennom tverrdisiplinær forskning på religion og samfunn, samt relevante bachelor-, master- og ph.d.-programmer i teologi, religion og samfunn.

Vis alle utdanninger fra MF vitenskapelig høyskole for teologi, religion og samfunn

Kontaktinformasjon til MF vitenskapelig høyskole for teologi, religion og samfunn

MF vitenskapelig høyskole for teologi, religion og samfunn

Gydas vei 4
0302 Oslo

Studiested

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!