Vis studentum.no som: Mobil

KRLE/religion og etikk - Erfaringsbasert master

MF vitenskapelig høyskole for teologi, religion og samfunn
Sammendrag
Deltid
3 år, 90 studiepoeng
Master, 2 år
Ja
Oslo

Om utdanningen

Erfaringsbasert master i KRLE/religion og etikk

Vil du utvikle deg som lærer og få ny kunnskap? Dette studiet gir fordypet innsikt på sentrale områder innen ulike fag- og forskningsfelt som er relevant for religions- og livssynsundervisning i grunnskole og videregående skole.

Studiet tilbys som deltidsstudium over tre år. Fagemnene utgjør 60 studiepoeng og tas normalt over to år. Deretter kommer avhandlingen som skrives det tredje året, med veiledning av faglærer. Studiet kan kombineres med jobb.

Studiefakta, Tittel m.m

Fullført studieprogram gir graden Erfaringsbasert master i KRLE / Religion og etikk (90 studiepoeng).

MF vitenskapelig høyskole for teologi, religion og samfunn

MF vitenskapelig høyskole for teologi, religion og samfunn

MF vitenskapelig høyskole for teologi, religion og samfunn (tidligere Det teologiske menighetsfakultet) er en akkreditert, vitenskapelig høyskole.

MF ble stiftet i 1907 som en uavhengig teologisk institusjon på universitetsnivå og er Norges største tilbyder av teologisk utdanning og forskning. MF har ca. 110 ansatte, 1300 studenter og ca. 60 på doktorgradsprogrammet (ph.d.)

Fra 1967 har MF tilbudt kristendoms- og religionsfaglig utdanning for skole og samfunn. I takt med behovene har MF utviklet en bred portefølje av profesjonsutdanninger til kirke og skole. Den religiøse og livssynsmessige demografien i Norge har endret seg betraktelig. Det er økende behov for og etterspørsel etter kunnskap og kvalitet i forskning, utdanning og formidling om religion og samfunn. MF møter denne utfordringen gjennom tverrdisiplinær forskning på religion og samfunn, samt relevante bachelor-, master- og ph.d.-programmer i teologi, religion og samfunn.

Vis alle utdanninger fra MF vitenskapelig høyskole for teologi, religion og samfunn

Kontaktinformasjon til MF vitenskapelig høyskole for teologi, religion og samfunn

MF vitenskapelig høyskole for teologi, religion og samfunn

Gydas vei 4
0302 Oslo

Studiested

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!