Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Heltid
1,5 til 2 år
Master, 2 år
Oppstart: - Lisboa
Kontakt lånekassen

MSc i økonomi

master i økonomi

MSc i økonomi

MSc i økonomi lar deg utvide kunnskapen din om økonomi, og gir deg kvantitative og konseptuelle ferdigheter som gjør at du kan starte en slagkraftig karriere, enten du planlegger å gå rett på arbeidsmarkedet eller å satse på en akademisk karriere. Programmet følger strenge internasjonale standarder. Klassene er små, undervist av internasjonalt anerkjente professorer og bransjeeksperter, og fokusert på avansert økonomisk kunnskap og anvendte teknikker. Studiet passer for studenter med både anvendte interesser og mer forskningsorienterte profiler.

Du må ta obligatoriske kurs, så vel som et hovedvalg etter eget valg. Vi tilbyr tre anvendte hovedfag (makroøkonomisk politikk, offentlig politikk og regulering, og finans og bankvirksomhet) og et teoretisk hovedfag (generell økonomi). Du vil bli forberedt på arbeidslivet med Leadership Lab-aktiviteter og praksisplass. Til slutt vil du jobbe med oppgaveprosjektet ditt og være klar til å starte din yrkeskarriere. Programmet gir muligheter for en fordypning i økonomiske institusjoner, i enten internships eller utvikling av avhandling.

MSc i økonomi gir deg også muligheten til å ta en dobbel / fellesgrad på en annen internasjonal skole, eller et utvekslingssemester.

For kontakt eller mer informasjon om MSc i økonomi, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Ideelt sett bør kandidater ha en lavere grad i økonomi, inkludert matematisk og statistisk kunnskap, samt kunnskap mikroøkonomi. Kandidater fra andre kvantitative områder vil også bli vurdert, men kan bli bedt om å gjøre litt bakgrunnslesing før de blir med i programmet (for hovedfag i finans og bank vil bare kandidater med økonomi-bakgrunn bli vurdert).

Kandidatene må tilegne seg de konseptuelle verktøyene og opplæringen i kvantitative metoder for å forstå økonomiske spørsmål og anvende økonomisk resonnement når det gjelder privat næringsliv, offentlig politikk eller faglig forskning. Internasjonal eksponering (utveksling, sommerskole eller praksisplass i utlandet) og fritidsaktiviteter blir også verdsatt av Admissions Jury.

Studieinnhold

Første semester | Andre semester

  • Foundation Courses
  • Major Courses
  • Free Electives
  • Leadership Lab
  • International Experience (optional)
  • Summer Internship (optional)

Tredje semester

  • Thesis Project

Kostnader

Ta kontakt med skolen for informasjon om studiekostnader. 

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen MSc i økonomi.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Católica Lisbon School of Business & Economics

Catòlica lisbon

CATÓLICA-LISBON: Din fremtid starter her!

CATÒLICA-LISBON er rangert på listen over Topp 25 Business Schools, i Financial Times sin rangering for europeiske business-skoler. Skolen ligger i hjertet av Lisboa, Portugal. Byen er en stor hovedstad som byr på en lang historie, men også mye mer enn det. Blant annet er byens livlige kultur, atmosfære, tempererte klima og innbydende og trygge miljø noe av det som forbindes med byen. 

CATÓLICA-LISBON ble grunnlagt for mer enn 45 år siden, og siden har skolen hatt et godt rykte for å tilby innovativ undervisning og akademisk forskning. Skolen er sterkt opptatt av kritisk tenkning og faglig dyktighet.

Hos CATÓLICA-LISBON passer vi på å velge våre studenter fordi vi vet at eksepsjonelle klassekamerater hjelper hverandre med å prestere sitt beste, og skaper fremragende læringsopplevelser, både i og utenfor klasserommet.

Hvorfor velge CATÓLICA-LISBON?

Kvalitet på undervisning og læring i et internasjonalt miljø:

  • 50% internasjonale studenter i klassen
  • 43% internasjonalt fakultet
  • 60 nasjonaliteter på campus

Fleksible studieplaner

Skolen tilbyr en fleksibel studiehverdag og flere valgmuligheter. Inkludert skreddersydde studieplaner, dobbeltgradsprogrammer i både bachelor- og mastergrader og flere internasjonale utvekslingsmuligheter. 

en skole med personlig oppfølging

Hos CATÓLICA-LISBON vet vi navnet ditt. Her vil du få personlig oppfølging fra første dag. I løpet av utdanningen har du din egen karriererådgiver, mentor og veileder.

Karriere

100% av studentene våre er ansatt innen 6 måneder etter endt utdanning. Årlig plasserer vi studenter fra over 20 land hos hundrevis av rekrutterere over hele verden.

Vis alle utdanninger fra Católica Lisbon School of Business & Economics

Kontaktinformasjon til Católica Lisbon School of Business & Economics

Católica Lisbon School of Business & Economics

Universidade Católica Portuguesa, Palma de Cima
1649-023 Lisboa

Tlf: (+351) 217 270 250

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra MSc i økonomi:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!