Vis studentum.no som: Mobil

MSc i ledelse med spesialisering i strategisk markedsføring

Catolica Lisbon School of Business & Economics
Sammendrag
Heltid
1,5 til 2 år
Master, 2 år
Kontakt lånekassen

MSc i ledelse med spesialisering i strategisk markedsføring

utdanning i ledelse med markedsføring

MSc i ledelse med spesialisering i strategisk markedsføring

MSc i ledelse med fordypning i strategisk markedsføring gir avansert og grundig opplæring i de mest sentrale delene av markedsføringsfaget. Du vil tilegne deg analytiske og tekniske ferdigheter, kreativitet og kompetanse for å hjelpe deg med å lande høyt ansette stillinger innen markedsføring. 

Det er en spennende tid å være markedssjef, med teknologi som skaper helt nye produkter og tjenester. I dette programmet kan du utdype kunnskapen din i nye former og markedsføringssammenhenger gjennom et bredt spekter av valgfag. Du vil også lære og øve på å utføre og analysere kvantitativ og kvalitativ forskning.

Dette programmet undervises på engelsk og er designet for å gi deg den faglige og praktiske kunnskapen for å lykkes i en rekke markedsføringsrelaterte karrierer. Anskaff deg kompetansen og ferdighetene for å starte en karriere som produktleder, merkevarespesialist, reklamestrateg eller kundeinnsiktsanalytiker.

For kontakt eller mer informasjon om MSc i ledelse med spesialisering i strategisk markedsføring, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Dette studiet passer for studenter innen ledelse eller økonomi som søker en karriere innen markedsføring, inkludert salg, markedsundersøkelser og analyser, merkevarebygging eller reklame.

Yrkeserfaring / praksisplass (opptil 2 år), internasjonal eksponering (utveksling, sommerskole eller internship i utlandet) og fritidsaktiviteter er høyt verdsatt av Admissions Jury.

Studiefakta, Tittel m.m

Første semester | Andre semester

  • General Business Foundation Courses
  • Specialization Courses
  • Free Electives
  • Leadership Lab
  • International Experience (optional)
  • Summer Internship (optional)

Tredje semester

  • Thesis Project

Kostnader

Ta kontakt med skolen for informasjon om studiekostnader. 

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen MSc i ledelse med spesialisering i strategisk markedsføring.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Catolica Lisbon School of Business & Economics

Catòlica lisbon

CATÓLICA-LISBON: Din fremtid starter her!

CATÒLICA-LISBON er rangert på listen over Topp 25 Business Schools, i Financial Times sin rangering for europeiske business-skoler. Skolen ligger i hjertet av Lisboa, Portugal. Byen er en stor hovedstad som byr på en lang historie, men også mye mer enn det. Blant annet er byens livlige kultur, atmosfære, tempererte klima og innbydende og trygge miljø noe av det som forbindes med byen. 

CATÓLICA-LISBON ble grunnlagt for mer enn 45 år siden, og siden har skolen hatt et godt rykte for å tilby innovativ undervisning og akademisk forskning. Skolen er sterkt opptatt av kritisk tenkning og faglig dyktighet.

Hos CATÓLICA-LISBON passer vi på å velge våre studenter fordi vi vet at eksepsjonelle klassekamerater hjelper hverandre med å prestere sitt beste, og skaper fremragende læringsopplevelser, både i og utenfor klasserommet.

Hvorfor velge CATÓLICA-LISBON?

Kvalitet på undervisning og læring i et internasjonalt miljø:

  • 50% internasjonale studenter i klassen
  • 43% internasjonalt fakultet
  • 60 nasjonaliteter på campus

Fleksible studieplaner

Skolen tilbyr en fleksibel studiehverdag og flere valgmuligheter. Inkludert skreddersydde studieplaner, dobbeltgradsprogrammer i både bachelor- og mastergrader og flere internasjonale utvekslingsmuligheter. 

en skole med personlig oppfølging

Hos CATÓLICA-LISBON vet vi navnet ditt. Her vil du få personlig oppfølging fra første dag. I løpet av utdanningen har du din egen karriererådgiver, mentor og veileder.

Karriere

100% av studentene våre er ansatt innen 6 måneder etter endt utdanning. Årlig plasserer vi studenter fra over 20 land hos hundrevis av rekrutterere over hele verden.

Vis alle utdanninger fra Catolica Lisbon School of Business & Economics

Kontaktinformasjon til Catolica Lisbon School of Business & Economics

Catolica Lisbon School of Business & Economics

Universidade Católica Portuguesa, Palma de Cima
1649-023 Lisboa

Tlf: (+351) 217 270 250

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra MSc i ledelse med spesialisering i strategisk markedsføring:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!