Vis studentum.no som: Mobil

MSc i ledelse med spesialisering i strategi og entreprenørskap

Catolica Lisbon School of Business & Economics
Sammendrag
Heltid
Lisboa
1,5 til 2 år
Master, 2 år
Kontakt lånekassen

MSc i ledelse med spesialisering i strategi og entreprenørskap

strategi og entreprenørskap

MSc i ledelse med spesialisering i strategi og entreprenørskap

MSc i ledelse med fordypning i strategi og entreprenørskap gir praktisk og akademisk kunnskap som kreves for gründere som ønsker en karriere på høyt nivå. Gjør deg klar for dagens komplekse og spennende forretningsverden med emner som omhandler alt fra teknologistrategi til entreprenørskap og innovasjonsledelse. Utvikle dine konseptuelle og analytiske ferdigheter gjennom anvendt prosjekt- og casebasert læring. Du vil også få muligheten til å utvide kunnskapen din om sentrale begreper innen forretningsstrategi, rådgivning og entreprenørskap gjennom en rekke valgfag.

Dette programmet er undervises på engelsk og kan forberede deg på en topp karriere innen rådgivning, ledelse eller strategi, eller gi deg verktøyene for å starte ditt eget entreprenørskapsforetak.

For kontakt eller mer informasjon om MSc i ledelse med spesialisering i strategi og entreprenørskap, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Dette studiet passer for studenter med utdanning innen ledelse eller økonomi som ønsker å utdype sin kompetanse innen strategi og entreprenørskap.

Yrkeserfaring / praksisplass (opptil 2 år), internasjonal eksponering (utveksling, sommerskole eller praksisplass i utlandet) og fritidsaktiviteter er høyt verdsatt av Admissions Jury.

Studieinnhold

Første semester | Andre semester

  • General Business Foundation Courses
  • Specialization Courses
  • Free Electives
  • Leadership Lab
  • International Experience (optional)
  • Summer Internship (optional)

Tredje semester

  • Thesis Project

Kostnader

Ta kontakt med skolen for informasjon om studiekostnader. 

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen MSc i ledelse med spesialisering i strategi og entreprenørskap.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Catolica Lisbon School of Business & Economics

Catòlica lisbon

CATÓLICA-LISBON: Din fremtid starter her!

CATÒLICA-LISBON er rangert på listen over Topp 25 Business Schools, i Financial Times sin rangering for europeiske business-skoler. Skolen ligger i hjertet av Lisboa, Portugal. Byen er en stor hovedstad som byr på en lang historie, men også mye mer enn det. Blant annet er byens livlige kultur, atmosfære, tempererte klima og innbydende og trygge miljø noe av det som forbindes med byen. 

CATÓLICA-LISBON ble grunnlagt for mer enn 45 år siden, og siden har skolen hatt et godt rykte for å tilby innovativ undervisning og akademisk forskning. Skolen er sterkt opptatt av kritisk tenkning og faglig dyktighet.

Hos CATÓLICA-LISBON passer vi på å velge våre studenter fordi vi vet at eksepsjonelle klassekamerater hjelper hverandre med å prestere sitt beste, og skaper fremragende læringsopplevelser, både i og utenfor klasserommet.

Hvorfor velge CATÓLICA-LISBON?

Kvalitet på undervisning og læring i et internasjonalt miljø:

  • 50% internasjonale studenter i klassen
  • 43% internasjonalt fakultet
  • 60 nasjonaliteter på campus

Fleksible studieplaner

Skolen tilbyr en fleksibel studiehverdag og flere valgmuligheter. Inkludert skreddersydde studieplaner, dobbeltgradsprogrammer i både bachelor- og mastergrader og flere internasjonale utvekslingsmuligheter. 

en skole med personlig oppfølging

Hos CATÓLICA-LISBON vet vi navnet ditt. Her vil du få personlig oppfølging fra første dag. I løpet av utdanningen har du din egen karriererådgiver, mentor og veileder.

Karriere

100% av studentene våre er ansatt innen 6 måneder etter endt utdanning. Årlig plasserer vi studenter fra over 20 land hos hundrevis av rekrutterere over hele verden.

Vis alle utdanninger fra Catolica Lisbon School of Business & Economics

Kontaktinformasjon til Catolica Lisbon School of Business & Economics

Catolica Lisbon School of Business & Economics

Universidade Católica Portuguesa, Palma de Cima
1649-023 Lisboa

Tlf: (+351) 217 270 250

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra MSc i ledelse med spesialisering i strategi og entreprenørskap:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!