Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Heltid
1,5 til 2 år
Master, 2 år
Kontakt lånekassen

MSc i finans

master i finans

MSc i finans 

MSc i finans på CATÓLICA-LISBON er en av de beste masterutdanningene i verden (nr. 23 over hele verden i henhold til Financial Times-rangering). Denne masteren er et strengt og omfattende program, som tar sikte på å utvikle fagfolk innen finansiering med sterk etikk og en dyptgående kunnskap om feltet, både innen finansielle investeringer og bedriftsfinansiering.

Teori og praksis

Studiet undervises på engelsk og kombinerer teori med en praktisk tilnærming. Studentene har muligheten til å utforske hedgefondstrategier, diskutere omstilling av selskaper, teste investeringsstrategier empirisk og fordype seg i private equity eller M&A avtaler.

Samarbeidspartnere i utlandet

Våre studenter sikter etter karrierer på høyt nivå i investeringsbanker, andre finansinstitusjoner, konsulentfirmaer og andre store selskaper over hele verden. I vår MSc i finans kan du velge en dobbeltgrad eller tilbringe et semester i utlandet på en av de beste handelshøyskolene vi samarbeider med.

For kontakt eller mer informasjon om MSc i finans, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Nyutdannede i Business, økonomi eller en annen kvantitativ disiplin som søker å forbedre deres økonomiske kunnskaper og ferdigheter for å få en internasjonal karriere på høyt nivå.

Yrkeserfaring / praksisplass (opptil 2 år), internasjonal eksponering (utveksling, sommerskole eller praksisplass i utlandet) og fritidsaktiviteter er høyt verdsatt av Admissions Jury.

Studieinnhold

Første semester | Andre semester

Core Finance Courses

Foundation Courses

Free Electives

Leadership Lab

International Experience (optional)

Summer Internship (optional)

Language Requirement (mandatory)

Tredje semester

Thesis Project

Kostnader

Ta kontakt med skolen for informasjon om studiekostnader. 

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen MSc i finans.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Catolica Lisbon School of Business & Economics

Catòlica lisbon

CATÓLICA-LISBON: Din fremtid starter her!

CATÒLICA-LISBON er rangert på listen over Topp 25 Business Schools, i Financial Times sin rangering for europeiske business-skoler. Skolen ligger i hjertet av Lisboa, Portugal. Byen er en stor hovedstad som byr på en lang historie, men også mye mer enn det. Blant annet er byens livlige kultur, atmosfære, tempererte klima og innbydende og trygge miljø noe av det som forbindes med byen. 

CATÓLICA-LISBON ble grunnlagt for mer enn 45 år siden, og siden har skolen hatt et godt rykte for å tilby innovativ undervisning og akademisk forskning. Skolen er sterkt opptatt av kritisk tenkning og faglig dyktighet.

Hos CATÓLICA-LISBON passer vi på å velge våre studenter fordi vi vet at eksepsjonelle klassekamerater hjelper hverandre med å prestere sitt beste, og skaper fremragende læringsopplevelser, både i og utenfor klasserommet.

Hvorfor velge CATÓLICA-LISBON?

Kvalitet på undervisning og læring i et internasjonalt miljø:

  • 50% internasjonale studenter i klassen
  • 43% internasjonalt fakultet
  • 60 nasjonaliteter på campus

Fleksible studieplaner

Skolen tilbyr en fleksibel studiehverdag og flere valgmuligheter. Inkludert skreddersydde studieplaner, dobbeltgradsprogrammer i både bachelor- og mastergrader og flere internasjonale utvekslingsmuligheter. 

en skole med personlig oppfølging

Hos CATÓLICA-LISBON vet vi navnet ditt. Her vil du få personlig oppfølging fra første dag. I løpet av utdanningen har du din egen karriererådgiver, mentor og veileder.

Karriere

100% av studentene våre er ansatt innen 6 måneder etter endt utdanning. Årlig plasserer vi studenter fra over 20 land hos hundrevis av rekrutterere over hele verden.

Vis alle utdanninger fra Catolica Lisbon School of Business & Economics

Kontaktinformasjon til Catolica Lisbon School of Business & Economics

Catolica Lisbon School of Business & Economics

Universidade Católica Portuguesa, Palma de Cima
1649-023 Lisboa

Tlf: (+351) 217 270 250

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra MSc i finans:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!