Vis studentum.no som: Mobil

Delta på den Digitale Utdanningsmessen den 16. november 2021 🎓💻 Les mer

Sammendrag
Heltid
Lisboa
3 eller 4 semester
Master, 2 år
Oppstart: Høst - Lisboa
Kontakt lånekassen

MSc i business analytics

business analytics student

MSc i business analytics

MSc i Business Analytics gir deg spesialisert og omfattende opplæring i datavitenskap og forretningsanalyse. På CATÓLICA-LISBON vil du lære å strukturere dataanalyseproblemer og bruke dataanalyseverktøy og teknikker for å designe løsninger for virkelige forretningsutfordringer. Samtidig vil du utvikle de kritiske ferdighetene som er nødvendige for vellykket ledelse i organisasjoner. Våre studenter har tilgang til et bredt internasjonalt nettverk av studenter, fakultetet og alumner, og legger til rette for samlæring, deling av beste praksis og unike nettverksmuligheter.

Hva lærer du?

Evnen til å hente ut informasjon og utlede forretningsinnsikt fra store og komplekse data har blitt en avgjørende dimensjon i virksomhetenes og bedriftens konkurranseutvikling. De siste årene har vi vært vitne til en raskt voksende etterspørsel etter fagpersoner med dataanalyse med forretningsrelatert kunnskap.

MSc i Business Analytics-studenter vil ha muligheten til å få tilgang til profesjonelle karrierer som krever forståelse for datavitenskap og de aktuelle problemstillingene i felt, samt datahåndtering og analytiske ferdigheter. Studenter på denne graden vil ha tilgang til et bredt internasjonalt nettverk av studenter, fakultetet og alumner, og tilrettelegge for samlæring, dele beste praksis og unike nettverksmuligheter.

For kontakt eller mer informasjon om MSc i business analytics, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

  • Nyutdannede innen business, økonomi eller en annen kvantitativ disiplin som søker å forbedre sin Business Analytics-kunnskap og ferdigheter for å forfølge en høy internasjonal karriere.
  • Yrkeserfaring / praksis (opptil 2 år), internasjonal eksponering (utveksling, sommerskole eller praksis i utlandet) og utenomfaglige prestasjoner er høyt verdsatt av Admissions Jury.

Kostnader

Kontakt skolen for informasjon om kostnader.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen MSc i business analytics.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Catolica Lisbon School of Business & Economics

Catòlica lisbon

CATÓLICA-LISBON: Din fremtid starter her!

CATÒLICA-LISBON er rangert på listen over Topp 25 Business Schools, i Financial Times sin rangering for europeiske business-skoler. Skolen ligger i hjertet av Lisboa, Portugal. Byen er en stor hovedstad som byr på en lang historie, men også mye mer enn det. Blant annet er byens livlige kultur, atmosfære, tempererte klima og innbydende og trygge miljø noe av det som forbindes med byen. 

CATÓLICA-LISBON ble grunnlagt for mer enn 45 år siden, og siden har skolen hatt et godt rykte for å tilby innovativ undervisning og akademisk forskning. Skolen er sterkt opptatt av kritisk tenkning og faglig dyktighet.

Hos CATÓLICA-LISBON passer vi på å velge våre studenter fordi vi vet at eksepsjonelle klassekamerater hjelper hverandre med å prestere sitt beste, og skaper fremragende læringsopplevelser, både i og utenfor klasserommet.

Hvorfor velge CATÓLICA-LISBON?

Kvalitet på undervisning og læring i et internasjonalt miljø:

  • 50% internasjonale studenter i klassen
  • 43% internasjonalt fakultet
  • 60 nasjonaliteter på campus

Fleksible studieplaner

Skolen tilbyr en fleksibel studiehverdag og flere valgmuligheter. Inkludert skreddersydde studieplaner, dobbeltgradsprogrammer i både bachelor- og mastergrader og flere internasjonale utvekslingsmuligheter. 

en skole med personlig oppfølging

Hos CATÓLICA-LISBON vet vi navnet ditt. Her vil du få personlig oppfølging fra første dag. I løpet av utdanningen har du din egen karriererådgiver, mentor og veileder.

Karriere

100% av studentene våre er ansatt innen 6 måneder etter endt utdanning. Årlig plasserer vi studenter fra over 20 land hos hundrevis av rekrutterere over hele verden.

Vis alle utdanninger fra Catolica Lisbon School of Business & Economics

Kontaktinformasjon til Catolica Lisbon School of Business & Economics

Catolica Lisbon School of Business & Economics

Universidade Católica Portuguesa, Palma de Cima
1649-023 Lisboa

Tlf: (+351) 217 270 250

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra MSc i business analytics:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!