Vis studentum.no som: Mobil

Delta på den Digitale Utdanningsmessen den 16. november 2021 🎓💻 Les mer

Sammendrag
Heltid
Lisboa
2 eller 3 semester
Master, 2 år
Oppstart: Høst - Lisboa
Kontakt lånekassen

Internasjonal MSc i finans

finans studenter på campus

Internasjonal MSc i finans

Dette er utdanningen for deg som er på jakt etter en internasjonal karriere. Det internasjonale MSc-programmet i finans forbereder studenter for høyt ansette jobber i den globale finansindustrien. CATÓLICA-LISBON tilbyr en unik mulighet til å oppnå den internasjonalt anerkjente CFA® nivå 1 eksamen. Du kan også velge å ta et ekstra semester for utveksling eller en dobbelgrad ved en internasjonal business-skole. 

Hva lærer du?

Dette er et grundig og omfattende program, som tar sikte på å utvikle finansfagfolk med sterk etikk og inngående kunnskap om feltet, både innen finansielle investeringer og bedriftsfinansiering. Programmet kombinerer teori med en praktisk tilnærming. Studentene har muligheten til å utforske strategier for hedgefond, diskutere omstrukturering av bedrifter, empirisk teste investeringsstrategier og fordype seg i private equity eller M & A-avtaler. Studentene har tilgang til toppmoderne ressurser som Reuters Eikon, Datastream, WRDS og mange andre databaser. Våre kandidater får karrierer på høyt nivå i investeringsbanker, andre finansinstitusjoner, konsulentfirmaer og andre store selskaper over hele verden.

For kontakt eller mer informasjon om Internasjonal MSc i finans, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

  • Nyutdannede innen business, økonomi eller en annen kvantitativ disiplin som søker å forbedre sin økonomiske kunnskap og ferdigheter for å forfølge en internasjonal karriere på høyt nivå.
  • Yrkeserfaring / praksis (opptil 2 år), internasjonal eksponering (utveksling, sommerskole eller praksis i utlandet) og utenomfaglige prestasjoner er høyt verdsatt av Admissions Jury. GMAT anbefales på det sterkeste.

Kostnader

Kontakt skolen for informasjon om kostnader.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Internasjonal MSc i finans.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Catolica Lisbon School of Business & Economics

Catòlica lisbon

CATÓLICA-LISBON: Din fremtid starter her!

CATÒLICA-LISBON er rangert på listen over Topp 25 Business Schools, i Financial Times sin rangering for europeiske business-skoler. Skolen ligger i hjertet av Lisboa, Portugal. Byen er en stor hovedstad som byr på en lang historie, men også mye mer enn det. Blant annet er byens livlige kultur, atmosfære, tempererte klima og innbydende og trygge miljø noe av det som forbindes med byen. 

CATÓLICA-LISBON ble grunnlagt for mer enn 45 år siden, og siden har skolen hatt et godt rykte for å tilby innovativ undervisning og akademisk forskning. Skolen er sterkt opptatt av kritisk tenkning og faglig dyktighet.

Hos CATÓLICA-LISBON passer vi på å velge våre studenter fordi vi vet at eksepsjonelle klassekamerater hjelper hverandre med å prestere sitt beste, og skaper fremragende læringsopplevelser, både i og utenfor klasserommet.

Hvorfor velge CATÓLICA-LISBON?

Kvalitet på undervisning og læring i et internasjonalt miljø:

  • 50% internasjonale studenter i klassen
  • 43% internasjonalt fakultet
  • 60 nasjonaliteter på campus

Fleksible studieplaner

Skolen tilbyr en fleksibel studiehverdag og flere valgmuligheter. Inkludert skreddersydde studieplaner, dobbeltgradsprogrammer i både bachelor- og mastergrader og flere internasjonale utvekslingsmuligheter. 

en skole med personlig oppfølging

Hos CATÓLICA-LISBON vet vi navnet ditt. Her vil du få personlig oppfølging fra første dag. I løpet av utdanningen har du din egen karriererådgiver, mentor og veileder.

Karriere

100% av studentene våre er ansatt innen 6 måneder etter endt utdanning. Årlig plasserer vi studenter fra over 20 land hos hundrevis av rekrutterere over hele verden.

Vis alle utdanninger fra Catolica Lisbon School of Business & Economics

Kontaktinformasjon til Catolica Lisbon School of Business & Economics

Catolica Lisbon School of Business & Economics

Universidade Católica Portuguesa, Palma de Cima
1649-023 Lisboa

Tlf: (+351) 217 270 250

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Internasjonal MSc i finans:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!