Business administration og informasjonsteknologi

Campbellsville University
Sammendrag
Bachelor
Campbellsville
4 år
Heltid
Kontakt lånekassen

Business administration og informasjonsteknologi

Er du interessert i i informatikk og informasjonsteknologi? Kunne du tenke deg å jobbe mer administrativt innen fagområdet? Da vil denne utdanningen passe deg.

Om utdanningen

Business innen informasjonsteknologi er et fagområde i vekst. Med en teknologiverden som stadig endres og utvikles, øker etterspørselen av kompetente ledere som er i stand til å følge utviklingen. 

Med en bachelor i business administration, fokusert på informasjonsteknologi, får du en grunnleggende bedriftsøkonomisk kompetanse, i tillegg til ferdigheter innen dataapplikasjoner, prosjektledelse, systemanalyse mm. Med denne kombinasjonen blir du godt rustet med nødvendige forretningsferdigheter og spesialisert kunnskaper innen teknologi. 

For kontakt eller mer informasjon om Business administration og informasjonsteknologi, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

 • Søknad 
 • Kopi av pass
 • Ferdighetstest i engelsk (IELTS, TOEFL, PTE)
 • Kontoutskrift
 • Søknad om bosted
 • Medisinsk historikk

Kontakt skolen for mer informasjon om opptakskrav. 

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelor i Business Administration, med fokus på informasjonsteknologi.

emner i utdanningen (på engelsk):

 • BIT 222 Business Presentation Application
 • BIT 223 Database Application
 • BIT 340 Business Communication
 • BIT 344 Business Analytics
 • CIS 315 Project Managemen
 • CIS 365 E-Commerce
 • BIT 400 Cyber Security
 • BIT 405 Bus. Intelligence & Enterp. Applics.

Jeg vil vite mer!

Want to know more about this program, Business administration og informasjonsteknologi? Fill out the following form and include any questions you have. This information will be sent directly to the school, and a representative will respond to your enquiry.

Campbellsville University

Campbellsville University

Campbellsville University (CU) er en kristen institusjon grunnlagt i 1906 med lang erfaring av akademisk utdanning. Universitetet ligger i delstaten Kentucky i USA.

Universitetet engasjerer seg i akademisk kompetanse forankret i liberal kunst og legger fokus på personlig vekst, integritet og faglig kompetanse i et omsorgsfullt miljø. Universitetet forbedreder kristne studenter på livslang læring. Dette gjøres gjennom å knytte sammen forskning og kunnskap på doktorgradsnivå sammen med aktiv deltakelse i et mangfoldig og globalt samfunn.

Vil du vite mer om skolen eller utdanningene? Få mer informasjon om Campbellsville University ved å sende en interessemelding!

Studentlivet

På campus finner du et mangfold av aktiviteter. Kulturfestivaler, utflukter til spennende destinasjoner som for eksempel Mammoth Cave National Park og arrangementer på campus gir deg muligheten til et opplevelsesrikt studentliv.

Skolen oppfordrer både internasjonale og najsonale studenter til å dele sine kulturelle tradisjoner med hverandre. På denne måten kan du bli godt kjent ulike kulturer og knytte kontakter verden over. 

Tjenester og fasiliteter

Senteret for internasjonal utdanning (CIE) er det sentrale knytepunktet for det internasjonale studentmiljøet på campus. Her kan du få svar på alle dine spørsmål om alt fra selve universitetet, akademiske programmer og utveskling til informasjon om nødvendige dokumenter og papirer for deg som internajsonal student. 

CIE steber etter å fremme et multikulturellt miljø på campus, og arbeider for at du som student skal få muligheten til å vokse både mentalt og åndelig i løpet av din studietid. 

Vis alle utdanninger fra Campbellsville University

Kontaktinformasjon til Campbellsville University

Campbellsville University

1 University Dr
KY 42718 Campbellsville

Vil du vite mer?

To order information from Business administration og informasjonsteknologi, please fill out the following information:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!