Business administration og human resource management

Campbellsville University
Sammendrag
Bachelor
Campbellsville, Louisville, Nettstudier
4 år
Heltid
Kontakt lånekassen

Business administration og human resource management

Med en bachelor i business administration og HRM ved Campbellsville University, får du kompetansen som trengs for å innta lederroller i ulike virksomheter. 

Om utdanningen

Bachelorutdanningen er et tverrfaglig program som gir deg grunnleggende kunnskaper innen regnskap, markedsføring, forretningsjus, ledelse og mikroøkonomi mm. Business administration er et tilpasningsdyktig program, ettersom studiet gir karrieremuligheter innen nesten hvilken som helst bransje eller virksomhet.

I denne bachelorgraden vil du ta en nærmere titt på HRM. Med dette fokuset blir du introdusert til emner som: 

 • Organisatorisk atferd
 • Human resource management
 • Rekruttering, bevaring og utvikling av menneskelige ressurser
 • Kompensasjon og prestasjonsledelse
 • Arbeidsmiljø
 • Konfliktløsning
For kontakt eller mer informasjon om Business administration og human resource management, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

 • Søknad 
 • Kopi av pass
 • Ferdighetstest i engelsk (IELTS, TOEFL, PTE)
 • Kontoutskrift
 • Søknad om bosted
 • Medisinsk historikk

Kontakt skolen for mer informasjon om opptakskrav. 

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelor i Business administration, med fokus på Human resource management.

Kostnader

Kontakt skolen for informasjon om kostnader.

Jeg vil vite mer!

Want to know more about this program, Business administration og human resource management? Fill out the following form and include any questions you have. This information will be sent directly to the school, and a representative will respond to your enquiry.

Campbellsville University

Campbellsville University

Campbellsville University (CU) er en kristen institusjon grunnlagt i 1906 med lang erfaring av akademisk utdanning. Universitetet ligger i delstaten Kentucky i USA.

Universitetet engasjerer seg i akademisk kompetanse forankret i liberal kunst og legger fokus på personlig vekst, integritet og faglig kompetanse i et omsorgsfullt miljø. Universitetet forbedreder kristne studenter på livslang læring. Dette gjøres gjennom å knytte sammen forskning og kunnskap på doktorgradsnivå sammen med aktiv deltakelse i et mangfoldig og globalt samfunn.

Vil du vite mer om skolen eller utdanningene? Få mer informasjon om Campbellsville University ved å sende en interessemelding!

Studentlivet

På campus finner du et mangfold av aktiviteter. Kulturfestivaler, utflukter til spennende destinasjoner som for eksempel Mammoth Cave National Park og arrangementer på campus gir deg muligheten til et opplevelsesrikt studentliv.

Skolen oppfordrer både internasjonale og najsonale studenter til å dele sine kulturelle tradisjoner med hverandre. På denne måten kan du bli godt kjent ulike kulturer og knytte kontakter verden over. 

Tjenester og fasiliteter

Senteret for internasjonal utdanning (CIE) er det sentrale knytepunktet for det internasjonale studentmiljøet på campus. Her kan du få svar på alle dine spørsmål om alt fra selve universitetet, akademiske programmer og utveskling til informasjon om nødvendige dokumenter og papirer for deg som internajsonal student. 

CIE steber etter å fremme et multikulturellt miljø på campus, og arbeider for at du som student skal få muligheten til å vokse både mentalt og åndelig i løpet av din studietid. 

Vis alle utdanninger fra Campbellsville University

Kontaktinformasjon til Campbellsville University

Campbellsville University

1 University Dr
KY 42718 Campbellsville


Vil du vite mer?

To order information from Business administration og human resource management, please fill out the following information:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!