Vis studentum.no som: Mobil

Australialinjer

Borgund Folkehøgskole
Sammendrag
Varighet: 1 år
Studielån/Stipend: Ja
Heltid/Deltid: Heltid
Søknadsfrist: Løpende opptak
Utdanningsinstitutt: Borgund Folkehøgskole
Type utdanning: Folkehøgskole

Australialinjer

Australialinjer ved Borgund Folkehøgskole

Drømmer du om å oppleve vakre Australia? Borgund Folkehøgskole tilbyr flere spennende Australialinjer!


Australia Backpack

Dette er reisen til det virkelige Australia – fra Melbourne til Alice Spring, så til Byron Bay og Sidney. Spennende natur, moderne kultur, unikt dyreliv og fascinerende aboriginerhistorie.

Australia Forfatterstudium

Her står lidenskapen for historiefortelling i fokus. Uavhengig av mediet du ønsker å skrive for, er grunnoppskriften den samme. Her er det rom for ALLE som brenner for å skrive fortellinger som griper leseren, seeren eller spilleren, og som nekter å slippe taket.

Australia Reisejournalistikk

Du lærer deg å skrive feature- og portrett-saker; historier om ekte mennesker, tett på og engasjerende. Du får dessuten utforske dokumentar-sjangeren.

Australia Idrett

Et år med varierte idrettsaktiviteter innendørs og utendørs. Du får teste ut forskjellige idrettsaktiviteter og dra på turer i nærområdet. Variasjonen er stor og du får mulighet til å prøve alt fra diskogolf til klatring, ballspill og badminton. Gjennom spennende teambuilding-aktiviteter bygger vi opp et godt klassemiljø.

Australia Idrett – Ballspill

Et år med ballspill og varierte idrettsaktiviteter innendørs og utendørs. Vi tester ut forskjellige idrettsaktiviteter og drar på turer i nærområdet. Variasjonen er stor og du får mulighet til å prøve alt fra diskogolf til klatring, ballspill og badminton. Gjennom spennende teambuilding- aktiviteter bygger vi opp et godt klassemiljø.

Australia Idrett – Dykking

Et år med dykking og varierte idrettopplevelser i Norge og Australia. Dykking i det verdenskjente Great Barrier Reef. Skikjøring, klatring, hytteturer og andre spennende aktiviteter i Norge og Australia.

Studiefakta, Tittel m.m

Et fullført år på folkehøgskole gir to tilleggspoeng for videre studier.

Borgund Folkehøgskole

Borgund Folkehøgskole

Borgund Folkehøgkole kan man også kalle Reiseskolen ettersom de er den eneste skolen i sitt slag blant norske folkehøgskoler. Folkehøgskolen legger fokus på at du skal både lære å reise og få kunnskap om reisemålet allerede før reisn starter. Klassene deles opp etter hvor du har lyst til å reise i løpet av skoleåret - her kan du bli tatt på en reise over alle halv og til de mest fjerntliggende kontinenter. 

Som student ved Borgund Folkehøgskole kan du knytte reisemålene til forskjellige aktiviteter som interesserer deg. Dette kan være for eksempel idrett, solidaritets- eller fredsarbeid, språk, kultur eller rett og slett reiselyst. 

Vis alle utdanninger fra Borgund Folkehøgskole

Kontaktinformasjon til Borgund Folkehøgskole

Borgund FolkehøgskoleHatleholen
6012 Ålesund

Tlf: 70 17 76 00

borgfhs.no