Vis studentum.no som: Mobil

Hundekonsulent

Borgå folkakademi
Sammendrag
Heltid
Folkehøgskole
1 år
Ja
Oppstart: Høst - Borgå
Omtale: 3,6 (9 omtaler)

Hundekonsulent

Hundekonsulent - Borgå folkakademi

Hundekonsulent – ny helårslinje på Borgå!

Vil du lære mer om hunder? Ta et år på Borgå folkakademis linje "Hundekonsulent"! 

Folkehøgskolelinjen ved Borgå folkakademi er for deg som er interessert i dyr og spesielt hunder. Her får du vite mer om hunder, samtidig som du jobber med positive innlæringsmetoder.

Jobb med hund

Under utdannelsen kommer du som vil jobbe med hund i hundens naturlige atferd, hundespråk, hundens sykdommer, forskjellige opplæringsmetoder og problemløsning, hundens opphav, valpens utvikling, kjennetegn for raser, avl og masse mer! Kurset tar også for seg etikk og dyrebeskyttelse.

Som student med interesse for hund vil du trene praktisk med både egne og/eller andres hunder. I løpet av våren arrangeres det en studiereise hvor du får mulighet til å bli bedre kjent med hundens forfedre, ulven og dens atferd.

Praktisk trening av hund

Læreren du som vil bli hundekonsulent møter er biolog og hundeterapeut Christina von Pfaler, samt hundeeksperten og treneren Noga Ronen fra Israel. 

Opptakskrav/Søknad

Aldersgrensen for utdanningen er 18 år.

Studiefakta, Tittel m.m

Et år på folkehøgskole i Finland. Linjene undervises på svensk.

Kostnad for linjene Dyrepleie, Hundekonsulent og Musikk

BO PÅ INTERNATET

For de som bor i Tegelhusets internat ved skolen, er prisen 430 €/måned for dobbeltrom.

I avgiften inngår studieavgift, leie, frokost, lunsj, ettermiddagskaffe og middag.

På internatet har du tilgang til WiFi. I rommene er det seng, skrivebord og klesskap. Det er også felles kjøkken i begge etasjene.

For de som bor i enkeltrom i Tegelhusets internat, er prisen 490 €/månad, dvs. et tillegg på 60 €.

Å bo i dobbeltrom innebærer at man deler rom med en annen elev.

Bor du i enkeltrom på internatet med hund, er prisen 490 €/måned (430 €/måned i dobbeltrom). I tillegg betales en ekstra "hundeavgift" på 50 € per termin, dvs. 50 € for høsten som betales i september og 50 € for våren som betales i januar.

ØVRIGE KOSTNADER 

Du betaler selv for eventuelle materialkostnader og avgifter for kurs som gir akademiske studieuker. De studiereisene som foregår på linjene finansieres først og fremst med de midlene studentene har samlet inn.

Utdanningen gir rett til støtte fra Lånekassen.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Hundekonsulent.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Borgå folkakademi på Facebook

Borgå folkakademi

Borgå folkakademi

Borgå folkakademi – folkehøgskole i Finland

Velkommen til Borgå folkakademi!

Er du usikker på hvilket yrke som er det rette for deg, eller vil du ta et friår og prøve noe helt nytt? Trenger du tid på å tenke etter og lande litt? Søk på Borgå folkakademi (Akan)!

Akan tilbyr studier og bosted midt i et livlig studiested bare en times avstand fra Helsinki. Hos oss får du studere sammen med mennesker fra ulike land, i ulike aldre og med ulik bakgrunn. 

Vi tilbyr korte så vel som lengre studier. En del gir poeng som kan regnes med i videre studier, andre gir en bra start på det som kan bli ditt fremtidige yrkesområde. Hos oss får du tid til å prøve og kjenne etter hvilken vei du vil gå.

Folkehøgskolen er en fri og frivillig skoleform som utgår fra hver enkelts egne behov og forutsetninger.

Ta en titt på vårt studietilbud!

Borgå folkakademi

Vis alle utdanninger fra Borgå folkakademi

Kontaktinformasjon til Borgå folkakademi

Borgå folkakademi

Runebergsgatan 16-18
06100 Borgå

Tlf: +358 19 5769 500
www.akan.fi

Studentene setter karakterer

Magdalena
(5)
Det har varit ett väldigt lärorikt och kul år här i Borgå. Hundconsult linjen var det perfekta valet fär mig och jag ångrar inte vilken linje jag valde. Endel saker vi har lärt oss kunde jag redan från bärjan eftersom jag hela mitt liv har varit hundintresserad men jag har även lärt mig mycket nytt som jag kommer ha nytta av i framtida jobb och ...
Vis hele omtalen
Lien
(5)
Det har varit ett lärorikt år på hundkonsultlinjen här på borgå folkakademi. Jag har valt att gå denna linje eftersom jag alltid har varit intresserad av hundar och ville lära mig mera om ämnet, vilket jag också har fått. Tycker att det har varit bra att vi haft mycket diskussioner men önskar dock ibland att vi skulle ha gått igenom saker och ti...
Vis hele omtalen
Fanny
(4)
Mitt år på AKAN har varit ett intressant och lärorikt år. Jag har gått på Hundkonsultlinjen för att lära mig mera om hundar, deras beteenden och träning. Dock känns det som om tiden inte riktigt har räckt till för att hinna lära mig så mycket som jag hade förväntat. Det vi har gått igenom har ändå varit lärorikt och intressant. Med tanke på uppl...
Vis hele omtalen
Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Hundekonsulent:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER
Hundekonsulent
Vurdering
(3,7)
Basert på 9 omtaler