Vis studentum.no som: Mobil

Psykologi 1+2

Bjørknes Privatskole
Sammendrag
Deltid
Søknadsfrist: Løpende opptak
Videregående skole / Studiekompetanse
6 timer
Ja
Oppstart: Helårig, oppstart august - Oslo

Psykologi 1+2

Psykologi 1+2

Ønsker du å forbedre vitnemålet ditt eller ta nye fag? Kanskje mangler du noen fag for å få studiekompetanse? Da kan Bjørknes Privatskole være riktig valg for deg.

Ved Bjørknes Privatskole kan du ta Psykologi 1+2 som privatist. Skolen har over 60 års erfaring med å tilby privatister undervisning, et meget godt læringsmiljø og motiverte medelever. Enten du trenger bedre karakterer for å komme inn på et bestemt studium, eller du trenger nye fag eller flere realfag, så kan Bjørknes Privatskole hjelpe deg!

Et trygt valg

Bjørknes Privatskole er et trygt valg for deg som vil ta fag som privatist. Skolen har lang erfaring med sine fag, og tilbyr undervisning av høy kvalitet. Bjørknes Privatskole tilbyr også individuell rådgivning, og sørger for at du får det opplegget og den timeplanen som best passer for deg.

Muligheter ved Bjørknes Privatskole

Med god motivasjon og hardt arbeid kan du nå målene dine.


 På Bjørknes Privatskole kan du:

 • ta opp fag og forbedre karakterene dine
 • fullføre fag du ikke fullførte på videregående skole
 • ta fag som du ikke har bestått
 • erstatte gamle fag med nye
 • ta ekstra realfag og få realfagspoeng

Bjørknes Privatskole tilbyr både fellesfag og mange programfag i program for studiespesialisering. Skolen anbefaler at du kommer til rådgivning før opptak. Husk å bestille rådgivning i god tid!

Opptakskrav/Søknad

Bjørknes Privatskole har ingen søknadsfrist, men tar opp elever så lenge det er plass på kursene frem mot skolestart. Er du tidlig ute, er sjansene store for at det er ledige plasser og flere alternativer til timeplan.

Er du usikker på hvilke fag du skal ta, bør du komme på en rådgivningstime ved Bjørknes Privatskole. Husk at Bjørknes trenger alle tidligere karakterer fra videregående skole for å kunne behandle søknaden din. Hvis du ikke har noen karakterer på videregående nivå, er det fint om du noterer det i søknadens kommentarfelt.

 Kontakt Bjørknes Privatskole for mer informasjon om opptak og søknad

Husk at du selv har ansvar for å melde deg opp til eksamen innen de frister som gjelder. Bjørknes Privatskole gir deg selvsagt utfyllende informasjon i forkant. Oppmeldingsfristen for eksamen til jul er ca 15. september, og frist for oppmelding til eksamen om våren er ca 15. januar. Her kan det være forskjeller fra fylke til fylke. Eksamensperioden strekker seg fra ca 23. april til ca 23. juni om våren, og fra ca 15. november og til ca 23. desember om høsten.

Studiefakta, Tittel m.m

Elever ved Bjørknes Privatskole avlegger privatisteksamen i alle fag, og karakter gis av offentlig oppnevnte sensorer. Det er altså fylkeskommunen og ikke Bjørknes som arrangerer eksamen. 

I Oslo er det Privatistkontoret som arrangerer eksamen. Normalt legges forholdene tilrette for at du får ha din egen Bjørkneslærer som eksaminator på muntlig eksamen (gjelder dessverre ikke nettelever).

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Psykologi 1+2.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Bjørknes Privatskole

Bjørknes Privatskole - Vi hjelper deg å nå dine mål og komme inn på drømmestudiet

Bjørknes Privatskole er en privatistskole som tilbyr både klasseromsundervisning og nettundervisning. Bjørknes Privatskole har over 60 års erfaring med å tilby privatister undervisning, et meget godt læringsmiljø og motiverte medelever. Vi legger forholdene til rette for at du skal være best mulig forberedt til eksamen. Vi håper og tror at du er motivert og bidrar til vårt gode studentmiljø!

I 1950 leide Alice Bjørknes to rom av Vestheim Privatskole. Dette ble starten på Bjørknes Privatskole. Etter mange år i Lyder Sagens gate 22 kom vi tilbake til Løvenskiolds gate i 1992. Bygningen gjennomgikk da betydelige oppussings- og ombyggingsarbeider. Det ble bygd flere auditorier, lesesal og en stor og trivelig elevkantine på loftet i 5. etasje.

Klasseromsundervisning

I våre lokaler på Frogner i Oslo tilbyr vi klasseromsundervisning i de fleste studiespesialiserende fag. For full fagoversikt kan du besøke vår hjemmeside. Vi har undervisning fra kl.08.30 om morgenen til kl.21.00 på kvelden. Skolen er også åpen for lesing i helgene. Vi har lang erfaring med privatistundervisning og våre ansatte har høy kompetanse. Vi sørger for at alle våre studenter får god oppfølging og som student hos oss har man tilgang til rådgivning året rundt.

Nettundervisning

Hvis du har behov for fleksibilitet kan nettundervisning være noe for deg. Vi tilbyr nettundervisning i norsk, engelsk, samfunnsfag, historie, naturfag, psykologi 1, fysikk 1+2, kroppsøving, spansk nivå 1+2, matematikk 2P-Y, fysikk 1+2 og matematikk 1P+2P. 

Bydel Frogner

Frogner er en vakker bydel med store, staselige leiegårder fra tiden rundt forrige århundreskifte, åpne gater og grønne lunger. Bydelen byr på det beste ved «det urbane liv». I nærmiljøet finner du kaffebarer, parker og småbutikker.

Skolestart og søknadsfrist

Bjørknes Privatskole har skolestart i august og januar. Vi har ingen søknadsfrist, og tar opp studenter helt frem til skolestart eller til klassene er fulle. Vi anbefaler deg likevel å søke tidlig, da det er større sannsynlighet for at vi har ledige plasser i fagene du ønsker. Hvis du søker tidlig har du i tillegg flere alternativer når det kommer til timeplan.

Bestill en rådgivningstime

Er du usikker på hvilke fag du trenger for å komme inn på det studiet du ønsker, kan våre erfarne rådgivere være behjelpelige. De vil se på dine ønsker og sette sammen en timeplan for deg. På vår hjemmeside kan du bestille en rådgivningstime. Å ha en rådgivningstime er gratis og uforpliktende og du kan velge mellom rådgivning via telefon eller personlig oppmøte på skolen. Å ta opp fag som privatist er utfordrende, men vi legger til rette for at du skal lykkes.

Hos oss får du:

 • Dyktige og engasjerte lærere
 • Sentrale lokaler på Frogner i Oslo
 • Positivt og ambisiøst miljø
 • Veiledning fra rådgivere året rundt
 • Motiverte medelever
 • Behjelpelig administrasjon

VIL DU VITE MER? 

Besøk hjemmesiden vår bjorknesprivatskole.no eller ta kontakt på telefon 23 08 60 60

Åpen Dag

Vis alle utdanninger fra Bjørknes Privatskole

Kontaktinformasjon til Bjørknes Privatskole

Bjørknes Privatskole

Løvenskioldgate 1
0263 Oslo

Tlf: 23086060
bjorknesprivatskole.no

Studiested

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Psykologi 1+2:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!