Vis studentum.no som: Mobil

Engelsk Vg1 - Nettstudium

Bjørknes Privatskole
Sammendrag
Varighet: Nettstudium
Studielån/Stipend: Ja
Heltid/Deltid: Deltid
Søknadsfrist: Løpende opptak
Utdanningsinstitutt: Bjørknes Privatskole
Oppstart: Hele året - Nettstudier

Engelsk Vg1 - Nettstudium

Engelsk Vg1 – Nettstudium

Ønsker du å forbedre vitnemålet ditt eller ta nye fag? Kanskje mangler du noen fag for å få studiekompetanse? Da kan Bjørknes Privatskole være riktig valg for deg.

Ved Bjørknes Privatskole kan du ta Engelsk Vg1 som nettstudium. Skolen har over 60 års erfaring med å tilby privatister undervisning, et meget godt læringsmiljø og motiverte medelever. Enten du trenger bedre karakterer for å komme inn på et bestemt studium, eller du trenger nye fag eller flere realfag, så kan Bjørknes Privatskole hjelpe deg!

Et trygt valg

Bjørknes Privatskole er et trygt valg for deg som vil ta fag som privatist. Skolen har lang erfaring med sine fag, og tilbyr undervisning av høy kvalitet. Bjørknes Privatskole tilbyr også individuell rådgivning, og sørger for at du får det opplegget og den timeplanen som best passer for deg.

Muligheter ved Bjørknes Privatskole

Med god motivasjon og hardt arbeid kan du nå målene dine.


 På Bjørknes Privatskole kan du:

  • ta opp fag og forbedre karakterene dine
  • fullføre fag du ikke fullførte på videregående skole
  • ta fag som du ikke har bestått
  • erstatte gamle fag med nye
  • ta ekstra realfag og få realfagspoeng

Bjørknes Privatskole tilbyr både fellesfag og mange programfag i program for studiespesialisering. Skolen anbefaler at du kommer til rådgivning før opptak. Husk å bestille rådgivning i god tid!

Opptakskrav/Søknad

Bjørknes Privatskole har ingen søknadsfrist, men tar opp elever så lenge det er plass på kursene frem mot skolestart. Er du tidlig ute, er sjansene store for at det er ledige plasser og flere alternativer til timeplan.

Er du usikker på hvilke fag du skal ta, bør du komme på en rådgivningstime ved Bjørknes Privatskole. Husk at Bjørknes trenger alle tidligere karakterer fra videregående skole for å kunne behandle søknaden din. Hvis du ikke har noen karakterer på videregående nivå, er det fint om du noterer det i søknadens kommentarfelt.

 Kontakt Bjørknes Privatskole for mer informasjon om opptak og søknad

Husk at du selv har ansvar for å melde deg opp til eksamen innen de frister som gjelder. Bjørknes Privatskole gir deg selvsagt utfyllende informasjon i forkant. Oppmeldingsfristen for eksamen til jul er ca 15. september, og frist for oppmelding til eksamen om våren er ca 15. januar. Her kan det være forskjeller fra fylke til fylke. Eksamensperioden strekker seg fra ca 23. april til ca 23. juni om våren, og fra ca 15. november og til ca 23. desember om høsten.

Studiefakta, Tittel m.m

Elever ved Bjørknes Privatskole avlegger privatisteksamen i alle fag, og karakter gis av offentlig oppnevnte sensorer. Det er altså fylkeskommunen og ikke Bjørknes som arrangerer eksamen. 

I Oslo er det Privatistkontoret som arrangerer eksamen. Normalt legges forholdene tilrette for at du får ha din egen Bjørkneslærer som eksaminator på muntlig eksamen (gjelder dessverre ikke nettelever.)

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Engelsk Vg1 - Nettstudium.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Errors
Valgfritt
Valgfritt
Valgfritt
Valgfritt
Valgfritt
Valgfritt

Bjørknes Privatskole

Bjørknes Privatskole

Trenger du studiekompetanse? Ønsker du å ta opp fag? Eller kanskje du trenger realfag for å komme inn på drømmestudiet ditt? Det er flere veier til disse målene  og Bjørknes Privatskole hjelper deg på veien!

Bjørknes privatskole ligger sentralt på Frogner, i krysset Frognerveien-Løvenskioldsgate. Du kommer deg lett hit med buss eller trikk. Bjørknes tilbyr undervisning for privatister i de fleste studiespesialiserende fag. Enten du foretrekker skole- eller nettundervisning, så vil Bjørknes være behjelpelig med å finne løsningen som er best for deg.

Hvorfor velge Bjørknes Privatskole?

Bjørknes Privatskole har over 60 års erfaring med å tilby privatister undervisning, et meget godt læringsmiljø og motiverte medelever. På Bjørknes Privatskole kan du:

  • Forbedre karakterer
  • Ta opp nye fag
  • Bygge opp til generell studiekompetanse
  • Ta realfag for å få realfagspoeng/kvalifisere for ønsket studie

Skolen anbefaler at du kommer til rådgivning før opptak. Husk å bestille rådgivning i god tid!

Studieveiledning

Er du usikker på hvordan du bør gå frem for å nå dine mål? Hos oss kan du snakke med erfarne rådgivere som kan vise deg dine alternativer. Samtalen er gratis og uforpliktende, og kan gjennomføres per telefon om du bor langt unna. Du kan bestille time direkte via våre hjemmesider.

Vi tilbyr både skole- og nettundervisning

Klasseromsundervisning

I våre lokaler på Frogner i Oslo underviser vi i de fleste studiespesialiserende fag. Vi har undervisning fra 8.30 om morgenen til 21.00 på kvelden. Skolen er åpen for lesing i helgene.

Nettstudier

I samarbeid med NKI, har lærere som til daglig underviser ved Bjørknes Privatskole og som har lang erfaring med sine fag, utarbeidet nettstudier i en rekke fag.

Se våre hjemmesider for en fullstendig oversikt over fag og priser.

Bjørknes Privatskole

Vis alle utdanninger fra Bjørknes Privatskole

Kontaktinformasjon til Bjørknes Privatskole

Bjørknes Privatskole


Løvenskioldgate 1
0263 Oslo

Tlf: 23086060

bjorknesprivatskole.no