Vis studentum.no som: Mobil

Medisin- tannlege- og veterinærstudier i Ungarn

Bjørknes Høyskole
Sammendrag
Heltid
Ulike muligheter, benytt kontaktskjema
Profesjonsstudium
Ja
Kontakt Bjørknes Høyskole
Budapest, Pécs, Szeged

Medisin- tannlege- og veterinærstudier i Ungarn

Medisin- tannlege- og veterinærstudier i Ungarn - Bjørknes Høyskole

Medisin- tannlege- og veterinærstudier i Ungarn

Ønsker du å ta medisin-, tannlege- eller veterinærstudier i utlandet? Bjørknes Høyskole har over 10 års erfaring med å sende norske studenter til Ungarn. Landet har Sentral-Europas best etablerte tilbud når det gjelder helsefaglig utdanning på engelsk.

Bjørknes Høyskole hjelper deg med informasjon og søknadspapirer og loser deg trygt frem til opptaksprøven. Slik kan du konsentrere deg om det faglige. I Ungarn kan du studere medisin, veterinærmedisin, tannlege og fysioterapi.

Forberedelseskurs på Bjørknes Høyskole

Bjørknes Høyskole arrangerer forberedelseskurs i februar/mars og i april/mai 2015 innen kjemi, biologi og engelsk fagterminologi slik at du blir best mulig forberedt til opptaksprøvene. 

Intensivkurs på Bjørknes Høyskole

Bjørknes Høyskole holder ulike kurs som kan hjelpe deg med forberedelser til opptaksprøven (biologi, kjemi og engelsk fagterminologi). Kursene er meget populære og det lønner seg å være tidlig ute for å få plass. Kursene holdes som intensive helgeseminar. Undervisningen foregår som forelesninger eller i mindre grupper (10-20) og det er 20 undervisningstimer.

Bjørknes Høyskole holder i tillegg intensive kurs i ungarsk språk og kultur for de som får tilbud om studieplass. Dette kurset går på dagtid (man-fre) i begynnelsen av august.  Vi holder også et meget nyttig kurs i studieteknikk, spesielt tilrettelagt for deg som skal studere helsefag i Sentral Europa. Forbehold om tilstrekkelig antall påmeldte.

Avreisetreff for deg som har fått studieplass

Alle som har tatt opptaksprøve og kommet inn vil bli invitert på avreistreff. Her kan du møte andre som skal til samme lærested, representanter fra ANSA, Bjørknes og ikke minst studenter som har vært noen år ved det universitetet der du skal studere. 

For kontakt eller mer informasjon om Medisin- tannlege- og veterinærstudier i Ungarn, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Opptaksprøve til medisin, tannlege og veterinærstudier i Ungarn holdes i mars og juni hvert år. Du kan ta opptaksprøven begge ganger uten ekstra kostnad dersom du ikke lykkes på første forsøk. 

Det er opptaksprøven som avgjør om du kan få tilbud om studieplass. Prøven er delt inn i en skriftlig og en muntlig del, og holdes på Bjørknes Høyskole i Oslo.

Studiefakta, Tittel m.m

Medisin-, tannlege- og veterinærstudier i Ungarn

Kostnader

Søknadsavgiften på kr 1600 per universitet kommer i tillegg til kostnaden for selve opptaksprøven. Den koster $300 for ett universitet, $350 for to universitet og $400 for tre universitet. Merk at du ikke kan  ta opptaksprøven dersom du ikke har betalt søknadsavgiften.

Husk også at søknadsavgiften ikke refunderes selv om du skulle velge å utsette/ikke møte til opptaksprøven.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Medisin- tannlege- og veterinærstudier i Ungarn.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Bjørknes Høyskole

Bjørknes Høyskole

Spennende studiemuligheter ved Bjørknes Høyskole

Alle fortjener en studietid som lever opp til forventningene. Bjørknes Høyskole garanterer å gjøre sitt for at du velger en utdanning som du blir fornøyd med. Her er du mer enn et studentnummer, enten du studerer i Oslo, på nett, eller gjennom oss i utlandet!

Studietilbudet spenner seg fra helsefag til samfunnsfag og internasjonale studier. Her tilbys alt fra enkeltemner til bachelorgrader, og du kan velge fag som freds- og konfliktstudier, psykologi, fysioterapi, medisin grunnfag, kiropraktikk, ernæringsfysiologi og medisinstudier.

Du kan også kombinere studier i Norge med studier i utlandet, noe som verdsettes av din fremtidige arbeidsgiver. Hva med ett år i Oslo og to i USA på vårt 1+ 2 American Bachelor program? Her er mulighetene mange!

Utdanninger på høyskolen i Oslo

Campusen i Oslo finner du sentralt i byen, ikke langt fra urbane St. Hanshaugen. Høyskolen er preget av positive og ivrige studenter og ansatte som sørger for et godt læringsmiljø. Som student på Bjørknes Høyskole blir du oppfordret til å engasjere deg ved siden av studiene i studentdemokratiet, gjennom sosialkomiteen, studentrådet, linjeforeningene, fadderstyret osv. Vi ønsker flere engasjerte studenter, og hos oss forsvinner du ikke i mengden. Når du senere skal søke jobb vil du ikke angre på at du har mer enn et vitnemål og vise til!

Nettstudier ved Bjørknes Høyskole

Det kan være flere grunner til at internett er det ideelle studiestedet for deg. Kanskje ønsker du å starte utenom de ordinære oppstartdatoene, kanskje ønsker du å bli ferdig raskere enn vanlig, eller kanskje er det åpenbare geografiske forhold som gjør e-læring ideelt for deg. Du vil få din egen nettlærer, og via læringsplattformen Qybele får du tilgang til mange hundre undervisningsvideoer, fagchat, og interaktive kollokvie-grupper, for å nevne noe.

På nettstudiene er det ingen søknadsfrist, og du kan starte når du vil!

 Se oversikten over Bjørknes sine nettstudier her

Studier i utlandet gjennom Bjørknes

Ønsker du å ta hele utdanningen din i utlandet? Bjørknes Høyskole samarbeider med over 20 universiteter i utlandet, og hjelper reiselystne studenter med å gjøre rett valg! Her får du gratis rådgivning enten per telefon eller personlig i våre lokaler på Lovisenberg i Oslo. Videre hjelper vi deg med søknadsprosessen og følger deg gjennom søknadsprosessen og frem til avreise. Alle skolens samarbeidsuniversiteter er godkjente for støtte hos Lånekassen. 

Velg mellom Australia, Wales, USA, Slovakia, Nederland, Tsjekkia, USA eller Ungarn.

 Se oversikten over Bjørknes sine utenlandsstudier her

Vis alle utdanninger fra Bjørknes Høyskole

Kontaktinformasjon til Bjørknes Høyskole

Bjørknes Høyskole

Lovisenberggata 13
0456 Oslo


Studiested

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Medisin- tannlege- og veterinærstudier i Ungarn:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!