Vis studentum.no som: Mobil

Medical University of Gdansk – Polen

Bjørknes Høyskole
Sammendrag
Heltid
Ulike muligheter, benytt kontaktskjema
Profesjonsstudium
Oppstart: Kontakt Bjørknes Høyskole - Gdansk
Kontakt lånekassen

Medical University of Gdansk – Medisin

medisinutdanning i polen

Ta en medisinutdanning i Polen

Medical University of Gdansk har solid og bred erfaring med medisinutdanning og er blant de topprangerte skolene i Polen. Bjørknes Høyskole tilbyr norske studenter en unik mulighet til å ta sin medisinutdanning i den populære byen Gdansk i Polen.

Gdansk ligger bare en times flytur unna Oslo og det er flere flyselskaper som tilbyr direkteflyvninger dit. Gdansk ligger på Polens nordkyst, og søsterbyen Sopot er et av landets beste feriedestinasjoner med sine vakre, lange og hvite sandstrender. Universitetet har en flott beliggenhet med gåavstand til sentrum og byens moderne sykehus.

For kontakt eller mer informasjon om Medical University of Gdansk – Polen , vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Det vil bli avholdt opptaksprøver våren 2016 for studiestart høsten 2016. For å søke bør du ha biologi 1+2 og kjemi 1+2. Minstekrav er 1 og 2 i enten kjemi eller biologi eller tilsvarende. Har du bare fordypning i ett av fagområdene (kjemi eller biologi) må du ta en utvidet, skriftlig opptaksprøve som fokuserer på det fagområdet du mangler. (Det er svært viktig å ha mottatt undervisning i kjemi 1+2 selv om dette ikke er et spesifikt krav når du søker, fordi kjemidelen av opptaksprøven er krevende). 

For mer informasjon om opptak og opptaksprøver, ta kontakt med Bjørknes Høyskole.

Studiefakta, Tittel m.m

Medisinutdanning i Polen. Opptaksprøver og eventuelt et muntlig intervju gjennom Bjørknes Høyskole.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Medical University of Gdansk – Polen .

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Bjørknes Høyskole

Bjørknes Høyskole

Spennende studiemuligheter ved Bjørknes Høyskole

Alle fortjener en studietid som lever opp til forventningene. Bjørknes Høyskole garanterer å gjøre sitt for at du velger en utdanning som du blir fornøyd med. Her er du mer enn et studentnummer, enten du studerer i Oslo, på nett, eller gjennom oss i utlandet!

Studietilbudet spenner seg fra helsefag til samfunnsfag og internasjonale studier. Her tilbys alt fra enkeltemner til bachelorgrader, og du kan velge fag som freds- og konfliktstudier, psykologi, fysioterapi, medisin grunnfag, kiropraktikk, ernæringsfysiologi og medisinstudier.

Du kan også kombinere studier i Norge med studier i utlandet, noe som verdsettes av din fremtidige arbeidsgiver. Hva med ett år i Oslo og to i USA på vårt 1+ 2 American Bachelor program? Her er mulighetene mange!

Utdanninger på høyskolen i Oslo

Campusen i Oslo finner du sentralt i byen, ikke langt fra urbane St. Hanshaugen. Høyskolen er preget av positive og ivrige studenter og ansatte som sørger for et godt læringsmiljø. Som student på Bjørknes Høyskole blir du oppfordret til å engasjere deg ved siden av studiene i studentdemokratiet, gjennom sosialkomiteen, studentrådet, linjeforeningene, fadderstyret osv. Vi ønsker flere engasjerte studenter, og hos oss forsvinner du ikke i mengden. Når du senere skal søke jobb vil du ikke angre på at du har mer enn et vitnemål og vise til!

Nettstudier ved Bjørknes Høyskole

Det kan være flere grunner til at internett er det ideelle studiestedet for deg. Kanskje ønsker du å starte utenom de ordinære oppstartdatoene, kanskje ønsker du å bli ferdig raskere enn vanlig, eller kanskje er det åpenbare geografiske forhold som gjør e-læring ideelt for deg. Du vil få din egen nettlærer, og via læringsplattformen Qybele får du tilgang til mange hundre undervisningsvideoer, fagchat, og interaktive kollokvie-grupper, for å nevne noe.

På nettstudiene er det ingen søknadsfrist, og du kan starte når du vil!

 Se oversikten over Bjørknes sine nettstudier her

Studier i utlandet gjennom Bjørknes

Ønsker du å ta hele utdanningen din i utlandet? Bjørknes Høyskole samarbeider med over 20 universiteter i utlandet, og hjelper reiselystne studenter med å gjøre rett valg! Her får du gratis rådgivning enten per telefon eller personlig i våre lokaler på Lovisenberg i Oslo. Videre hjelper vi deg med søknadsprosessen og følger deg gjennom søknadsprosessen og frem til avreise. Alle skolens samarbeidsuniversiteter er godkjente for støtte hos Lånekassen. 

Velg mellom Australia, Wales, USA, Slovakia, Nederland, Tsjekkia, USA eller Ungarn.

 Se oversikten over Bjørknes sine utenlandsstudier her

Vis alle utdanninger fra Bjørknes Høyskole

Kontaktinformasjon til Bjørknes Høyskole

Bjørknes Høyskole

Lovisenberggata 13
0456 Oslo


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Medical University of Gdansk – Polen :

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!