Vis studentum.no som: Mobil

Kiropraktorutdanning ved University of South Wales

Bjørknes Høyskole
Sammendrag
Heltid/deltid
Cardiff
Ulike muligheter, benytt kontaktskjema
Profesjonsstudium
Oppstart: Kontakt Bjørknes Høyskole - Cardiff
Ja

Kiropraktorutdanning ved University of South Wales

University of South Wales - Bjørknes Høyskole

University of South Wales

– Ta kiropraktorutdanning i Wales med Bjørknes Høyskole!

Bjørknes Høyskole samarbeider med flere anerkjente universiteter i utlandet, og gir deg hjelp og rådgivning gjennom søknadsprosessen og helt frem til avreise. Ønsker du å studere i Wales, vil Bjørknes sørge for at veien dit blir så enkel som mulig for deg som student.

Welsh Institute of Chiropractics (på University of South Wales) har til sammen 380 studenter, hvorav 60 er norske. Både ved universitetet generelt og ved kiropraktorstudiet er det et meget internasjonalt studentmiljø med studenter fra de fleste verdenshjørner.

Å studere i Wales

UWS (tidligere University of Glamorgan) ligger like ved Cardiff i Wales. Her kan du blant annet utdanne deg til kiropraktor med ett år i Oslo og fire år i Wales.

University of South Wales er ett av få universiteter i Europa som er godkjent av både General Chiropractic Council og European Council of Chiropractic. Dette betyr at du er godkjent til å praktisere som kiropraktor både i Norge og i resten av Europa.

Tre campus

Universitetet har tre campus, og kiropraktorutdanningen foregår på campus Treeforest. Dette er et lite tettsted (ca 300 000 innbyggere) ca 30 km fra hovedstaden Cardiff  i den sørlige delen av Wales. Det går tog hvert kvarter fra campus Treeforest inn til Cardiff.

Universitetet har en egen studentby midt på campus (Hall of Residence) for førsteårsstudenter. Hyblene er moderne med eget bad og toalett, og fire studenter deler kjøkken. Det koster ca 3500 kr per måned, og du må binde deg for et helt år for å leie en slik hybel. Mange studenter går sammen om å leie på det private leiemarkedet.

Ved universitetets campus i Treforest er det i dag 17000 studenter totalt. Welsh Institute of Chiropractics har til sammen 380 studenter, hvorav 60 er norske. Både ved universitetet generelt og ved kiropraktorstudiet er det et meget internasjonalt studentmiljø med studenter fra de fleste verdenshjørner.

Kiropraktorutdanning på University of South Wales

Studiet gir kiropraktorutdanning med tittel MChiro som gir deg rett til å praktisere som kiropraktor i Norge og ellers i Europa. Hvert år tas opp ca 100 studenter. Instituttet har egne diagnoseavdelinger for MR, røntgen, ultralyd og hjerteanalyse. Det er krav om minst 70 % oppmøte på praktiske øvinger. Studieåret er delt opp i 3 terminer i perioden.

For kontakt eller mer informasjon om Kiropraktorutdanning ved University of South Wales, vennligst fyll inn en interessemelding.

Studiefakta, Tittel m.m

Universitets- / høyskolenivå

Kostnader

Priser varierer ut ifra hva du vil studere, når du vil studere og hvor lenge du vil studere.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Kiropraktorutdanning ved University of South Wales.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Bjørknes Høyskole

Bjørknes Høyskole

Spennende studiemuligheter ved Bjørknes Høyskole

Alle fortjener en studietid som lever opp til forventningene. Bjørknes Høyskole garanterer å gjøre sitt for at du velger en utdanning som du blir fornøyd med. Her er du mer enn et studentnummer, enten du studerer i Oslo, på nett, eller gjennom oss i utlandet!

Studietilbudet spenner seg fra helsefag til samfunnsfag og internasjonale studier. Her tilbys alt fra enkeltemner til bachelorgrader, og du kan velge fag som freds- og konfliktstudier, psykologi, fysioterapi, medisin grunnfag, kiropraktikk, ernæringsfysiologi og medisinstudier.

Du kan også kombinere studier i Norge med studier i utlandet, noe som verdsettes av din fremtidige arbeidsgiver. Hva med ett år i Oslo og to i USA på vårt 1+ 2 American Bachelor program? Her er mulighetene mange!

Utdanninger på høyskolen i Oslo

Campusen i Oslo finner du sentralt i byen, ikke langt fra urbane St. Hanshaugen. Høyskolen er preget av positive og ivrige studenter og ansatte som sørger for et godt læringsmiljø. Som student på Bjørknes Høyskole blir du oppfordret til å engasjere deg ved siden av studiene i studentdemokratiet, gjennom sosialkomiteen, studentrådet, linjeforeningene, fadderstyret osv. Vi ønsker flere engasjerte studenter, og hos oss forsvinner du ikke i mengden. Når du senere skal søke jobb vil du ikke angre på at du har mer enn et vitnemål og vise til!

Nettstudier ved Bjørknes Høyskole

Det kan være flere grunner til at internett er det ideelle studiestedet for deg. Kanskje ønsker du å starte utenom de ordinære oppstartdatoene, kanskje ønsker du å bli ferdig raskere enn vanlig, eller kanskje er det åpenbare geografiske forhold som gjør e-læring ideelt for deg. Du vil få din egen nettlærer, og via læringsplattformen Qybele får du tilgang til mange hundre undervisningsvideoer, fagchat, og interaktive kollokvie-grupper, for å nevne noe.

På nettstudiene er det ingen søknadsfrist, og du kan starte når du vil!

 Se oversikten over Bjørknes sine nettstudier her

Studier i utlandet gjennom Bjørknes

Ønsker du å ta hele utdanningen din i utlandet? Bjørknes Høyskole samarbeider med over 20 universiteter i utlandet, og hjelper reiselystne studenter med å gjøre rett valg! Her får du gratis rådgivning enten per telefon eller personlig i våre lokaler på Lovisenberg i Oslo. Videre hjelper vi deg med søknadsprosessen og følger deg gjennom søknadsprosessen og frem til avreise. Alle skolens samarbeidsuniversiteter er godkjente for støtte hos Lånekassen. 

Velg mellom Australia, Wales, USA, Slovakia, Nederland, Tsjekkia, USA eller Ungarn.

 Se oversikten over Bjørknes sine utenlandsstudier her

Vis alle utdanninger fra Bjørknes Høyskole

Kontaktinformasjon til Bjørknes Høyskole

Bjørknes Høyskole

Lovisenberggata 13
0456 Oslo


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Kiropraktorutdanning ved University of South Wales:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!