Vis studentum.no som: Mobil

Fysioterapi - Profesjonsstudium

Bjørknes Høyskole
Sammendrag
Heltid
Enschede, Oslo
3 år + 1 år praksis
Profesjonsstudium
Oppstart: Høst - Oslo
Søknadsfrist: 15. april (deretter rullerende opptak)
Ja

Fysioterapi - Profesjonsstudium

studere fysioterapi i utlandet og Oslo, Bjørknes Høyskole

Studere fysioterapi i utlandet og Oslo

Ønsker du å jobbe med mennesker i et meningsfylt yrke? Da kan Fysioterapi være utdanningen for deg!

Fysioterapi er utdanningen for deg som ønsker å hjelpe mennesker til bedre helse med faglig kompetanse og helhetlig menneskesyn. Fysioterapi er et etablert helsefaglig yrke med tung vitenskapelig dokumentasjon og mange spesialistområder.

Det beste fra to land

Gjennom Bjørknes Høyskole kan du studere fysioterapi og kombinere det beste fra to land. Det første året foregår i Oslo. Når dette året er fullført og bestått reiser hele klassen samlet til Saxion University i Nederland i to år. Det fjerde året med praksis velger de fleste å ta i Norge.

Det første året i Oslo gir deg en mykere overgang til utenlandsstudiene og tryggheten av mange studiekamerater når du reiser videre til Nederland.

Les mer om fysioterapiutdanningen i Nederland her.

Om fysioterapiutdanningen

Bjørknes har stort fokus på å integrere teori og praksis slik at undervisningen blir interessant, variert og lærerikt. Praksis i arbeidsfeltet er en viktig del allerede det første året. Det er bakt inn 2 uker og 2 dagers obligatorisk praksis. I tillegg til individuelle studier legges det mye opp til å studere og samarbeide i studiegrupper, hvor man jobber med prosjekter, caser etc. Studentene øver mye på hverandre, og allerede den første studieuka skal du lete etter lårmuskler på dine medstudenter! Ønsker du å bli fysioterapeut må du ikke være redd for nærkontakt både med medstudenter og fremtidige pasienter.

Teoretiske emner det første året

  • Anatomi, Fysiologi og Patologi
  • Psykologi
  • Research
  • Biomekanikk

Praktiske emner det første året

  • Living Anatomy (Anatomi in vivo)
  • Undersøkelse
  • Øvelsesterapi
  • Massasje
  • Fysioteknikk
For kontakt eller mer informasjon om Fysioterapi - Profesjonsstudium, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse og minst 3,8 i karaktersnitt uten noen form for tilleggspoeng. Minst 4 i engelsk fra vgs eller godkjent IELTS eller TOEFL engelsktest. Det er anbefalt, men ikke et krav, med biologi. Bjørknes Høyskole har individuell vurdering av hver enkelt søker og vektlegger i særlig grad motivasjon og attester fra arbeidsgiver og/eller lærer. Det lønner seg å søke tidlig, men vi tar i mot gode søknader helt frem til studiestart. For å bli vurdert må du ha sendt Bjørknes en komplett søknad med motivasjonsbrev på engelsk, vitnemål/karakterutskrift og attester fra lærer og/eller arbeidsgiver.

Studiefakta, Tittel m.m

Profesjonsstudium

Kostnader

86 000 kr (for året i Oslo, deretter ca 30 000 NOK per år for andre og tredje år i Nederland, samt praksisåret)

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Fysioterapi - Profesjonsstudium.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Bjørknes Høyskole

Bjørknes Høyskole

Spennende studiemuligheter ved Bjørknes Høyskole

Alle fortjener en studietid som lever opp til forventningene. Bjørknes Høyskole garanterer å gjøre sitt for at du velger en utdanning som du blir fornøyd med. Her er du mer enn et studentnummer, enten du studerer i Oslo, på nett, eller gjennom oss i utlandet!

Studietilbudet spenner seg fra helsefag til samfunnsfag og internasjonale studier. Her tilbys alt fra enkeltemner til bachelorgrader, og du kan velge fag som freds- og konfliktstudier, psykologi, fysioterapi, medisin grunnfag, kiropraktikk, ernæringsfysiologi og medisinstudier.

Du kan også kombinere studier i Norge med studier i utlandet, noe som verdsettes av din fremtidige arbeidsgiver. Hva med ett år i Oslo og to i USA på vårt 1+ 2 American Bachelor program? Her er mulighetene mange!

Utdanninger på høyskolen i Oslo

Campusen i Oslo finner du sentralt i byen, ikke langt fra urbane St. Hanshaugen. Høyskolen er preget av positive og ivrige studenter og ansatte som sørger for et godt læringsmiljø. Som student på Bjørknes Høyskole blir du oppfordret til å engasjere deg ved siden av studiene i studentdemokratiet, gjennom sosialkomiteen, studentrådet, linjeforeningene, fadderstyret osv. Vi ønsker flere engasjerte studenter, og hos oss forsvinner du ikke i mengden. Når du senere skal søke jobb vil du ikke angre på at du har mer enn et vitnemål og vise til!

Nettstudier ved Bjørknes Høyskole

Det kan være flere grunner til at internett er det ideelle studiestedet for deg. Kanskje ønsker du å starte utenom de ordinære oppstartdatoene, kanskje ønsker du å bli ferdig raskere enn vanlig, eller kanskje er det åpenbare geografiske forhold som gjør e-læring ideelt for deg. Du vil få din egen nettlærer, og via læringsplattformen Qybele får du tilgang til mange hundre undervisningsvideoer, fagchat, og interaktive kollokvie-grupper, for å nevne noe.

På nettstudiene er det ingen søknadsfrist, og du kan starte når du vil!

 Se oversikten over Bjørknes sine nettstudier her

Studier i utlandet gjennom Bjørknes

Ønsker du å ta hele utdanningen din i utlandet? Bjørknes Høyskole samarbeider med over 20 universiteter i utlandet, og hjelper reiselystne studenter med å gjøre rett valg! Her får du gratis rådgivning enten per telefon eller personlig i våre lokaler på Lovisenberg i Oslo. Videre hjelper vi deg med søknadsprosessen og følger deg gjennom søknadsprosessen og frem til avreise. Alle skolens samarbeidsuniversiteter er godkjente for støtte hos Lånekassen. 

Velg mellom Australia, Wales, USA, Slovakia, Nederland, Tsjekkia, USA eller Ungarn.

 Se oversikten over Bjørknes sine utenlandsstudier her

Vis alle utdanninger fra Bjørknes Høyskole

Kontaktinformasjon til Bjørknes Høyskole

Bjørknes Høyskole

Lovisenberggata 13
0456 Oslo


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Fysioterapi - Profesjonsstudium:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!