Vis studentum.no som: Mobil

Edith Cowan University

Bjørknes Høyskole
Sammendrag
Heltid/deltid
Ulike muligheter, benytt kontaktskjema
Bachelor
Oppstart: Høst og vår - Perth
Søknadsfrist: Rullerende opptak
Ja

Edith Cowan University

Edith Cowan University - Studere i Australia med Bjørknes Høyskole

Edith Cowan University – Utenlandsstudier med Bjørknes Høyskole

Drømmer du om å studere i Australia? Bjørknes Høyskole samarbeider med flere universiteter i utlandet, og tilbyr gratis studieveiledning og hjelp for deg som vil studere på et av disse. 

Bjørknes Høyskole kan hjelpe deg med å finne ut hvor og hva du vil studere, og gir deg råd gjennom søknadsprosessen og helt frem til avreise. Bjørknes har nær kontakt med sine samarbeidsuniversiteter, og sørger for at veien til utenlandsstudiene skal bli så enkel som mulig for deg som student.

Om Edith Cowan University (ECU)

ECU ligger på vestkysten av Australia, i vakre Perth. Her finner du 21,000 studenter fordelt på følgende fakulteter: Business, Computing, Health, Science, Education, Social Science, Communications & Creative Industries. 

Edith Cowan University er et stort universitet som tilbyr de aller fleste fag. Siden universitetet er delt opp i fem unike campus, er studentmiljøet likevel både intimt, oversiktlig og vennlig. ECU tilbyr en kombinasjon av akademisk rettede fag og mer yrkesrettede fag. ECU har også utviklet et nært samarbeid med næringslivet, noe som gir deg mulighet til å ta en del av utdanningen som praksis. 

Perth, Australia

Perth er en moderne, multikulturell og pulserende by, hvor prisnivået er lavt. Perths historiske søsterby Fremantle byr på hyggelige kafeer og markeder. Fra Perth er det også svært kort avstand til de populære feriestedene Singapore og Bali. 

Edith Cowan University - studere i Australia med Bjørknes Høyskole

Hvorfor studere i utlandet?

Å studere i utlandet gjennom Bjørknes Høyskole har mange fordeler:

  • Du får internasjonal erfaring som verdsettes av fremtidige arbeidsgivere
  • Du blir god i et annet språk
  • Du opplever et annet land og kultur
  • Du skaper et internasjonalt nettverk
  • Gode finansieringsmuligheter gjennom Lånekassen
  • Du får en unik studietid med minner og venner for livet
  • Du vokser på nye erfaringer
  • Du får mange faglige valgmuligheter, og en fleksibel, internasjonal grad
  • Du får hjelp av Bjørknes Høyskole til å nå dine mål
For kontakt eller mer informasjon om Edith Cowan University , vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Undervisningsspråket ved Bjørknes' læresteder er engelsk, og mange av disse krever at du har 4 eller bedre i engelsk fra andre klasse på videregående skole (gjelder bachelorgrader). På masternivå må du som regel ta en IELTS- eller TOEFL test. På bachelornivå åpner mange dører seg om du har fra 4.0 i karaktersnitt og på masternivå kommer du langt med C i snitt.

Studiefakta, Tittel m.m

Høyskole- og universitetsstudier i utlandet

Kostnader

Pris varierer ut ifra av hva du vil studere, når du vil studere og hvor lenge du vil studere.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Edith Cowan University .

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Bjørknes Høyskole

Bjørknes Høyskole

Spennende studiemuligheter ved Bjørknes Høyskole

Alle fortjener en studietid som lever opp til forventningene. Bjørknes Høyskole garanterer å gjøre sitt for at du velger en utdanning som du blir fornøyd med. Her er du mer enn et studentnummer, enten du studerer i Oslo, på nett, eller gjennom oss i utlandet!

Studietilbudet spenner seg fra helsefag til samfunnsfag og internasjonale studier. Her tilbys alt fra enkeltemner til bachelorgrader, og du kan velge fag som freds- og konfliktstudier, psykologi, fysioterapi, medisin grunnfag, kiropraktikk, ernæringsfysiologi og medisinstudier.

Du kan også kombinere studier i Norge med studier i utlandet, noe som verdsettes av din fremtidige arbeidsgiver. Hva med ett år i Oslo og to i USA på vårt 1+ 2 American Bachelor program? Her er mulighetene mange!

Utdanninger på høyskolen i Oslo

Campusen i Oslo finner du sentralt i byen, ikke langt fra urbane St. Hanshaugen. Høyskolen er preget av positive og ivrige studenter og ansatte som sørger for et godt læringsmiljø. Som student på Bjørknes Høyskole blir du oppfordret til å engasjere deg ved siden av studiene i studentdemokratiet, gjennom sosialkomiteen, studentrådet, linjeforeningene, fadderstyret osv. Vi ønsker flere engasjerte studenter, og hos oss forsvinner du ikke i mengden. Når du senere skal søke jobb vil du ikke angre på at du har mer enn et vitnemål og vise til!

Nettstudier ved Bjørknes Høyskole

Det kan være flere grunner til at internett er det ideelle studiestedet for deg. Kanskje ønsker du å starte utenom de ordinære oppstartdatoene, kanskje ønsker du å bli ferdig raskere enn vanlig, eller kanskje er det åpenbare geografiske forhold som gjør e-læring ideelt for deg. Du vil få din egen nettlærer, og via læringsplattformen Qybele får du tilgang til mange hundre undervisningsvideoer, fagchat, og interaktive kollokvie-grupper, for å nevne noe.

På nettstudiene er det ingen søknadsfrist, og du kan starte når du vil!

 Se oversikten over Bjørknes sine nettstudier her

Studier i utlandet gjennom Bjørknes

Ønsker du å ta hele utdanningen din i utlandet? Bjørknes Høyskole samarbeider med over 20 universiteter i utlandet, og hjelper reiselystne studenter med å gjøre rett valg! Her får du gratis rådgivning enten per telefon eller personlig i våre lokaler på Lovisenberg i Oslo. Videre hjelper vi deg med søknadsprosessen og følger deg gjennom søknadsprosessen og frem til avreise. Alle skolens samarbeidsuniversiteter er godkjente for støtte hos Lånekassen. 

Velg mellom Australia, Wales, USA, Slovakia, Nederland, Tsjekkia, USA eller Ungarn.

 Se oversikten over Bjørknes sine utenlandsstudier her

Vis alle utdanninger fra Bjørknes Høyskole

Kontaktinformasjon til Bjørknes Høyskole

Bjørknes Høyskole

Lovisenberggata 13
0456 Oslo


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Edith Cowan University :

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!