Vis studentum.no som: Mobil

Delta på den Digitale Utdanningsmessen den 16. november 2021 🎓💻 Les mer

Bjørknes Høyskole

Spennende studiemuligheter ved Bjørknes Høyskole

Alle fortjener en studietid som lever opp til forventningene. Bjørknes Høyskole garanterer å gjøre sitt for at du velger en utdanning som du blir fornøyd med. Her er du mer enn et studentnummer, enten du studerer i Oslo, på nett, eller gjennom oss i utlandet!

Studietilbudet spenner seg fra helsefag til samfunnsfag og internasjonale studier. Her tilbys alt fra enkeltemner til bachelorgrader, og du kan velge fag som freds- og konfliktstudier, psykologi, fysioterapi, medisin grunnfag, kiropraktikk, ernæringsfysiologi og medisinstudier.

Du kan også kombinere studier i Norge med studier i utlandet, noe som verdsettes av din fremtidige arbeidsgiver. Hva med ett år i Oslo og to i USA på vårt 1+ 2 American Bachelor program? Her er mulighetene mange!

Utdanninger på høyskolen i Oslo

Campusen i Oslo finner du sentralt i byen, ikke langt fra urbane St. Hanshaugen. Høyskolen er preget av positive og ivrige studenter og ansatte som sørger for et godt læringsmiljø. Som student på Bjørknes Høyskole blir du oppfordret til å engasjere deg ved siden av studiene i studentdemokratiet, gjennom sosialkomiteen, studentrådet, linjeforeningene, fadderstyret osv. Vi ønsker flere engasjerte studenter, og hos oss forsvinner du ikke i mengden. Når du senere skal søke jobb vil du ikke angre på at du har mer enn et vitnemål og vise til!

Nettstudier ved Bjørknes Høyskole

Det kan være flere grunner til at internett er det ideelle studiestedet for deg. Kanskje ønsker du å starte utenom de ordinære oppstartdatoene, kanskje ønsker du å bli ferdig raskere enn vanlig, eller kanskje er det åpenbare geografiske forhold som gjør e-læring ideelt for deg. Du vil få din egen nettlærer, og via læringsplattformen Qybele får du tilgang til mange hundre undervisningsvideoer, fagchat, og interaktive kollokvie-grupper, for å nevne noe.

På nettstudiene er det ingen søknadsfrist, og du kan starte når du vil!

 Se oversikten over Bjørknes sine nettstudier her

Studier i utlandet gjennom Bjørknes

Ønsker du å ta hele utdanningen din i utlandet? Bjørknes Høyskole samarbeider med over 20 universiteter i utlandet, og hjelper reiselystne studenter med å gjøre rett valg! Her får du gratis rådgivning enten per telefon eller personlig i våre lokaler på Lovisenberg i Oslo. Videre hjelper vi deg med søknadsprosessen og følger deg gjennom søknadsprosessen og frem til avreise. Alle skolens samarbeidsuniversiteter er godkjente for støtte hos Lånekassen. 

Velg mellom Australia, Wales, USA, Slovakia, Nederland, Tsjekkia, USA eller Ungarn.

 Se oversikten over Bjørknes sine utenlandsstudier her


For kontakt eller mer informasjon om Bjørknes Høyskole, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger - Bjørknes Høyskole

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Bjørknes Høyskole.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kategorier

Dyr

Estetiske fag

   Kunst
   Design og håndverk
   Kultur

Historiefag

Ingeniørfag

Juridiske fag

Lærerutdanninger

Media

Medisin- og helsefag

   Tannlege
   Fysioterapeut
   Ernæring
   Medisin

Musikk, dans og drama

   Musikk

Psykologifag

   Psykologi

Realfag

   Geofag

Reiseliv

Samfunnsvitenskap

   Statsvitenskap
   Sosialantropologi

Sosialfag og pedagogikk

   Sosialt engasjement

Språk- og litteraturfag

Teknologi og IT

Økonomi

   Økonomi og administrasjon
   Organisasjon og ledelse

Kontaktinformasjon til Bjørknes Høyskole

Bjørknes Høyskole

Lovisenberggata 13
0456 Oslo

Tlf: 23 23 38 20
bjorkneshoyskole.no


Studentene setter karakterer

Gjennomsnittsrangering: 4,1

Basert på 7 omtaler

Saman
Du må like faget, det er et fint studie for de som er interessert i menneskets sinn
Saman
Jeg går Bachelor i anvendt psykologi her på Bjørknes, og er utrolig fornøyd med lærerne og veilederne på skolen. Dette er en skole som jeg mener åpner dører for veldig mange som vil videre, i og med så har Bjørknes samarbeid med mange utenlandske universiteter, for de som vil studere videre i utlandet, men selv om det er lett å komme seg inn så ...
Vis hele omtalen
Elisabeth
Jeg går Psykologi Årsstudium på Bjørknes Høyskole. Første dagen ble jeg veldig omponert, godt program, flinke lærer og veiledere. Alle virket veldig imøtekommende og opptatt av at vi alle studenter skal ha et "eget ansikt". Selvvom vi er over 70 studenter i klassen min, har det vært veldig enkelt å bli kjent med folk i klassen. Allerede første u...
Vis hele omtalen
Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Bjørknes Høyskole:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER
Omtale av skolen
(4,1)
Basert på 7 omtaler
Fikk jobb i Flyktninghjelpen

Malene Celius Enoksen fikk drømmejobben i Flyktninghjelpen etter bachelorprogrammet i Freds- og konfliktstudier på Bjørknes Høyskole!

Les mer