Vis studentum.no som: Mobil

Delta på den Digitale Utdanningsmessen den 16. november 2021 🎓💻 Les mer

Sammendrag
Deltid
Nettstudier
1 år deltid
Yrkesrettede kurs og utdanninger
Oppstart: Vår - Nettstudier
Søknadsfrist: Løpende opptak
Nei
workshop bilder nordic

Nettkurs i foto

Nettkurset i fototeknikk & bildekommunikasjon er et fleksibelt nettbasert kurs med samlinger, der målet er å gi deg en praktisk, fotografisk verktøykasse. Kurset tar for seg de sentrale elementene i fotografering, og legger vekt på praktisk utførelse, slik at du skal få kunnskap og erfaring til å mestre håndverket.

Med et nettbasert fotokurs gir vi deg muligheten til å kunne videreutdanne deg uten å måtte gå ut av en eventuell jobbsituasjon, eller måtte flytte grunnet skolens beliggenhet. Du vil kunne tilegne deg den kompetansen som er nødvendig for å kunne arbeide med fotografi.

Du får muligheten til å utforske kreativiteten din gjennom linsen, med en innføring i lys, kamerateknikk, postproduksjon, bildekommunikasjon og porteføljearbeid og den passer godt for den nysgjerrige hobby-fotografen, journalisten, designeren eller andre som ønsker å bruke det visuelle språket sammen med eksisterende karriere.

For kontakt eller mer informasjon om Nettkurs i foto, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Halvårige studier & nettstudier - Oppstart februar & september hvert år. Se nettside for datoer.

For halvårige studier og deltidsstudier kjører vi løpende opptak. Dette betyr at søkere vurderes i den rekkefølgen de kommer inn, og du vil få svar på din søknad i løpet av 1 uke etter levering av komplett opptaksprøve.

Du søker ved å registrere deg på våre nettsider. Deretter vil du motta en automatisk epost med instruksjoner om hvordan du fullfører opptaksprosessen. Du vil bli bedt om å levere vitnemål eller dokumentasjon på realkompetanse, samt en opptaksprøve, som du kan lese mer om under.

Opptaksprøve - nettkurs i foto:

1. Søknadsbrev. En halv A4-side om hvorfor du ønsker å studere fototeknikk & bildekommunikasjon
2. Portefølje: Velg ut bilder som du har tatt tidligere, som du føler representerer deg som fotograf der du er i dag. Valgfritt antall bilder

Undervisningstimer

Undervisningstider
Obligatorisk liveforelesning 1 kveld i uken (2 kvelder i uken første åtte uker mellom samling 1 og 2 for å sikre godt tekniske grunnlag) fra kl 17.30 – 20.00, med mulighet for veiledning frem til kl 21.00.

Fem obligatoriske samlinger, fredag – søndag, i løpet av studietiden. Disse annonseres i progresjonsplan før oppstart.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Nettkurs i foto.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Bilder Nordic School of Photography

BILDER NORDIC SCHOOL OF PHOTOGRAPHY er en offentlig godkjent fagskole, midt i Oslo sentrum. Skolen ble grunnlagt i 2005, og har rundt 150 aktive studenter til enhver tid. Bilder Nordic er en betydelig aktør i norsk fotomiljø, med et internasjonal renommé, takket være engasjerte studenter, lærere og et sterkt nettverk av fotografer, bilderedaktører og andre bransjeaktører som er involvert i skolen. Fra 2018 utvidet Bilder Nordic studieporteføljen sin til å omfatte utdanninger innen kommunikasjon og design, i tillegg til de veletablerte fotoutdanningene.

Vi tilbyr i dag seks praktiske og yrkesrettede utdanninger: Grunnutdanning i foto, Toårig fotoutdanning, Visuell innholdsprodusent for nye medier, Mediedesign, Foto2 og nettkurs i foto. Alle våre utdanninger (utenom Foto2 og nettkurset) er NOKUT-godkjente og kvalifiserer for lån og stipend hos Lånekassen.

Markedet for profesjonelle, kreative aktører har aldri vært større enn i dag. I et samfunn der vi oversvømmes av visuelt innhold i alle kanaler, og der alle har muligheten til å ta bilder og video, må de profesjonelle skille seg ut med en særegen stil og en tydelig identitet.

Evnen til å kommunisere visuelt, fortelle historier og formidle budskap er blitt det som kjennetegner dagens profesjonelle aktører, og ved Bilder Nordic søker vi alltid mot å holde oss oppdatert på de siste utviklingene i de ulike markedene – og på den måten sikre deg en markedsrelevant og fremtidsrettet utdanning.

Vis alle utdanninger fra Bilder Nordic School of Photography

Kontaktinformasjon til Bilder Nordic School of Photography

Bilder Nordic School of Photography

Nedre Vollgate 8
0158 Oslo

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Nettkurs i foto:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!