Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Heltid
1 år
Fagskole
Oppstart: 25.08.2020 10:00 - Oslo
145 000 NOK
Ja

3D-design & animasjon

3D design og animasjon er et område i rivende vekst. Det er grunnsteinen i innhold til Virtual Reality og Augmented reality, som i stadig økende grad brukes i en lang rekke bransjer og virksomheter. Samtidig brukes det også i områder som film, reklame, spill og 3D-printing. Med stadig ny teknologi, er 3D design og animasjon et fremtidsrettet og spennende fagområde.

Hos Bilder Nordic får du tilgang til en av Norges største 3D labs, med nyeste hardware og software, som eksempelvis 3Drom-scannere, motion capture suits og aller nyeste headsets og software.Du lærer hvordan du bruker programvare som 3D Studio Max og Pixologic ZBrush, som brukes av den profesjonelle bransjen i hele verden.

Du vil knytte nyttige kontakter i 3D-bransjen i Norge og blir kjent med studenter som brenner for det samme som deg.Du får dybdekunnskap i emner som modellering, digital skulptering, teksturering, lyssetting og rendering.

Du kommer også innom emner som visuelle effekter for film, 3D-printing, Virtual Reality, rigging og animasjon. Du lærer å planlegge, utvikle og produsere ulike former for 3D-produkter. Utdanningen gir deg mulighet til å jobbe med avansert teknologi i et digitalt miljø.

For kontakt eller mer informasjon om 3D-design & animasjon, vennligst fyll inn en interessemelding.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen 3D-design & animasjon.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Bilder Nordic School of Photography

I løpet av de 10 siste årene har Bilder Nordic etablert seg som en betydelig aktør i norsk fotomiljø med et internasjonalt renommé, takket være engasjerte studenter, lærere og et sterkt nettverk av fotografer, redaktører og andre bransjeaktører som er involvert i skolen.

I 2018 startet vi opp utdanningen Visuell innholdsprodusent for nye medier, og året etter økte studieporteføljen betraktelig, med Grunnutdanning i film, Mediedesign, 3D-design & animasjon og nettkurs i Fototeknikk & bildekommunikasjon.

Skolen har samarbeid med University of the Arts i London, i tillegg til School of Visual Arts i New York, der studentene fra den toårige fotografutdanningen har mulighet til å bygge på til en bachelorgrad.

Ved studiet Visuell innholdsprodusent for nye medier har skolen et samarbeid med det internasjonale kommunikasjonsbyrået iProspect, og majoriteten av lærerstaben kommer herfra. Grunnutdanning i film ledes og undervises av filmfolk med bakgrunn i filmproduksjon, idéutvikling, lys, lyd og klipp.

Felles for lærerne, uansett studieretning, er kompetansen fra det å være en del av sine kreative miljøer, med erfaring som selvstendig næringsdrivende og med et spennende kontaktnettverk som de bringer inn i klasserommet.

Ved Bilder Nordic søker vi stadig å følge utviklingen i samfunnet, for å sikre markedsrelevante og moderne utdanninger. Vi tilbyr studier innen fotografi, film, innholdsproduksjon og design, der fokuset er praktisk orientert og yrkesrettet. Ved alle studieretninger tar vi inn bransjeaktører fra de respektive områdene, noe som sikrer en relevant og aktuell utdanning.

Alle utdanninger utenom påbyggingsstudiet Foto2 og nettkurset er NOKUT-godkjent og kvalifiserer for lån og stipend hos Lånekassen.

Vis alle utdanninger fra Bilder Nordic School of Photography

Kontaktinformasjon til Bilder Nordic School of Photography

Bilder Nordic School of Photography

Nedre Vollgate 8
0158 Oslo


Studiested

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra 3D-design & animasjon:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!

– Jeg lært så utrolig mye på kor...

Aleksandra (21) har gått den toårige fotoutdanningen ved Bilder Nordic. Hun har lært mye på kort tid, møtt mange interessante mennesker og fått en god forståelse av hva som må til for å lykkes.

Les mer