Vis studentum.no som: Mobil

Se filmen om livet som fotostudent på Bilder Nordic School of Photography!

Bilder Nordic School of Photography

I løpet av de 10 siste årene har Bilder Nordic etablert seg som en betydelig aktør i norsk fotomiljø med et internasjonalt renommé, takket være engasjerte studenter, lærere og et sterkt nettverk av fotografer, redaktører og andre bransjeaktører som er involvert i skolen.

I 2018 startet vi opp utdanningen Visuell innholdsprodusent for nye medier, og året etter økte studieporteføljen betraktelig, med Grunnutdanning i film, Mediedesign, 3D-design & animasjon og nettkurs i Fototeknikk & bildekommunikasjon.

Skolen har samarbeid med University of the Arts i London, i tillegg til School of Visual Arts i New York, der studentene fra den toårige fotografutdanningen har mulighet til å bygge på til en bachelorgrad.

Ved studiet Visuell innholdsprodusent for nye medier har skolen et samarbeid med det internasjonale kommunikasjonsbyrået iProspect, og majoriteten av lærerstaben kommer herfra. Grunnutdanning i film ledes og undervises av filmfolk med bakgrunn i filmproduksjon, idéutvikling, lys, lyd og klipp.

Felles for lærerne, uansett studieretning, er kompetansen fra det å være en del av sine kreative miljøer, med erfaring som selvstendig næringsdrivende og med et spennende kontaktnettverk som de bringer inn i klasserommet.

Ved Bilder Nordic søker vi stadig å følge utviklingen i samfunnet, for å sikre markedsrelevante og moderne utdanninger. Vi tilbyr studier innen fotografi, film, innholdsproduksjon og design, der fokuset er praktisk orientert og yrkesrettet. Ved alle studieretninger tar vi inn bransjeaktører fra de respektive områdene, noe som sikrer en relevant og aktuell utdanning.

Alle utdanninger utenom påbyggingsstudiet Foto2 og nettkurset er NOKUT-godkjent og kvalifiserer for lån og stipend hos Lånekassen.


For kontakt eller mer informasjon om Bilder Nordic School of Photography, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger - Bilder Nordic School of Photography

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Bilder Nordic School of Photography.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kontaktinformasjon til Bilder Nordic School of Photography

Bilder Nordic School of Photography

Nedre Vollgate 8
0158 Oslo

Tlf: 24 14 66 80
www.bildernordic.no


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Bilder Nordic School of Photography:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!

– Jeg lært så utrolig mye på kor...

Aleksandra (21) har gått den toårige fotoutdanningen ved Bilder Nordic. Hun har lært mye på kort tid, møtt mange interessante mennesker og fått en god forståelse av hva som må til for å lykkes.

Les mer