Vis studentum.no som: Mobil

Se filmen om livet som fotostudent på Bilder Nordic School of Photography!

Bilder Nordic School of Photography

Nordens største fotoskole

Bilder Nordic School of Photography har i løpet av ti år utviklet seg til å bli en betydelig aktør i norsk fotomiljø, med internasjonalt renommé, takket være engasjerte studenter, lærere og et sterkt nettverk av fotografer, bilderedaktører og andre bransjeaktører som er involvert i skolen.

Ved Bilder Nordic School of Photography vil du få kunnskapen og kompetansen til å produsere solid håndverk med sterk kommunikasjon og visuell identitet gjennom bade tradisjonelle og nye medier og kanaler. Skolen har som mål å være konstant oppdatert på trender og utviklinger, for å sikre deg en markedsrelevant og moderne utdanning. Faglig sett vektlegger Bilder Nordic kommunikasjonslære, nye medier og utvikling av en visuell stemme og identitet. I tillegg kombineres fototeknikk og yrkesutøvelse for å gi studentene opplæring innen alle deler av fotoyrket.

Bilder Nordic School of Photography er i dag en avdeling under Treider Fagskoler, sammen med andre kreative aktører som SoFI – School of Fashion Industry. Treider Fagskoler er en offentlig godkjent fagskole.

Lærere med ulike bakgrunner

Ved Bilder Nordic får du kunnskapen rett fra bransjen. Lærerne ved skolen er yrkesaktive fotografer fra mange ulike felt, som alle vet hva som kreves i dagens fotobransje. For å sikre en markedsrelevant utdanning har skolen mer enn 40 internasjonale og norske fotografer, gallerister, bilderedaktører, reklamemennesker og andre bransjeaktører som underviser.

bilder nordic school of photography

Foto: Emilie Bjerva

Utdanningstilbud

Ved fotoskolen kan du velge mellom en toårig komplett fotografutdanning eller en grunnutdanning på ett semester heltid eller to semester deltid. Felles for utdanningene er en grunnplattform i kameraeknikk, postproduksjon av bilder, lyssetting i studio, bildekommunikasjon og porteføljeutvikling, samt virkelighetstro workshops i forskjellige sjangre som mote, reklame og dokumentarfotografi. På den toårige utdanningen bygger du videre med en bred forståelse for visuell kommunikasjon, avansert teknikk og introduksjon av bevegelig bilde. Hele andre skoleår fokuseres rundt din fotografiske identitet, med erfarne mentorer som veileder deg gjennom åtte større prosjekt.

Mens det toårige studieløpet gir en komplett og fremtidsrettet utdanning er grunnutdanningen rettet mot alle som ønsker en solid innføring I fotografi enten som yrke eller hobby, eller vil kombinere foto med relevant erfaring eller annen utdanning. I 2013 startet skolen også et samarbeid med School of Visual Arts i New York, som regnes som en av USAs sterkeste fotoskoler, hvor toårige studenter har mulighet til å bygge på til en bachelorgrad.


For kontakt eller mer informasjon om Bilder Nordic School of Photography, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger - Bilder Nordic School of Photography

Fotograf – En toårig fotoutdanning Oslo
Grunnutdanning i fotografi Oslo
Visuell Innholdsprodusent for Nye Medier Oslo
  • = Studentreportasje finnes

Vis alle

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Bilder Nordic School of Photography.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Errors
Valgfritt
Valgfritt
Valgfritt

Kontaktinformasjon til Bilder Nordic School of Photography

Bilder Nordic School of Photography

Nedre Vollgate 8
0158 Oslo


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Bilder Nordic School of Photography:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!

– Jeg lært så utrolig mye på kor...

Aleksandra (21) har gått den toårige fotoutdanningen ved Bilder Nordic. Hun har lært mye på kort tid, møtt mange interessante mennesker og fått en god forståelse av hva som må til for å lykkes.

Les mer