Vis studentum.no som: Mobil

Delta på den Digitale Utdanningsmessen den 16. november 2021 🎓💻 Les mer

Bergen Hudpleieskole

Bergen Hudpleieskole

Drømmer du om en karriere innen profesjonell hudpleie? Da kan Bergen Hudpleieskole være riktig valg for deg. Bergen Hudpleieskole er en privatskole som driver utdanning innenfor hudpleie og fotterapi i Bergen. Utdanningen gir studiekompetanse og er godkjent i Statens Lånekasse.

Bergen Hudpleieskole følger offentlige læreplaner for VG2 og VG3 innen fagene. Skolen drives av Isaksen & Co som har bred erfaring innen kosmetikk og profesjonell hudpleie i Norge. Firmaet har over 40 års erfaring som importør og distributør fra dette markedet.

Hudpleier og fotterapeut

Hudpleieutdannelsen er et komprimert fulltidsstudium som går over to semestre (1 år). Skolen følger de offentlige læreplanene i programfagene for VG2 og VG3 Hudpleier. Det blir undervist i fagene Helsefremmende arbeid, Kommunikasjon og samhandling og Yrkesutøvelse.

Fra høsten 2011 startet Bergen Hudpleieskole, som eneste tilbyder på Vestlandet, utdannelse til Fotterapeut. Fotterapeututdannelsen er et komprimert fulltidsstudium som går over to semestre (1 år), og du går opp som privatist. Skolen følger de offentlige læreplanene i programfagene for VG2 og VG3 Fotterapi. Etter bestått eksamen, kan det søkes om offentlig godkjenning (autorisasjon) som fotterapeut.

Undervisningen foregår i skolens lokaler på Kokstad, i et miljø med spennende nasjonal og internasjonal kontaktflate.

Økologisk FaghudpleierBergen Hudpleieskole

Alle studenter ved Bergen Hudpleieskole går også gjennom kurs og opplæring i økologisk hudpleie. Ved oppstart av egen virksomhet eller i samarbeid med andre kan elevene skilte med grundig innsikt og faglig kunnskap om økologisk hudpleie.

Lærerkraft

Bergen Hudpleieskole har kvalifiserte lærere med flere års relevant bakgrunn og praksis fra hudpleiefaget, undervisning, dermatologi, sykepleie, fotterapi, kommunikasjon og økonomi.

Eksamen og vitnemål

Bergen Hudpleieskole følger vurderingene og eksamen fra Utdannings­direktoratet. Utdanningen av­sluttes hvert semester med skriftlig tverrfaglig, praktisk og teoretisk eksamen, hvor alle studieretnings­fagene inngår.


For kontakt eller mer informasjon om Bergen Hudpleieskole, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Fotterapeut Bergen
Hudpleier Bergen

Vis alle

Kontakt skolen

Bergen Hudpleieskole

Kokstadflaten 19a
5257 Kokstad

Tlf: +47 55 98 20 30
www.hudpleieskolen.no

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Bergen Hudpleieskole.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Bergen Hudpleieskole:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!