Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
5 år
Master, 5 år
Oppstart: Høst - Bergen
Søknadsfrist: 15. april

Arkitektur

Femårig arkitektutdanning på masternivå

Studiet ved BAS er 5 år (300 studiepoeng) og er organisert i to avdelinger, 3 år + 2 år. I løpet av studiet har man to store eksamene. En eksamen etter første avdeling, dvs. 3. år, og den andre, hovedeksamen, etter 5 år, i form av et avsluttende og kvalifiserende hovedarbeid, diplomarbeidet. Førsteavdeling gir studenten en innføring, viten og grunnleggende ferdigheter i forhold til arkitekturfaget og er grunnlaget for fortsettelse i 2. avdeling.

Utdanningsalternativet til BAS er å gi de nye arkitektene opplæring og øving i å formulere problemstillinger og å sette agenda for nye formsvar. Det relativt store innslaget av kunstfag i undervisningen og mye praktisk arbeid ute i felt har vært en del av alternativet ved BAS.

Faglig sett er studiet delt opp i 4 faglige hovedområde som forutsetter integrering.

Opptakskrav/Søknad

Søknadsfrist er 15. april

Studiefakta, Tittel m.m

Master

Bergen Arkitekthøgskole

Bergen Arkitekthøgskole

Bergen Arkitekthøgskole (BAS) ble etablert i 1986 i Bergen som et pedagogisk alternativ til de to statlige utdanningene i Norge. Skolen ble godkjent av Utdanningsdepartementet i 1990 og uteksaminerte sitt første kull sivilarkitekter våren 1991.

BAS er en privat stiftelse og en av tre godkjente arkitektstudier i Norge. BAS utdanner mastere i arkitektur, et femårig gjennomgående studium. For vestlandsregionen og Bergen spesielt er det avgjørende at det utdannes arkitekter som har grunnleggende kunnskap om den lokale byggeskikken og klimaet.

Skolen er lokalisert i Sandviken i Bergen sentrum.

Vis alle utdanninger fra Bergen Arkitekthøgskole

Kontaktinformasjon til Bergen Arkitekthøgskole

Bergen Arkitekthøgskole

Sandviksboder 59-61 a
5035 Bergen

Tlf: 55 36 38 80
Fax 55 36 38 81
www.bas.org

Studiested

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!