Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Yrkesrettede kurs og utdanninger
Oslo
2 måneder
Deltid
Delbetalinger
29 500 NOK
Høst
Søknadsfrist: Løpende opptak
Nettbasert med samlinger

Fotpleie

Ønsker du en karriere innen hud- og fotpleie? Med grunnkurs i fotpleie ved Beauty og Helse akademiet får du kompetansen du trenger for å lykkes som fotpleier!

Hva gjør en fotpleier?

Yrket fotpleier innebærer å jobbe med stell av friske føtter med og ulike skjønnhetsbehandlinger for foten. For å yte gode resultater er det viktig med god teknikk, benytte riktig utstyr og ha god kunnskap innenfor hygiene og kundebehandling.

Utdanning i fotpleie

Utdanningen er bygget opp med 30% teori og 70% praksis, for at du skal bli godt rustet til utøvende fotpleier. Du kommer til å lære om emner som hygiene, desinfisering, fotens anatomi, hud og negler, kundekonsultasjon og produktlære.

Etter endt utdanning kan du jobbe med kosmetisk fotpleie, som selvstendig næringsdrivende eller i  salong, spa eller klinikk. 

Arbeidsoppgaver og eksamen

I løpet av utdanningen vil du gjennomføre ulike arbeidsoppgave for å sikre fremgang i henhold til studieløpet. Det blir i tillegg avholdt mindre prøver og eksamen/sluttprøve. Du vil gjennomføre både en skriftlig og praktisk sluttprøve. 

For kontakt eller mer informasjon om Fotpleie, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videre studier/jobbmuligheter

Etter endt utdanning kan du jobbe med kosmetisk fotpleie, som selvstendig næringsdrivende eller i  salong, spa eller klinikk. 

Opptakskrav/Søknad

Du må være 18 år året du søker til opptak, ellers ingen opptakskrav.

Studiefakta, Tittel m.m

Grunnutdanning i Fotpleie

Hvorfor velge Beauty og Helse Akademiet?

Rullerende opptak

Støttet av lånekassen

Lang erfaring

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Fotpleie.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Beauty og Helse Akademiet

Beauty og Helse Akademiet

Velkommen til Beauty og Helse Akademiet – et av Nordens eldste og ledende kompetansesentre for utdanning innen skjønnhet og velvære!

Beauty og Helse Akademiet er landets største utdanningsaktør innen skjønnhet og velvære og helse.

I 30 år har Beauty og Helse Akademiet stått for utvikling i bransjen og skapt en plattform for læring gjennom trygghet, kompetanse, kvalitet og utvikling. Et viktig kjennetegn ved Beauty og Helse Akademiet, er at vi tilbyr utdanninger som det er behov for i samfunnet.

Som student hos oss får du utvikle deg i et kreativt og spennende miljø. Med en praktisk og yrkesrettet utdannelse er det kort vei til et fremtidsrettet yrke, som du kan praktisere verden rundt.

Under studietiden vil du merke at du gjør en forskjell for andre mennesker.

Velg med hjertet.

Å velge en utdanning kan være vanskelig, særlig når det er mange valgmuligheter og fag du synes er spennende. Vi råder deg til å tenke deg godt om og velge det du selv synes er interessant.

Velkommen som student hos oss!

Utdanningstilbud

Våre utdanninger er godkjent av Lånekassen!

 
Lær av de beste

Vi stiller høye krav til våre lærere og forelesere. De har mange års erfaring fra skjønnhets- og velværebransjen. Våre lærere kvalitetssikres via årlige pedagogiske kompetanseprogram og hjelper deg å utvikles innen de ulike fagområdene på beste måte til en flott karriere.

___________________________

Beauty og Helse Akademiet har påvirket og utviklet skjønnhetsbransjen i 30 år. Våre fagskoletilbud er godkjent av NOKUT, noe som betyr at vi møter de strenge kravene Kunnskapsdepartementet stiller til fagskoler. Hos oss kan du være trygg på å få den sikreste utdannelsen. Vi tilbyr de mest oppdaterte og anerkjente studiene innen skjønnhetsbransjen. Vi vil hjelpe deg på din vei mot suksess i en bransje full av muligheter!

Vis alle utdanninger fra Beauty og Helse Akademiet

Kontaktinformasjon til Beauty og Helse Akademiet

Beauty og Helse Akademiet

Haslevangen 15
0579 Oslo

Tlf: 23 00 29 29
Fax 23 00 29 28
beautyoghelseakademiet.no

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Fotpleie:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!