Barratt Due Musikkinstitutt

i Oslo

Barratt Due Musikkinstitutt

Barratt Due Musikkinstitutt

Barratt Due musikkinstitutt er en av Europas fremste og mest særpregede utdanningsinstitusjoner innen klassisk musikk. I møte med dyktige lærere og musikere i verdensklasse kan vi tilby en utdanning som spenner fra musikkbarnehage til utøvende bachelor- og masterutdanninger.

Barratt Due musikkinstitutt ble stiftet i 1927 av pianisten Mary Barratt Due og fiolinisten Henrik Due. Instituttet har siden vært med på å prege norsk musikkliv, og drives i dag som en privat, selveiende stiftelse. Samtlige tilbud ved instituttet er knyttet til klassisk musikk og omfattermusikklek, symfoniske blåsere og strykere, pianister og sangere, i tillegg til pedagogiske videreutdanninger.

Barratt Due har i alle år hatt et sterkt fokus på formidling av det utøvende; på alle nivåer, på tvers av avdelinger og der det er naturlig, også på den profesjonelle arena. Årlig produserer Barratt Due musikkinstitutt mer enn to hundre konserter. I tillegg er en rekke elever og studenter aktører i norsk musikkliv, som solister med orkestre, på festivaler eller som musikere i ensemble- eller orkestersammenheng, og oppsiktsvekkende mange musikere fra Barratt Due hevder seg stadig som prisvinnere i nasjonale og internasjonale konkurranser.


Utdanninger

Bachelor Sted
Bachelor i utøvende musikk Oslo
Master
Master i utøvende musikk Oslo

Kontakt skolen

Barratt Due Musikkinstitutt

Lyder Sagens gate 2
0358 Oslo

Tlf: 22 06 86 86

Highlights