Vis studentum.no som: Mobil

Koreografi – Master

Balletthøgskolen
Sammendrag
Heltid
2 år
Master, 2 år
Ja

Koreografi – Master

Master i koreografi ved Kunsthøgskolen i Oslo

Koreografi Master skal utdanne koreografer på høyeste nasjonale og internasjonale nivå som kan arbeide på etablerte scener såvel som i feltet for fri scenekunst.Gjennom studiet skal studenten utvikle et selvstendig, kunstnerisk uttrykk som koreograf, samt lære å utføre koreografisk arbeid som del av et annet kunstnerisk verk. Utdanningen gir kjennskap til ulike koreografiske arbeidsmetoder og stilretninger.

Studiefakta, Tittel m.m

Master

Balletthøgskolen

Balletthøgskolen

Balletthøgskolen lar tradisjon, historie, det nyskapende og det utforskende møtes og videreutvikles. Gjennom seks unike studieprogram får studentene mulighet til å utvikle sitt utøvende og skapende kunstneriske uttrykk, samt ferdigheter, kunnskap og refleksjon knyttet til dans og koreografi.

Balletthøgskolen utdanner i dag dansekunstnere på alle nivåer av høyere utdanning. Bachelorstudiene i samtidsdans, jazzdans og klassisk ballett tilbyr fordypning i ulike retninger av scenedans gjennom fokus på utøvende danseferdigheter, skapende delaktighet og faglig refleksjon. Forestillinger og visninger er en vesentlig del av utdanningene. Masterstudiene i dans og koreografi bygges rundt individuell fordypning og kunstnerisk utforskning både gjennom undervisning og individuell veiledning. Det legges vekt på utvikling av kunstnerisk refleksjon og metoder gjennom praksis, produksjon, teori, dialog og møter med et nasjonalt og internasjonalt kunstfelt. Skolens ettårige praktisk-pedagogiske utdanning gir profesjonelle danse- og teaterkunstnere pedagogisk kompetanse innen sine fag. Stipendiater er tilknyttet avdelingen gjennom Kunsthøgskolens deltakelse i Stipendiatprogrammet for kunstnerisk utviklingsarbeid.

Vis alle utdanninger fra Balletthøgskolen

Kontaktinformasjon til Balletthøgskolen

Balletthøgskolen

Fossveien 24
0551 Oslo

Studiested

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!