Vis studentum.no som: Mobil

Klassisk ballett – Bachelor

Balletthøgskolen
Sammendrag
Heltid
3 år
Bachelor
Oppstart: Benytt kontaktskjema - Oslo
Søknadsfrist: Kontakt Kunsthøgskolen i Oslo
Ja

Klassisk ballett – Bachelor

Bachelor i dans med hovedretning klassisk ballett

Klassisk ballett studiet er beregnet på unge talentfulle dansere som ønsker utdanning i klassisk ballett etter fullført grunnskole. Studiet er også åpent for søkere som har fullført hele eller deler av videregående skole. Målet for Klassisk ballett er å utdanne dansere til etablerte norske og utenlandske ballettkompanier - samt at studentene skal lære å skape sin egen arbeidsplass.

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelor

Balletthøgskolen

Balletthøgskolen

Balletthøgskolen lar tradisjon, historie, det nyskapende og det utforskende møtes og videreutvikles. Gjennom seks unike studieprogram får studentene mulighet til å utvikle sitt utøvende og skapende kunstneriske uttrykk, samt ferdigheter, kunnskap og refleksjon knyttet til dans og koreografi.

Balletthøgskolen utdanner i dag dansekunstnere på alle nivåer av høyere utdanning. Bachelorstudiene i samtidsdans, jazzdans og klassisk ballett tilbyr fordypning i ulike retninger av scenedans gjennom fokus på utøvende danseferdigheter, skapende delaktighet og faglig refleksjon. Forestillinger og visninger er en vesentlig del av utdanningene. Masterstudiene i dans og koreografi bygges rundt individuell fordypning og kunstnerisk utforskning både gjennom undervisning og individuell veiledning. Det legges vekt på utvikling av kunstnerisk refleksjon og metoder gjennom praksis, produksjon, teori, dialog og møter med et nasjonalt og internasjonalt kunstfelt. Skolens ettårige praktisk-pedagogiske utdanning gir profesjonelle danse- og teaterkunstnere pedagogisk kompetanse innen sine fag. Stipendiater er tilknyttet avdelingen gjennom Kunsthøgskolens deltakelse i Stipendiatprogrammet for kunstnerisk utviklingsarbeid.

Vis alle utdanninger fra Balletthøgskolen

Kontaktinformasjon til Balletthøgskolen

Balletthøgskolen

Fossveien 24
0551 Oslo

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!