Vis studentum.no som: Mobil

Bakketun Folkehøgskole

Bakketun Folkehøgskole 

På Bakketun Folkehøgskole finner man et lite samfunn for seg selv. Her finner man elever med ulik bakgrunn, både sosialt og kulturelt. Kanskje er også du er av elevene som flytter hjemmefra for aller første gang.

På folkehøgskolen kommer elever fra flere ulike land og skolen er også tilrettelagt for mennesker med ulike funksjonshemminger. Bakketun Folkehøgskole legger stor vekt på at alle skal føle seg like trygge og velkomne. Her møtes alle med respekt, og alle får muligheten til å utvikle seg positivt!

Bakketun Folkehøgskole er en kristen skole, tilknyttet Normisjon Region Trøndelag. Dette innebærer at lærerne er kristne, og at skolen ønsker å formidle en kristne tro på en levende og naturlig måte, men dette betyr ikke at du må være kristen for å være elev her.


Utdanninger - Bakketun Folkehøgskole

Helår Sted
Bistand Perú og Bolivia Verdal
Challenge Explore Verdal
Esthetics Verdal
Film og reiseliv, Perú og Bolivia Verdal
Lydteknikk og musikkproduksjon Verdal
Multisport Europa Verdal
Musikk; Artist Verdal
Sport Extreme Australia Verdal
Teater og skuespillerarbeid Verdal

Kontaktinformasjon til Bakketun Folkehøgskole

Bakketun Folkehøgskole
7650 Verdal

Tlf: 74 04 91 00

www.bakketun.fhs.no

Kontakt

Studentene setter karakterer

          (5)
dramadama   |   11.07.2010
Jeg hadde drevet noe med drama før, men lærte ting som gjorde meg bedre på scenen. Turene og forestillingene vi hadde var utfordrende, spennende og kjempegøy. Jeg ble mer modig og trygg i løpet av året!
          (5)
Stine Beate Olsen   |   29.09.2009
Det å skulle begynne på folkehøgskole var et impulsivt valg, et alternativ til annen skole så og si. Men langt på vei det beste valget jeg kunne tatt. Lærere elever, skolen med sin sjel og historie :)
          (4)
Ane   |   29.09.2009
Jeg tenker tilbake på året jeg hadde på Bakketun som et velidg bra år. Selv gikk jeg på Friluftsliv hvor jeg ble utfordret på mange forskjellige ting. Jeg bruker rullestol og var jo veldig spent på hvordan dette skulle gå! Men, i og med at skolen består av ett hus så funket livet på skolen veldig godt og jeg fikk hjelp på de områder jeg trengt...
Vis hele omtalen