Vis studentum.no som: Mobil

Medisin - Bachelor

Atlantis Medisinske Høgskole
Sammendrag
Varighet: Fulltid 3 år / deltid 6 år (180 studiepoeng)
Studielån/Stipend: Ja
Heltid/Deltid: Heltid/deltid
Oppstart: Vår og høst
Søknadsfrist: Rullerende opptak
Utdanningsinstitutt: Atlantis Medisinske Høgskole
Type utdanning: Bachelor
Studiesteder: Fuengirola, Nettstudier, Oslo
Gå videre til: Skolens hjemmeside

Medisin - Bachelor

bachelor i medisin

Ta bachelor i medisin på Atlantis Medisinske Høgskole

Bachelor i medisin ved Atlantis Medisinske Høgskole er et selvstendig teoretisk studium innen grunnleggende medisin. Studenter som har fullført en bachelor i medisin ved AMH kan søke om plass ved det fireårige medisinstudiet i Lodz (Polen), forutsatt at opptakskravene er oppfylt.

Emner i medisinstudiet

Utdanningen inneholder en bred kombinasjon av basalmedisinske og naturvitenskapelige fag. Det legges også vekt på at du skal få kunnskap innen komplementære fag som samfunns- og sosialmedisin, etikk, kommunikasjon, medisinsk forskning og vitenskapelig metode. Fagområdet forutsetter at man holder seg oppdatert innen medisinsk forskning. Utvikling av kompetanse i forskningsmetodikk, samt innhentning, vurdering og formidling av vitenskapelig litteratur, er derfor sentralt gjennom studiet.

Bachelorutdanningen gir studentene kunnskap, ferdigheter og kompetanse i anatomiske strukturer, fysiologiske prosesser og grunnleggende medisinsk forståelse.

Gjennom utdanningsløpet vil det stimuleres til refleksjon rundt etiske og kulturelle aspekter knyttet til medisinsk forebyggende arbeid for å fremme en etisk bevissthet hos studenten.

Bachelor i medisin er utviklet for å gi grunnkompetanse innen medisin og forebyggende folkehelsearbeid.

Oppstart

Oppstart skole (Oslo og Spania): Høst
Oppstart nett: Vår og høst

Videre studier/jobbmuligheter

Jobbmuligheter

Med en bachelor i medisin fra Atlantis Medisinske Høgskole (AMH) har du grunnkompetanse innen medisin og forebyggende folkehelsearbeid. Utdanningen gir en selvstendig bachelorgrad og en solid faglig plattform som kan benyttes i arbeidslivet eller som grunnlag for videre studier.

Bachelor i medisin gir ikke autorisasjon som helsepersonell.

Videre utdanning

Det er flere videre utdanningsmuligheter etter en bachelor i medisin. Du finner en liste over masterutdanninger som kan være aktuelle for deg på skolens hjemmeside.

Medisinstudier i Lodz, Polen

AMH samarbeider med Medical University of Lodz i Polen. Studenter som har fullført en bachelor i medisin ved AMH kan søke om en av våre plasser ved det fireårige medisinstudiet i Lodz. Studieløpet er likt den amerikanske/kanadiske modellen, der et fireårig medisinstudium bygger på en bachelorgrad i medisin. Undervisningen er på engelsk.

Vi gjør oppmerksom på at det over tid kan forekomme endringer i studiemodell/opptakskrav etc ved eksterne samarbeidsinstitusjoner og at AMH aldri kan gi noen garanti for plass på videre studier ved andre utdanningsinstitusjoner.

Opptakskrav/Søknad

Opptakskravet for alle våre studier er generell studiekompetanse eller realkompetanse.

Studenter som ikke har hatt Kjemi 1 fra videregående utdanning, eller tilsvarende faglig grunnlag fra annen utdanning (i løpet av de 5 siste årene), anbefales å ta et forkurs i kjemi før oppstart av studiene. Forkurset kan tas ved AMH i Oslo eller på nett.

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelorgrad (180 studiepoeng)

Kostnader

Se høyskolens hjemmeside

Alle studiene ved høyskolen er offentlig godkjente. Det betyr at studentene kan søke om fullt lån og stipend hos Lånekassen.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Medisin - Bachelor.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Atlantis Medisinske Høgskole

Velkommen til Atlantis Medisinske Høgskole 

Atlantis Medisinske Høgskole (AMH) er en privat høyskole som ble etablert i 1987. Høyskolen tilbyr studier I Oslo, Fuengirola (Spania) og på nett. I 2013 ble samtlige av høyskolens studieprogram kvalitetssikret og reakkreditert av NOKUT (Nasjonalt organ for kvalitet i utdanningen). 

AMH er kjent for gode lærerkrefter, og en stor andel av forelesere og faste medarbeidere i fagstaben har førstestillingskompetanse. Høy kvalitet på faglig formidling og metoder for kunnskapsdeling vektlegges, og vi arbeider kontinuerlig for å sikre et godt læringsmiljø for våre studenter. AMH er en relativt liten høyskole, med nærhet mellom studenter og ansatte og et godt studentmiljø.

Våre utdanninger innen medisin, ernæring og psykologi er forskningsbaserte og fremtidsrettede, der forebyggende helse er sentralt. Vår bachelor i medisin er unik, og tilpasset en internasjonal modell for medisinstudier der en 3-årig teoretisk bachelorgrad kan utgjøre basis for videre 4-årige kliniske medisinstudier. Utdanningen gir samtidig en selvstendig bachelor som kan danne grunnlag for videre masterstudier.

AMH tilbyr følgende studier:

 Ernæring – Bachelor
 Medisin – Bachelor 
 Årsstudium i grunnleggende medisin
 Årsstudium i grunnleggende ernæring
 Halvårsstudium i anatomi og fysiologi
 Halvårsstudium i Kost og ernæring

Nytt studium fra høst 2018: Årsstudium i psykologi

Alle høyskolens studier er offentlig godkjente, og gir rett til å søke lån og stipend fra Lånekassen.

AMH AVDELING OSLO

AMH Oslo holder til i Schous-kvartalet sentralt på Grünerløkka. Schous-kvartalet er et moderne og pulserende område i utvikling. Her finnes kulturbryggeriet med blant annet Riksscenen og Popsenteret, samt en rekke spise- og serveringssteder, treningssenteret SATS-ELIXIA, offentlige virksomheter, helseforetak og skoler. Schous ligger sentralt i Oslo sentrum med kort gangavstand til buss, trikk og tog (Oslo S).

AMH AVDELING SPANIA

AMH Spania holder til i moderne og funksjonelle undervisningslokaler i Fuengirola, en by og kommune på den spanske solkysten (Costa del Sol) i det sørlige Spania i provinsen Málaga og den autonome regionen Andalucía.

Studenter ved avdeling Spania følger samme studie-/emneplan som studenter ved avdeling Oslo og nett, og foreleserne som benyttes til undervisningen er de samme ved alle tre avdelinger. Studiene som tilbys ved avdeling Spania er offent­lig godkjent i Norge, som betyr at studentene kan søke om fullt lån og stipend i Lånekassen.

NETTSKOLEN – ET FLEKSIBELT TILBUD

Som nettstudent har du større fleksibilitet enn som skolestudent. AMH har over 15 års erfaring med nettskoledrift og har videreutviklet nettskolen for å optimalisere læringsrommet og gjøre vårt pedagogiske opplegg enda bedre.

AMH benytter læringsplattformen Its learning der du finner all informasjon og veiledning som du trenger i løpet av studiet. Studiet er organisert slik at du via en planlegger vil få informasjon om hvilke emner og tema du bør jobbe med til hvilken tid, for å komme deg gjennom hele faget innen eksamen. Du vil få tilgang til forelesninger på videofiler som du kan laste ned og se så ofte du vil, i tillegg til andre digitale læringsressurser som animasjoner og interaktive tester. Skriftlige introduksjonspresentasjoner til ulike tema i pensum finnes også på læringsplattformen. Disse danner grunnlag for videre egenstudier i pensumlitteratur som bøker, artikler og rapporter.

Det arrangeres nettsamlinger ved skolen i Oslo. På samlingene vil det være fokus på praktiske øvelser, sammendrag av viktige emner og repetisjon. Noen av samlingene er obligatoriske for å sikre at våre nettstudenter får undervisning og veiledning i de deler av studiet som ikke kan undervises over nett. Nettsamlingene er hyggelige sosialt og danner grunnlag for samarbeid og diskusjon mellom nettstudenter. Nettsamlingene bidrar til å sikre god studieprogresjon blant studentene. Antall samlinger, og om de er frivillige eller obligatoriske, varierer fra fag til fag.

Som nettstudent ved AMH er du del av et interaktivt læringsmiljø. Vi tilrettelegger slik at du som nettstudent ikke blir sittende alene med studiene. Du vil delta i kollokviegrupper og får tilgang på kollokvierom og diskusjonsforum, samt får oppfølging av faglærer via epost og fagchat. Alle eposthenvendelser besvares innen kort tid, og ytterligere avtaler om hjelp og veiledning kan avtales ved behov. Vi vil til en hver tid gjøre vårt beste for å følge opp deg som nettstudent. 

HVORFOR VELGE ATLANTIS MEDISINSKE HØGSKOLE?

-  AMH er eneste private høyskole som tilbyr bachelorgrad i medisin

-  Vi har egen studentklinikk, hvor ernæringsstudentene får praktisk ferdighetstrening

-  Vår årsenhet i psykologi inkluderer et eget delemne i helsepsykologi

-  Vi tilbyr studier i Oslo, Fuengirola (Spania) og på nett, og studier kan tas på fulltid og deltid (gjelder nettskolen)

-  Våre studier er kvalitetssikret og reakkreditert av NOKUT

-  Som student ved AMH vil du møte engasjerte og faglig dyktige forelesere

-  Vi er en relativt liten høyskole - vi ser deg som student!

-  Vi er opptatt av at våre studenter skal trives og vektlegger et godt studiemiljø!

trening

Vis alle utdanninger fra Atlantis Medisinske Høgskole

Kontaktinformasjon til Atlantis Medisinske Høgskole

Atlantis Medisinske Høgskole

Trondheimsveien 2
0560 Oslo


Studiested

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Medisin - Bachelor:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!

Studier innen medisin ved Atlant...

Fride Uthaug Reite er student på Bachelor i medisin ved Atlantis Medisinske Høgskole (AMH). Hun skal senere søke medisinutdanning i Polen, og ønsker deretter å jobbe som lege i Norge.

Les mer