Vis studentum.no som: Mobil

Anatomi & fysiologi - Halvårsenhet

Atlantis Medisinske Høgskole
Sammendrag
Heltid/deltid
Fulltid 1/2 år - Deltid 1 år (30 studiepoeng)
Kortere studier
Høst
Ja
Søknadsfrist: Rullerende opptak
Fuengirola, Nettstudier, Oslo
Startdatoer
Fuengirola Søknadsfrist
Høst  (Norsk)
Rullerende opptak
Oslo
Høst  (Norsk)
Rullerende opptak
Nettstudier
Vår og høst  (Norsk)
Rullerende opptak

Anatomi & fysiologi - Halvårsenhet

Anatomi og fysiologi - Atlantis Medisinske Høgskole

Halvårsstudium i anatomi og fysiologi

Anatomi og fysiologi skal gi studentene en grunnleggende forståelse av menneskekroppens oppbygning og de ulike organsystemenes funksjon. Studiet gir også en innføring i kjemiske og biokjemiske prinsipper som er viktige for å forstå hvordan kroppens reguleringssystemer fungerer på celle og vevsnivå.

Studiet er primært rettet mot:

 • Studenter som ønsker en bachelorgrad. Halvårsenheten kan inngå som en del av oppbyggingen til en bachelorgrad ved norske eller utenlandske høyskoler og universiteter, gitt det enkelte studiesteds godkjenning av studiet som en del av en slik grad. Studiet inngår i bachelorgradene som tilbys ved Atlantis (ved fullført studium kan du søke deg videre på det andre semesteret).
 • Studenter som ønsker tilleggspoeng til blant annet medisinstudiet, farmasistudiet, fysioterapi- og sykepleierutdanningen.
 • Studenter som trenger anatomi/fysiologi i sammenheng med sin naturmedisinske utdanning.

Oppstart

Oppstart skole (Oslo og Spania): Høst
Oppstart nett: Vår og høst

For kontakt eller mer informasjon om Anatomi & fysiologi - Halvårsenhet, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videre studier/jobbmuligheter

Halvårsenheten inngår i bachelorgradene som tilbys ved Atlantis Medisinske Høgskole (AMH). Ved fullført studium kan du søke deg videre på det andre semesteret i bachelor i medisin eller bachelor i ernæring. Halvårsenheten kan også inngå som en del av oppbyggingen til en bachelorgrad ved andre norske eller utenlandske høyskoler og universiteter, gitt det enkelte studiesteds godkjenning av studiet som en del av en slik grad.

Opptakskrav/Søknad

Opptakskravet for alle studier ved Atlantis Medisinske Høgskole er generell studiekompetanse eller realkompetanse.

Studenter som ikke har hatt Kjemi 1 fra videregående utdanning, eller tilsvarende faglig grunnlag fra annen utdanning (i løpet av de 5 siste årene), anbefales å ta et forkurs i kjemi før oppstart av studiene. Forkurset kan tas ved Atlantis Medisinske Høgskole i Oslo eller på nettskolen.

Studiefakta, Tittel m.m

Halvårsstudium (30 studiepoeng)

Kostnader

Se høyskolens hjemmeside.

Alle studiene ved høyskolen er offentlig godkjente. Det betyr at studentene kan søke om fullt lån og stipend hos Lånekassen.

Videopresentasjon

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Anatomi & fysiologi - Halvårsenhet.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Atlantis Medisinske Høgskole

AMH

Velkommen til Atlantis Medisinske Høgskole 

Atlantis Medisinske Høgskole (AMH) er en privat høyskole som tilbyr studier i Oslo, Fuengirola (Spania) og på nett. 

AMH er en relativt liten høyskole, med et godt studiemiljø. Høy kvalitet på faglig formidling og metoder for kunnskapsdeling vektlegges, og vi arbeider kontinuerlig for å sikre et godt læringsmiljø for våre studenter.

Våre utdanninger innen medisin, ernæring og psykologi er forskningsbaserte og fremtidsrettede, der forebyggende helse er sentralt. Vår bachelor i medisin er unik i norsk sammenheng, og utgjør et selvstendig studium som kan danne grunnlag for videre masterstudier. Bacheloren er samtidig tilpasset en internasjonal modell for medisinstudier der en 3-årig teoretisk bachelorgrad kan utgjøre basis for videre 4-årige kliniske medisinstudier.  

AMH tilbyr følgende studier:

 Ernæring – Bachelor
 Medisin – Bachelor 
 Årsstudium i grunnleggende medisin
 Årsstudium i grunnleggende ernæring
 Årsstudium i psykologi
 Halvårsstudium i anatomi og fysiologi
 Halvårsstudium i Kost og ernæring

Alle høyskolens studier er offentlig godkjente, og gir rett til å søke lån og stipend fra Lånekassen.

AMH AVDELING OSLO

AMH Oslo holder til i Schous-kvartalet sentralt på Grünerløkka. Schous-kvartalet er et moderne og pulserende område. Her finnes kulturbryggeriet med blant annet Riksscenen og Popsenteret, samt en rekke spise-/serveringssteder og treningssenteret SATS-ELIXIA. AMH Oslo ligger i gangavstand til buss, trikk og tog (Oslo S).

AMH AVDELING SPANIA

AMH Spania holder til i moderne og funksjonelle undervisningslokaler i den sjarmerende kystbyen Fuengirola i Sør-Spania.

Studenter ved avdeling Spania følger samme studie-/emneplan som studenter ved avdeling Oslo og nett, og foreleserne som benyttes til undervisningen er de samme ved alle tre avdelinger. Studiene som tilbys ved avdeling Spania er offent­lig godkjent i Norge, som betyr at studentene kan søke om fullt lån og stipend i Lånekassen.

NETTSKOLEN – ET FLEKSIBELT TILBUD

Som nettstudent har du større fleksibilitet enn som skolestudent. AMH har 20 års erfaring med nettskoledrift og har videreutviklet nettskolen for å optimalisere læringsrommet og gjøre vårt pedagogiske opplegg enda bedre.

AMH benytter læringsplattformen itslearning der du finner all informasjon og veiledning som du trenger i løpet av studiet. Via en planlegger vil du få informasjon om hvilke emner og tema du bør jobbe med til hvilken tid for å komme deg gjennom hele faget innen eksamen. Du vil få tilgang til videoforelesninger som du kan laste ned og se så ofte du vil, i tillegg til andre digitale læringsressurser.

Det arrangeres nettsamlinger ved skolen i Oslo. På samlingene vil det være fokus på praktiske øvelser, sammendrag av viktige emner og repetisjon. Noen av samlingene er obligatoriske for å sikre at våre nettstudenter får undervisning og veiledning i de deler av studiet som ikke kan undervises over nett. Nettsamlingene er hyggelige sosialt og danner grunnlag for samarbeid og diskusjon mellom nettstudenter. Nettsamlingene bidrar til å sikre god studieprogresjon blant studentene. Antall samlinger, og om de er frivillige eller obligatoriske, varierer fra fag til fag.

Som nettstudent ved AMH er du del av et interaktivt læringsmiljø. Du vil delta i kollokviegrupper og får tilgang til kollokvierom og diskusjonsforum, samt får oppfølging av faglærer via e-post og fagchat. Alle henvendelser besvares innen kort tid, og ytterligere avtaler om veiledning kan avtales ved behov. 

HVORFOR VELGE ATLANTIS MEDISINSKE HØGSKOLE?

 • AMH er eneste private høyskole som tilbyr bachelorgrad i medisin
 • Vi har egen studentklinikk, hvor ernæringsstudentene får praktisk ferdighetstrening
 • Vi tilbyr studier i Oslo, Fuengirola (Spania) og på nett, og studier kan tas på fulltid og deltid (gjelder nettskolen)
 • Undervisningen ved våre studiesteder følger samme studie-/emneplan, det er mulig å velge enkelte semestre ved annet AMH- studiested
 • Våre studier er kvalitetssikret og akkreditert av NOKUT
 • Som student ved AMH vil du møte engasjerte og faglig dyktige forelesere
 • Vi er en relativt liten høyskole – vi ser deg som student!
 • Vi er opptatt av at våre studenter skal trives og vektlegger et godt studiemiljø!
Vis alle utdanninger fra Atlantis Medisinske Høgskole

Kontaktinformasjon til Atlantis Medisinske Høgskole

Atlantis Medisinske Høgskole

Trondheimsveien 2
0560 Oslo


Studiested

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Anatomi & fysiologi - Halvårsenhet:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!

Studier innen medisin ved Atlant...

Fride Uthaug Reite er student på Bachelor i medisin ved Atlantis Medisinske Høgskole (AMH). Hun skal senere søke medisinutdanning i Polen, og ønsker deretter å jobbe som lege i Norge.

Les mer