Vis studentum.no som: Mobil

Stylist-utdanning i København

Art of Style and Make-Up
Sammendrag
Heltid/deltid
6 eller 11 måneder, på dagtid eller kveldstid
Yrkesrettede kurs og utdanninger
Oppstart: Ulike muligheter, kontakt Art of Style and Make-Up - København

Stylist-utdanning i København

Profesjonell stylistutdanning i København

Drømmer du om å arbeide som stylist på verdens motescener? Da kan en stylistutdanning være riktig valg for deg. Art of Style and Make-up tilbyr en 11 måneders stylistutdanning hvor du studerer på deltid.

Utdanningen er en bred yrkesrettet utdanning, som gir innsikt i og kunnskap om stylistens mange og forskjellige funksjoner. Du lærer både om styling som helhet, hvor make-up, hår og klær går opp i en høyere enhet, men også om områder hvor det ofte stilles meget spesifikke krav til en stylist. Områder som reklame, film og tv, samt fotoshoots.

Bli stylist på 6 eller 11 måneder

Du kan studere stylist i en 6 måneders periode, med tre undervisningsdager per uke (fra kl 09-15) eller over en periode på 11 måneder med to kvelder undervisning (kl 16-21) per uke.

Velger du å ta makeupartist-utdanningen sammen med stylistutdanningen, får den ene utdanningen til halv pris.

stylistutdanning i københavn

Stylist til reklame, tv, foto og mote

Stylistutdanningen er oppdelt i moduler, som gir et bredt kunnskapsgrunnlag. Du lærer blant annet om:

 • Trender
 • Stilarter fra historiske perioder
 • Det administrative arbeide som kreves som selvstendig stylist
 • Levende medier som film, teater, tv, shows og musikkvideoer
 • Mote – du lærer å finne din egen stil som stylist
 • Make-up til forskjellige arrangementer og situasjoner

Under utdannelsen til stylist vil det bli arrangert turer til motemesser, glyptoteket, samt andre spennende events som Art of Style and Make-up er involveret i.

En stylistutdanning med bred erfaring

Art of Style and Make-up tilbyr en stylist uddannelse, med følgende moduler:

 • Reklame og markedsføring: I denne modulen fokuseres det på at du skal få et godt grunnlag for fremtidig markedsføring av deg selv som stylist. Vi starter derfor med å lage visittkort, og du starter din egen hjemmeside eller blogg. I denne modulen er det også fokus på gjennomgang av briefing og layout, morfologi, fargelære, samt dygtiggørelse af make-up lægning og hårstyling, total styling og aflevering af regi m.m.
 • Redaksjonelt: I denne modulen vil du arbeide med mote og trend. Du arbeider med egne oppgaver med mote og stil, lærer oppbyging av avantgarde innenfor make-up og hår. Vi besøker PR-byråer og gjennomganger motemagasiner, fotografier, stiler, ikoner osv.
 • Historisk: Her gjennomgår vi historisk stil gjennom tiden, fra Egyptens storhetstid til og med nåtid. Du lærer om oppbygging av historiske sminkestiler, samt kunstige parykker og bruk av disse. Modulen har et skriftlig oppgavefokus, og du må derfor regne med en del hjemmearbeid. 
 • Levende medier: Denne modulen handler om det å style til medier som film, TV, teater osv. Det vil være fokus på styling av modellen, avantgarde styling, samt det å være kunstnerisk kreativ. Det vil også være fokus på styling av private, og her vil du blant annet få arbeide med de fire årstidene og fargenes betydning for huden og humøret. 

Fleksibilitet på stylist-utdanningen

Som student på stylistutdannelsen skal du være fleksibel og god til å tilpasse deg, da vi kan ha uregelmessige arbeidstider og oppgaver.

Det er påkrevd at du har en bærbar PC, iPad eller Smarttelefon, som du kan arbeide på og løse oppgaver med. Det er også en fordel om mobiltelefonen din har et kamera som du kan arbeide med under utdannelsen.

På skolen arbeider vi med produkter fra MAC og Makeup Studio, som du vil få utlevert ved studiestart. MAC Cosmetics er blant de beste og mest profesjonelle makeup-produktene, og anvendes av stylister og makeupartister over hele verden.

Høres stylistutdanningen ut som noe for deg? Kontakt Art of Style and Make-up allerede i dag for påmelding eller mer informasjon!

  Opptakskrav/Søknad

  Fullført og bestått ungdomsskole.

  Kostnader

  Studieavgift: 49.800 DKK. Du kan velge å dele avgiften i flere betalingsrater (6000,- ved plassreservasjon og 11 rater á 3.982,- for kveldskurs eller 6 rater á 6.258,- for dagkurs). Ved kontantbetaling gis en rabatt på 1.200 DKK. Prisen er inkl. Hårstylingskurs.

  Materialer: 7.800 DKK som betales innen skolestart, og som inneholder produkter fra MAC og Makeup studio, samt 1.800 DKK for materialer til hårkurset.

  Videopresentasjon

  Drømmer du om å bli makeup-artist? Ved Art of Style and Makeup får du en profesjonell makeupartist-utdanning i hjertet av København. Her lærer du alle fagets teknikker.

       

  Jeg vil vite mer!

  Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Stylist-utdanning i København.

  Fyll inn din kontaktinformasjon

  Send interessemeldingen

  Få mer informasjon fra skolen

  Art of Style and Make-Up

  Profesjonell utdanning på Art of Style and Make-up

  Er du kreativ og opptatt av trender? Vil du ha en profesjonell utdanning innenfor skjønnhet, styling og makeup? Ta en yrkesrettet utdanning i makeup og/eller styling hos Art of Style and Makeup!

  Vi har mer enn 16 års undervisningserfaring innenfor hårstyling, redaksjonell styling i totallook, mote- og reklamestyling, samt skjønnhets- og historisk makeup.

  Arbeidserfaring under makeup- og stylingutdanningen

  Med en utdanning fra oss er du garantert den mest profesjonelle undervisningen. I løpet av utdanningen vil utføring av makeup, styling og håroppsetting for eventer, show, foto, mote, film, teater, magasiner m.m. være en stor del av treningen din. Her får du også muligheten til å skape mange jobbkontakter. 

  Arts of Style and Make-up København

  Tidligere elever har fått drømmejobben

  Hos Art of Style and Make-up kan du utdanne deg til stylist og makeupartist i København. Mange av våre tidligere elever har fått sin drømmejobb gjennom en av disse to utdannelsene hos oss. 

  Stylist-utdanning eller makeupartist-utdanning?

  Art of Style and Make-up tilbyr to utdanninger, som hver går over 11 måneder. Du vil få arbeide med blant annet:

  • reklamestyling
  • foto
  • film
  • mote
  • spesialeffekter
  • teater

  Du får en bred utdanning som stylist og makeupartist, og vi samarbeider blant annet med DR og andre større virksomheter innenfor bransjen.

  Art of Style and Make-up er eid av Linda Christensen

  Linda Christensen er utdannet kosmetolog og profesjonell makeupartist. Hun har undervist og administrert makeupartist-skolen Art of Make-up, som hun kjøpte i 1999, og senere utbygget med en profesjonell stylist-utdanning Art of Style and makeup.

  Styling og sminke inspirert av byen

  Vårt sminke- og stylingarbeid blir daglig inspirert av byens fasiliteter, og du får dermed frihet til å skape. Med en stylistutdanning og/eller makeupartist-utdanning får du masse praktisk erfaring, slik at du kan komme deg direkte ut i drømmejobben.

  Undervisning av dyktige fagfolk

  Du blir undervist av noen av fagets dyktigste fagfolk, som utover det å undervise selv holder seg "up to date" med nye trender, ved jevnlig å arbeide utenfor skolen.

  Du får tilgang til de beste arbeidsvilkårene og verktøyene, som kan skape unike bilder og smukk magi. Så må det være opp til deg som elev, om du kan leve opp til forventningene.

  Vil du vite mer om Art of Style and Make-up?

  >>> Kontakt oss allerede i dag!

  Vis alle utdanninger fra Art of Style and Make-Up

  Kontaktinformasjon til Art of Style and Make-Up

  Art of Style and Make-Up

  Kongens Nytorv 21, 1
  1050 København

  Beskrivelse og bosted

  Vil du vite mer?

  Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Stylist-utdanning i København:

  Motta nyhetsbrev om utdanning
  OMTALER

  Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!