Vis studentum.no som: Mobil

Makeupartist-utdanning i København

Art of Style and Make-Up
Sammendrag
Utdanningsinstitutt: Art of Style and Make-Up
Heltid/Deltid: Deltid
Type utdanning: Yrkesrettede kurs og utdanninger
Varighet: 6 eller 11 måneder, på dagtid eller kveldstid
Oppstart: Ulike muligheter, kontakt Art of Style and Make-Up - København
Gå videre til: Skolens hjemmeside

Makeupartist-utdanning i København

Ta din makeup-utdanning i København

Ønsker du å jobbe som profesjonell makeup-artist? Er du full av kreativitet og fantasi og har du et øye for farger og sammensetting?

Art of Style and Make-up tilbyr en makeupartist-utdanning som gjør deg rustet til en rekke spennende jobber. Du blir utdannet innenfor Film, Teater, Skjønnsminke, Spesialeffekter, Camouflage, Bodypaint og Barnemaling.

Makeupartist-utdanning på 6 eller 11 måneder

Du kan velge å ta utdanningen over 6 måneder, hvor du har undervisning tre dager i uken fra kl 09-15, eller over 11 måneder hvor du har undervisning to dager i uken fra kl 16-21.

utdanning makeup artist

Dette lærer du på make-up artist utdanningen

På vår makeupartist-utdanning vil du lære de mange forskjellige teknikkene som er nødvendige for å kunne beherske det å arbeide som en profesjonell makeup-artist. Du vil blant annet få kunnskap om morfologi, forskjellige hudtyper og diverse preparater. 

Skjønnsminke

I denne modulen lærer du å finne de riktige fargene når du legger make-up og hvordan du korrigerer.

Utover dette lærer du flere flotte makeupstiler som eksempelvis naturlig makeup, hvor ansiktets karakter fremheves til flott og fargerik aften-, galla- og showmakeup, med fokus på kraftige nyanser, pene uttoninger, glimmer, highlight og presisjonsarbeid.

Til slutt lærer du om foto-makeup, med læren om oppbygging av farge- og sort/hvitt-bilder til film, reklame og portrettfoto.

Historisk make-up

I vår andre modul får du undervisning i historisk make-up. Du starter i det gamle Egypt, hvor du lager Cleopatra, videre til renessansen og barokktiden og til slutt 1900-tallet med fokus på vakre filmdivaer som Marylin Monroe, Greta Garbo, Malene Dietrich, Twiggy med flere.

Arbeid med spesialeffekter eller teatersminke

Tegne- og malelære er den tredje modulen på makeupartist-utdanningen. Her arbeider du med skisser og skygger til utføring av bodypainting med og uten airbrush.

I barneansiktsmaling lages det tigerdyr og andre fantasifulle uttrykk. Du får prøvd ut ferdighetene i en barnehage. Camouflage og tatoveringer utarbeidet i fettfarger. Avantgarde-makeup med stor inspirasjon fra mote og fantasi.

Spesialeffekter

I dag lages mange gode filmer, hvor spesialeffekter er en viktig faktor for å kunne utføre. Du ser skuespillere forslått med slag, rifter og skuddsår, brannmerker m.m. Fargelegging og arbeidet med diverse spesialeffekt-materialer skal gjøres meget omhyggelig, slik at resultatet ser realistisk ut. Alt dette vil du få under huden i denne modulen.

Maskeproduksjon og Makeup

I løpet av denne modulen vil du arbeide med spesialeffekt-avstøpinger. Vi arbeider eksempelvis med gips, lateks, gelatin, silikon og alginat-blandinger.

Utover dette lager vi også:

 • Skallet hode
 • Horn og neser i lateks
 • Vampyrtenner i seranit
 • Avstøping av deler av ansikt
 • Avstøping av nese
 • Avstøping av øye
 • Proteser støpt i silikon og gelatin, slik som et hovent "bokseøye" og en skjev nese
 • Maskemaling

Teatersminke

Med stor inspirasjon fra Københavns teatre og tivoli, vil du arbeide med fettfarger, fremstille horn, neser, tenner, skjegg og bruke mange forskjellige parykker til blant annet Mephisto, Don Quixote, Dragula og hovedrollene i Pantomime teatret. I pensum får du en god beskrivelse av alle de karakteristiske teaterkarakterer.

Høres dette spennende ut?

>>> Kontakt Art of Style and Make-up allerede i dag!

Kostnader

Pris: 49.800 DKK. Kan deles i flere betalingsrater (6000 kr. ved plassreservasjon og 11 rater á 3.982 DKK for kveldskurs eller 6 rater á 6.258 DKK for dagkurs). Ved kontantbetaling gis en rabatt på 1.200 DKK. Prisen er inkl. Hårstylingskurs.

Materialer: 7.800 DKK som betales innen skolestart, og som inneholder produkter fra MAC og Makeup studio, samt 1.800 DKK for materialer til hårkurset.

Videopresentasjon

Utdann deg innen Style og Make-up i København!

   

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Makeupartist-utdanning i København.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Art of Style and Make-Up

Profesjonell utdanning på Art of Style and Make-up

Er du kreativ og opptatt av trender? Vil du ha en profesjonell utdanning innenfor skjønnhet, styling og makeup? Ta en yrkesrettet utdanning i makeup og/eller styling hos Art of Style and Makeup!

Vi har mer enn 16 års undervisningserfaring innenfor hårstyling, redaksjonell styling i totallook, mote- og reklamestyling, samt skjønnhets- og historisk makeup.

Arbeidserfaring under makeup- og stylingutdanningen

Med en utdanning fra oss er du garantert den mest profesjonelle undervisningen. I løpet av utdanningen vil utføring av makeup, styling og håroppsetting for eventer, show, foto, mote, film, teater, magasiner m.m. være en stor del av treningen din. Her får du også muligheten til å skape mange jobbkontakter. 

Arts of Style and Make-up København

Tidligere elever har fått drømmejobben

Hos Art of Style and Make-up kan du utdanne deg til stylist og makeupartist i København. Mange av våre tidligere elever har fått sin drømmejobb gjennom en av disse to utdannelsene hos oss. 

Stylist-utdanning eller makeupartist-utdanning?

Art of Style and Make-up tilbyr to utdanninger, som hver går over 11 måneder. Du vil få arbeide med blant annet:

 • reklamestyling
 • foto
 • film
 • mote
 • spesialeffekter
 • teater

Du får en bred utdanning som stylist og makeupartist, og vi samarbeider blant annet med DR og andre større virksomheter innenfor bransjen.

Art of Style and Make-up er eid av Linda Christensen

Linda Christensen er utdannet kosmetolog og profesjonell makeupartist. Hun har undervist og administrert makeupartist-skolen Art of Make-up, som hun kjøpte i 1999, og senere utbygget med en profesjonell stylist-utdanning Art of Style and makeup.

Styling og sminke inspirert av byen

Vårt sminke- og stylingarbeid blir daglig inspirert av byens fasiliteter, og du får dermed frihet til å skape. Med en stylistutdanning og/eller makeupartist-utdanning får du masse praktisk erfaring, slik at du kan komme deg direkte ut i drømmejobben.

Undervisning av dyktige fagfolk

Du blir undervist av noen av fagets dyktigste fagfolk, som utover det å undervise selv holder seg "up to date" med nye trender, ved jevnlig å arbeide utenfor skolen.

Du får tilgang til de beste arbeidsvilkårene og verktøyene, som kan skape unike bilder og smukk magi. Så må det være opp til deg som elev, om du kan leve opp til forventningene.

Vil du vite mer om Art of Style and Make-up?

>>> Kontakt oss allerede i dag!

Vis alle utdanninger fra Art of Style and Make-Up

Kontaktinformasjon til Art of Style and Make-Up

Art of Style and Make-Up

Kongens Nytorv 21, 1
1050 København

Beskrivelse og bosted

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Makeupartist-utdanning i København:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!