Vis studentum.no som: Mobil

Delta på den Digitale Utdanningsmessen den 16. november 2021 🎓💻 Les mer

art of style and makeup

Profesjonell utdanning på Art of Style and Make-up

Er du kreativ og opptatt av trender? Vil du ha en profesjonell utdanning innenfor skjønnhet, styling og makeup? Ta en yrkesrettet utdanning i makeup og/eller styling hos Art of Style and Makeup!

Vi har mer enn 20 års erfaring med å utdanne landets beste og mest kvalifiserte stylister og makeupartister. Våre teknikker, praktisk erfaring og god produktkunnskap er til slutt det som gjør deg til en bedre stylist og makeupartist.

Arbeidserfaring under makeup- og stylingutdanningen

Hos oss får du en praktisk basert og veldig bredspektret utdanning, der du allerede under utdannelsen har muligheten til å jobbe profesjonelt med styling og sminke både i Danmark og internasjonalt.

Allerede mens du studerer vil du ha muligheten til å ta en aktiv del i styling, håroppsett og sminke før en rekke forskjellige arrangementer, så du vil alltid ha muligheten til å prøve ut og finjustere teknikkene du blir undervist på på skolen. Når du prøver deg på de virkelige oppgavene, får du også mange verdifulle kontakter som gjør det mye lettere for deg å få en attraktiv jobb så snart vitnemålet ditt er på plass.

Tidligere elever har fått drømmejobben

Hos Art of Style and Make-up kan du utdanne deg til stylist og makeupartist i København. Mange av våre tidligere elever har fått sin drømmejobb gjennom en av utdannelsene hos oss. 

Utdanninger og kurs

Art of Style and Make-up er eid av Linda Christensen

Linda Christensen er utdannet kosmetolog og profesjonell makeupartist. Hun har undervist og administrert makeupartist-skolen Art of Make-up, som hun kjøpte i 1999, og senere utbygget med en profesjonell stylist-utdanning Art of Style and makeup.

Undervisning av dyktige fagfolk

Du blir undervist av noen av fagets dyktigste fagfolk, som utover det å undervise selv holder seg "up to date" med nye trender, ved jevnlig å arbeide utenfor skolen.

Du får tilgang til de beste arbeidsvilkårene og verktøyene, som kan skape unike bilder og smukk magi. Så må det være opp til deg som elev, om du kan leve opp til forventningene.

Vil du vite mer om Art of Style and Make-up?

Kontakt oss allerede i dag!


For kontakt eller mer informasjon om Art of Style and Make-Up , vennligst fyll inn en interessemelding.

Videopresentasjon

Brenner du for stil og mote? Følg drømmen din og ta en profesjonell stylist-utdanning eller makeupartist-utdanning i hjertet av København på Art of Style and Makeup.

     

Utdanninger

Airbrush-kurs København
Basis hårkurs København
Make-up course in English København
Makeup-kurs København
Makeupartist-utdanning i København København
Profesjonelt utvidet hårkurs København
Stylist-utdanning i København København

Vis alle

Kontakt skolen

Art of Style and Make-Up

Kongens Nytorv 21, 1
1050 København

Tlf: +45 33 16 17 00
styleandmakeup.dk

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Art of Style and Make-Up .

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Omtaler

Gjennomsnittsrangering: 5

Basert på 1 omtaler

Josefine
Art of style and makeup er en virkelig god skole. Læreren tar seg tid til å stå å hjelpe den enkelte og ser den enkelte elev. Man føler seg virkelig sett. Men i tillegg til å være en dyktig skole faglig er de gode til å hjelpe en ut i det virkelige liv som makeupartist og stylist. Jeg har jeg fått bli med på mange spennende prosjekter. Jeg har ...
Vis hele omtalen
Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Art of Style and Make-Up :

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER
Omtale av skolen
(5,0)
Basert på 1 omtaler