Hvilken by er Norges beste studentby? Hjelp oss med å kåre vinneren - delta her 🎓

Master

Internasjonal master i design

Varighet
2 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Kontakt lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Søknadsfrist
Søknadsfrist: kontakt skolen
Varighet
2 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Kontakt lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Søknadsfrist
Søknadsfrist: kontakt skolen

Internasjonal master i design

Internasjonal master i design 

Har du en Bachelor eller tilsvarende innen design? AHO er en av verdens beste designskoler og tilbyr spesialisering innen industridesign, interaksjonsdesign og tjenestedesign. Du velger din egen tilnærming til faget og utvikler din identitet som designer.

Design blir brukt innen svært mange områder og har en økende innvirkning på samfunnet vi lever i. Designere formgir produkter, tjenester og systemer, og bidrar til hvordan vi opplever verden rundt oss. Som designer kan du være med å forme alt fra lyntog til mobil-apper, hvordan legevakta oppleves, eller hvordan framtidens medier skal fungere. En Master i design fra AHO gir deg kunnskap og verktøy for å skape, overraske og utfordre, og for å møte utfordringer på tvers av hverdagsliv, industri, og teknologi.

Hva lærer du?

Du får erfaring og øvelse i å utvikle fremtidens produkter og tjenester, og spesialiserer deg i industridesign, interaksjonsdesign eller tjenestedesign. Studiet lærer deg kreative prosesser og metoder for å løse problemer og utvikle nye muligheter.

Hvordan lærer du?

Du vil følge samme undervisning som studentene på det integrerte studiet Master i design 5 år. Undervisningen foregår hovedsakelig i studiokurs og fordypningskurs på tegnesaler. Studiet har mange eksterne forelesere slik at studentenes læring og prosess er nært koblet opp mot omverdenen. Det trekkes inn cases og studiereiser som skal speile arbeidsliv og bransjespesifikke utfordringer og kompetanseområder.

Design på AHO

Flere år på rad har AHO blitt kåret til en av verdens beste og ledende designskoler. Det er fordi vi hele tiden jobber for å utvikle nye og innovative undervisningsmetoder og designkonsepter i tråd med en bærekraftig utvikling. Vi ser ikke etter én måte å tenke, være eller utforske verden på, men ønsker et mangfold av talenter velkommen. Du vil få ditt unike utrykk når du er ferdig med utdannelsen.Les mer om design på AHO her.

Arkitektur- og Designhøgskolen i Oslo

Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo

Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo (AHO) er en vitenskapelig høgskole som tilbyr utdanning innen arkitektur og industridesign og tildeler titlene ph.d, master i arkitektur, master i industridesign og master i landskapsarkitektur.

AHO tilbyr også erfaringsbaserte mastergrader i urbanisme og arkitekturvern.

Faglig innhold – fokus på formgivning

Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo fokuserer på formgivning i alle skalaer, gjenstander, bygninger, by- og landskapsformning.

Studiene kombinerer etablert profesjonalitet og teoretisk dybde med kontekstuell forståelse av de samfunnsmessige og kulturelle rammene som arkitektur og design skal tolkes og fungere innenfor.

Undervisningen foregår hovedsaklig i studioer med 12-20 studenter, og prosjektarbeid er et viktig kjennetegn.

Utdanningene ved AHO er profesjonsutdanninger, der arkitektutdanningen leder frem til master etter 5,5 år, mens industridesignstudiet fører fram til en master etter 5 år.

Vis alle utdanninger fra Arkitektur- og Designhøgskolen i Oslo