Internasjonal master i design

Arkitektur- og Designhøgskolen i Oslo
Sammendrag
Master
Oslo
2 år
Heltid

Internasjonal master i design

Har du en Bachelor eller tilsvarende innen design? AHO er en av verdens beste designskoler og tilbyr spesialisering innen industridesign, interaksjonsdesign og tjenestedesign. Du velger din egen tilnærming til faget og utvikler din identitet som designer.

Design blir brukt innen svært mange områder og har en økende innvirkning på samfunnet vi lever i. Designere formgir produkter, tjenester og systemer, og bidrar til hvordan vi opplever verden rundt oss. Som designer kan du være med å forme alt fra lyntog til mobil-apper, hvordan legevakta oppleves, eller hvordan framtidens medier skal fungere. En Master i design fra AHO gir deg kunnskap og verktøy for å skape, overraske og utfordre, og for å møte utfordringer på tvers av hverdagsliv, industri, og teknologi.

Hva lærer du?
Du får erfaring og øvelse i å utvikle fremtidens produkter og tjenester, og spesialiserer deg i industridesign, interaksjonsdesign eller tjenestedesign. Studiet lærer deg kreative prosesser og metoder for å løse problemer og utvikle nye muligheter.

Hvordan lærer du?
Du vil følge samme undervisning som studentene på det integrerte studiet Master i design 5 år. Undervisningen foregår hovedsakelig i studiokurs og fordypningskurs på tegnesaler. Studiet har mange eksterne forelesere slik at studentenes læring og prosess er nært koblet opp mot omverdenen. Det trekkes inn cases og studiereiser som skal speile arbeidsliv og bransjespesifikke utfordringer og kompetanseområder.

Arkitektur- og Designhøgskolen i Oslo

Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo

Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo (AHO) er en vitenskapelig høgskole som tilbyr utdanning innen arkitektur og industridesign og tildeler titlene ph.d, master i arkitektur, master i industridesign og master i landskapsarkitektur.

AHO tilbyr også erfaringsbaserte mastergrader i urbanisme og arkitekturvern.

Faglig innhold – fokus på formgivning

Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo fokuserer på formgivning i alle skalaer, gjenstander, bygninger, by- og landskapsformning.

Studiene kombinerer etablert profesjonalitet og teoretisk dybde med kontekstuell forståelse av de samfunnsmessige og kulturelle rammene som arkitektur og design skal tolkes og fungere innenfor.

Undervisningen foregår hovedsaklig i studioer med 12-20 studenter, og prosjektarbeid er et viktig kjennetegn.

Utdanningene ved AHO er profesjonsutdanninger, der arkitektutdanningen leder frem til master etter 5,5 år, mens industridesignstudiet fører fram til en master etter 5 år.

Vis alle utdanninger fra Arkitektur- og Designhøgskolen i Oslo

Kontaktinformasjon til Arkitektur- og Designhøgskolen i Oslo

Arkitektur- og Designhøgskolen i Oslo

Maridalsveien 29
0175 Oslo

Tlf: +47 22 99 70 00
Fax + 47 22 99 71 90

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!