Vis studentum.no som: Mobil

Ledelse og menighetsutvikling - Master

Ansgar Teologiske Høgskole

Ledelse og menighetsutvikling - Master

Master i ledelse og menighetsutvikling

Master i Kristendom med fordypning i praktisk teologi

Master i ledelse og menighetsutvikling er et disiplinrettet studieprogram innenfor fagområdet praktisk teologi. Praktisk teologi er et bredt fagfelt, på dette mastergradsstudiet vil ledelse og menighetsutvikling være fokusområder. Mastergraden har tre fordypningsområder.

  • Menighetsutvikling og menighetsledelse
  • Spiritualitet i et menighetsperspektiv
  • Forkynnelse og formidling i et menighetsperspektiv

Master i ledelse og menighetsutvikling vil gi deg grundig kjennskap til og refleksjon over troens uttrykksformer i et menighetsutviklende perspektiv og inngående kunnskap om hvordan en utvikler, implementerer og evaluerer strategi og visjonsarbeid i ledelse av menighet eller forsamling. Man får også kjennskap til prosjektledelse i endringsprosesser og målstyrt menighetsutvikling.

Opptakskrav/Søknad

Studenter som oppfyller følgende 3 kriterier kan få opptak må masterstudiet.

  1. Bachelor i teologi eller likende med minimum 80 studiepoeng i emnegruppen kristendomskunnskap, teologi, RLE eller tilsvarende.
  2. Minst 20 av disse studiepoengene må være på 200-nivå.
  3. Minimum 10 studiepoeng praksis eller tilsvarende

Studiepoeng

120

Ansgar Teologiske Høgskole

Ansgar Teologiske Høgskole

AnsgarPå Ansgar Teologiske Høgskole gjør de sitt beste for at det studiet du velger skal bli så interessant, utviklende og utfordrende som mulig. Med sine 300 studenter er campusen oversiktlig og det er lett å finne seg til rette og få nye venner.

Ansgar Teologiske Høgskole (ATH) ble opprettet i 1913 og har sine røtter i Det Norske Misjonsforbunds ”Misionsskole”. Fra 1968 ble skolen åpnet for studenter uten tilhørighet til DNM, og var lokalisert på Vettakollen i Oslo. I 1988 flyttet Ansgar Teologiske Høgskole til sine nåværende lokaler på Hånes i Kristiansand.

Ansgarskolens flotte skoleanlegg ligger i vakre omgivelser nær Hamresanden. Dette er en campus med høy trivselsfaktor, som inneholder moderne undervisningslokaler, en flunkende ny kantine og bibliotek, lesesal, musikkrom, øvingsrom, dansestudio, studenthybler med mer.

Vis alle utdanninger fra Ansgar Teologiske Høgskole

Kontaktinformasjon til Ansgar Teologiske Høgskole

Ansgar Teologiske Høgskole

Fredrik Fransonsvei 4
4635 Kristiansand

Tlf: +47 38 10 65 00
www.ansgarhogskole.no

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!