Vis studentum.no som: Mobil

Delta på den Digitale Utdanningsmessen den 16. november 2021 🎓💻 Les mer

Bachelor i musikk og helse

Ansgar høyskole

Om utdanningen

Studiet i musikk og helse handler om hvordan vi kan bruke musikk som helsefremmende aktivitet. Stadig mer forskning påviser sammenhenger mellom kulturell aktivitet og opplevelsen av livskvalitet og mental helse. Dette studiet gir studentene kunnskap og ferdigheter om hvordan musikk kan aktivisere og påvirke mennesker til et bedre liv. Studiet består av tre emneområder; musikkfag, helse- og sosialfag og pedagogiske/ psykologiske fag. Studiet er relevant for mange typer jobber som involverer arbeid med mennesker i alle aldre; helsesektoren, skolesektoren, kulturskolene, interesseorganisasjoner osv. Studiet vil kunne kvalifisere til opptak på Master i musikkterapi ved Norges Musikkhøgskole (med forbehold om godkjenning).

Det kreves politiattest for å kunne delta i praksisopplæring under studiet.

Se skolen sin nettside for informasjon om kostnader knyttet til studiet.

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse eller realkompetanse .

Ansgar høyskole

Ansgar høyskole for teologi, musikk og psykologi

Ansgar høyskoles formål er å utdanne kunnskapsrike, relasjonsorienterte og engasjerte mennesker til arbeid og tjeneste i kirke, kultur og samfunn ut fra et kristent verdigrunnlag og en høy faglig standard.

Skolens visjon er å være en skole som former, forener og forandrer. Skolens verdier er kunnskap, relasjoner og engasjement.

Vis alle utdanninger fra Ansgar høyskole

Kontaktinformasjon til Ansgar høyskole

Ansgar høyskole

Fredrik Fransonsvei 4
4635 Kristiansand


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!