Vis studentum.no som: Mobil

Bachelor i musikk, menighet og ledelse

Ansgar høyskole
Sammendrag
Bachelor
Kristiansand
3 år
Heltid

Bachelor i musikk, menighet og ledelse

Studiet er for deg som ønsker å kombinere utøvende musikk med teologi og ledelsesfag. Studiet vil gi deg mulighet til å utvikle egne musikalske ferdigheter, til samspill, hovedinstrument, bruksinstrument, studioarbeid, arrangering og låtskriving. Våre lærere har selv utøvende erfaring.

Hvordan sette sammen innholdet i gudstjenester og møter slik at forkynnelse og musikk utfyller hverandre? Hvordan bli en god leder? Hvordan henger tekst og musikk sammen, og hva er teologien i ulike lovsanger? Disse spørsmålene vil du kunne utforske sammen med engasjerte lærere som har teologisk kompetanse, menighetserfaring og ledelseserfaring. 

I løpet av utdanningen får du tilbud om å bli med på studietur. Du vil få praksiserfaring i en menighet eller organisasjon, og du får skrive bacheloroppgave innenfor et relevant tema. Du får anledning til å bygge nettverk innenfor musikkbransjen, menighets- og organisasjonsliv.

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse eller realkompetanse.

Ansgar høyskole

Ansgar høyskole for teologi, musikk og psykologi

Ansgar høyskoles formål er å utdanne kunnskapsrike, relasjonsorienterte og engasjerte mennesker til arbeid og tjeneste i kirke, kultur og samfunn ut fra et kristent verdigrunnlag og en høy faglig standard.

Skolens visjon er å være en skole som former, forener og forandrer. Skolens verdier er kunnskap, relasjoner og engasjement.

Vis alle utdanninger fra Ansgar høyskole

Kontaktinformasjon til Ansgar høyskole

Ansgar høyskole

Fredrik Fransonsvei 4
4635 Kristiansand

Tlf: +47 38 10 65 00

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!