Vis studentum.no som: Mobil

Delta på den Digitale Utdanningsmessen den 16. november 2021 🎓💻 Les mer

Bachelor i interkulturelle studier

Ansgar høyskole

Om utdanningen

Interkulturelle studier skal gi deg kunnskap om Nord/Sør-forhold, utviklingsspørsmål, utviklingslandenes situasjon, tverrkulturell kommunikasjon, sosialantropologi samt misjon- og bistandsspørsmål. Dessuten vil studiene gi deg kunnskap og innsikt i kulturelle forskjeller og menneskelig samhandling.

I studiet vil du få bred kunnskap om teorier, problemstillinger og metoder innen kultur, samfunn og menneskelig samhandling – spesielt knyttet til interkulturell forståelse, kultur- og religionsmøter og flerkulturelle samfunn. Du vil også kunne gjøre rede for globale utfordringer som fattigdom, bærekraft og migrasjon, og gjøre rede for hva interkulturell kompetanse og kommunikasjon innebærer. Studiet gir deg kjennskap til ulike samfunnsvitenskapelige tilnærminger til kultur- og samfunnsspørsmål.

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse eller realfagskompetanse.

Ansgar høyskole

Ansgar høyskole for teologi, musikk og psykologi

Ansgar høyskoles formål er å utdanne kunnskapsrike, relasjonsorienterte og engasjerte mennesker til arbeid og tjeneste i kirke, kultur og samfunn ut fra et kristent verdigrunnlag og en høy faglig standard.

Skolens visjon er å være en skole som former, forener og forandrer. Skolens verdier er kunnskap, relasjoner og engasjement.

Vis alle utdanninger fra Ansgar høyskole

Kontaktinformasjon til Ansgar høyskole

Ansgar høyskole

Fredrik Fransonsvei 4
4635 Kristiansand


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!