Vis studentum.no som: Mobil

Juss (Criminal Justice Studies) - Bachelor

American College of Norway
Sammendrag
1 år i Norge + 2 år i USA
Ja
Heltid
Kontakt American College
Bachelor
Moss, Pennsylvania

Juss (Criminal Justice Studies) - Bachelor

studere juss i usa

Ta bachelor i Criminal Justice på West Chester University i USA

Vil du studere juss i USA? Ta ett år i Norge på American College of Norway (ACN), og fullfør graden i USA! Etter å ha bestått første året på ACN, kan du begynne rett på 3. året ved West Chester University – et av ACNs samarbeidsuniversiteter.

West Chester University tilbyr Bachelor i Criminal Justice. Studiet er utviklet for å gi deg forståelse av utfordringene rundt kriminalitet, lovovertredelser, lover og sosial kontroll. Av emner i studiet kan blant annet følgende nevnes:

 • Criminal Justice Systems
 • Criminal Behavior And The Law
 • Criminological Theory
 • Contemporary and Ethical Issues
 • Design & Data Analysis
 • Crime Mapping and Analysis
 • Financial Crime
 • Bioterrorism
 • Bio-Crises & Public Health

Å studere i Pennsylvania

Pennsylvania er en delstat i USA, som sammen med New York og New Jersey danner de såkalte Mellomatlantiske stater. Den grenser til Ohio i vest, Lake Erie og den kanadiske delstaten Ontario i nordvest, New York (delstaten) i nord, New Jersey i øst, Delawarei sørøst, Maryland i sør og West Virginia i sørvest.

Pennsylvania kan blant annet by på museer og gallerier, flotte muligheter for utendørsaktiviteter, historiske landskap og attraksjoner og et flust av spennende butikker. Du kan besøke parker og fosser, spille golf, dra på festival eller forsøke rafting. I Pennsylvania er ikke spørsmålet hva du skal gjøre, men hva du skal gjøre først!

AMERICAN COLLEGE GIR DEG HJELPEN DU TRENGER FOR Å STUDERE I USA

ACN tilbyr ett år av en 4-årig amerikansk bachelorgrad. Dette gir en mykere overgang fra norsk videregående skole til høyere utdanning i USA. Ved American College of Norway får du studere sammen med amerikanske/internasjonale studenter i Norge, i et lite og intimt miljø i Moss. ACN har også amerikanske lærere, noe som gjør deg ekstra rustet til videre studier i USA.

Det er mye som må ordnes før du skal studere i utlandet. ACN bistår deg med det praktiske rundt søknadsprosesser, visum, forsikring og bolig. Velger du å studere ved American College, vil du dessuten bygge et nettverk av både norske og amerikanske lærere og studenter.

Sist, men ikke minst, får du en skikkelig forsmak på college-livet på campus i Moss! Her feires en rekke amerikanske høytider og festligheter, blant annet Thanksgiving, Halloween og Super Bowl.

Opptakskrav/Søknad

FOR NORSKE STUDENTER

80-90% av studentene ved American College of Norway er norske og kan søke direkte til ACN etter videregående skole. ACN aksepterer 70 studenter hvert år; de fleste i høstsemesteret. Det er også mulig å søke opptak til vårsemesteret (som starter i januar).

OPPTAKSKRAV

 • Utfylt søknadsskjema (ACN Application)
 • Alle søkere må ha generell studiekompetanse innen starten av semesteret de søker opptak til
 • Alle må legge ved et personlig essay som besvarer følgende spørsmål: Hvorfor er jeg interessert i denne studiemuligheten?
 • Karaktersnitt bør ligge på minst 4,0

Det anbefales å søke så tidlig som mulig før studiestart.

For søknadsskjema, kontakt American College of Norway her.

NB: Internasjonale studenter har andre opptakskrav. Kontakt American College of Norway for mer informasjon.

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelorgrad

Kostnader

Studieavgiften ved American College er 40 000 kroner per semester. Som student ved American College kan du søke om økonomisk støtte fra Lånekassen. Du får deler av lånet ditt omgjort til stipend etter beståtte eksamener.

Videopresentasjon

   

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Juss (Criminal Justice Studies) - Bachelor.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

West Chester University

West Chester University

West Chester University

Ta første året av en 4-årig amerikansk bachelorgrad på American College of Norway, og start rett på 3. året ved West Chester University!

West Chester University ligger i Pennsylvania, USA, og er et av American College of Norways samarbeidsuniversiteter. Her tilbys et bredt spekter av studier, fordelt på følgende fakulteter:

 • Arts and Humanities 
 • School of Music 
 • Business and Public Management 
 • Education and Social Work 
 • Health Sciences 
 • Sciences and Mathematics 

Pennsylvania – noe for enhver

Pennsylvania er en delstat i USA, som sammen med New York og New Jersey danner de såkalte Mellomatlantiske stater. Den grenser til Ohio i vest, Lake Erie og den kanadiske delstaten Ontario i nordvest, New York (delstaten) i nord, New Jersey i øst, Delawarei sørøst, Maryland i sør og West Virginia i sørvest.

Pennsylvania har noe for enhver. Du kan blant annet besøke museer og gallerier, utnytte de flotte mulighetene for utendørsaktiviteter, besøke historiske landskap og attraksjoner eller ta en shoppingrunde i de mange spennende butikkene. Du kan dra på "sightseeing" til parker og fossefall, spille golf, forsøke rafting eller dra på konserter og festivaler. I Pennsylvania er ikke spørsmålet hva du skal gjøre, men hva du skal gjøre først!

Vis alle utdanninger fra West Chester University

Kontaktinformasjon til American College of Norway

American College of Norway

Verket 22
1534 Moss

 Vis telefonnummer
www.americancollege.no


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Juss (Criminal Justice Studies) - Bachelor:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!