Vis studentum.no som: Mobil

Engelsk - Bachelor

American College of Norway
Sammendrag
1 år i Norge + 2 år i USA
Ja
Heltid
Kontakt American College
Bachelor
Moss, North-Dakota

Engelsk - Bachelor

studere engelsk i usa

Ta bachelor i engelsk på University of North Dakota

Vil du studere engelsk i USA? Ta ett år i Norge på American College of Norway (ACN), og fullfør graden i USA! Etter å ha bestått første året på ACN, kan du begynne rett på 3. året ved University of North Dakota – et av ACNs samarbeidsuniversiteter. 

Enten du er interessert i å lære språk eller ønsker å få bedre skriveteknikker, så vil en bachelorgrad i engelsk komme godt med. Engelskstudiet ved University of North Dakota er en allsidig utdanning, som gir deg erfaring innen alle områder av faget. Med kurs i alt fra kreativ skriving og redigering til lingvistikk og litteratur, vil du enkelt kunne dyrke det feltet som interesserer deg mest.

Emner i studiet

Språkstudier er av stor verdi nesten uansett hvilken karrierevei du ønsker. Evnen til å kommunisere effektivt er nødvendig i enhver bransje. Av kursene du skal gjennom i bachelorgraden, kan blant annet følgende nevnes:

  • American & British Literature
  • Fiction & Creative Writing
  • Digital Humanities
  • Editing and Publishing
  • Linguistics
  • History of the English Language

AMERICAN COLLEGE GIR DEG HJELPEN DU TRENGER FOR Å STUDERE I USA

ACN tilbyr ett år av en 4-årig amerikansk bachelorgrad. Dette gir en smidig overgang fra norsk videregående skole til høyere utdanning i USA. Ved American College of Norway får du studere sammen med amerikanske/internasjonale studenter i Norge, i et lite og intimt miljø i Moss. ACN har også amerikanske lærere, noe som gjør deg ekstra rustet til videre studier i USA.

Det er mye som må ordnes før du skal studere i utlandet. ACN bistår deg med det praktiske rundt søknadsprosesser, visum, forsikring og bolig. Velger du å studere ved American College, vil du dessuten bygge et nettverk av både norske og amerikanske lærere og studenter.

Sist, men ikke minst, får du en skikkelig forsmak på college-livet på campus i Moss! Her feires en rekke amerikanske høytider og festligheter, blant annet Thanksgiving, Halloween og Super Bowl.

Å STUDERE I NORD-DAKOTA, USA

Nord-Dakota er en delstat i Midtvesten i USA. Den grenser mot Minnesota i øst, Sør-Dakota i sør, Montana i vest og i Canada i nord. Nord-Dakota tilhører prærien og stiger gradvis fra 225 moh. i øst til 1076 moh. i vest.

I Nord-Dakota kan du komme i kontakt med den ekte naturen og oppleve fantastiske landskap – inkludert elver, innsjøer og nasjonale og lokale parker. Du møter et allsidig dyreliv bestående av blant annet fugler, bøfler, hjort, elg og antiloper. Du kan både fiske og jakte, eller bare utforske det spennende villmarkslivet. Du kan også besøke byen Fargo, som den kjente filmen og tv-serien "Fargo" har sitt opphav fra.

Befolkningen i Nord-Dakota er kjent for å være åpne og vennlige, og for å leve et fritt liv uten noe hastverk.

Opptakskrav/Søknad

FOR NORSKE STUDENTER

80-90% av studentene ved American College of Norway er norske og kan søke direkte til ACN etter videregående skole. ACN aksepterer 70 studenter hvert år; de fleste i høstsemesteret. Det er også mulig å søke opptak til vårsemesteret (som starter i januar).

OPPTAKSKRAV

  • Utfylt søknadsskjema (ACN Application)
  • Alle søkere må ha generell studiekompetanse innen starten av semesteret de søker opptak til
  • Alle må legge ved et personlig essay som besvarer følgende spørsmål: Hvorfor er jeg interessert i denne studiemuligheten?
  • Karaktersnitt bør ligge på minst 4,0

Det anbefales å søke så tidlig som mulig før studiestart.

For søknadsskjema, kontakt American College of Norway her.

NB: Internasjonale studenter har andre opptakskrav. Kontakt American College of Norway for mer informasjon.

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelorgrad

Kostnader

Studieavgiften ved American College er 40 000 kroner per semester. Som student ved American College kan du søke om økonomisk støtte fra Lånekassen. Du får deler av lånet ditt omgjort til stipend etter beståtte eksamener.

Videopresentasjon

   

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Engelsk - Bachelor.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

University of North Dakota

University of North Dakota

University of North Dakota

Ta første året av en 4-årig amerikansk bachelorgrad på American College of Norway, og start rett på 3. året ved University of North Dakota!

University of North Dakota ligger i Nord-Dakota i USA, og er et av American College of Norways samarbeidsuniversiteter. Universitetet er delstatens største og eldste universitet, med rundt 15.000 studenter og over 200 fagområder. 

Opplev ekte natur og fantastisk landskap

Nord-Dakota er en delstat i Midtvesten i USA. Den grenser mot Minnesota i øst, Sør-Dakota i sør, Montana i vest og i Canada i nord. Nord-Dakota tilhører prærien og stiger gradvis fra 225 moh. i øst til 1076 moh. i vest.

I Nord-Dakota kan du komme i kontakt med den ekte naturen og oppleve fantastiske landskap – inkludert elver, innsjøer og nasjonale og lokale parker. Du møter et allsidig dyreliv bestående av blant annet fugler, bøfler, hjort, elg og antiloper. Du kan både fiske og jakte, eller dra på turer og utforske det spennende villmarkslivet. Du kan også besøke byen Fargo, som den kjente filmen og tv-serien "Fargo" har sitt opphav fra.

Befolkningen i Nord-Dakota er kjent for å være åpne og vennlige, og for å leve et fritt liv uten noe hastverk.

Vis alle utdanninger fra University of North Dakota

Kontaktinformasjon til American College of Norway

American College of Norway

Verket 22
1534 Moss

 Vis telefonnummer
www.americancollege.no


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Engelsk - Bachelor:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!