5,0 (8 Omtaler)

American College of Norway

i Moss (+ 9 studiesteder)
Få mer informasjon om skolen 👍

American College of Norway

American College of Norway – start din bachelorgrad i Norge, fullfør i USA!

Vil du studere i USA? Ta ett år av en amerikansk bachelor i Norge, og fullfør bachelorgraden på et anerkjent universitet i USA! American College of Norway gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

American College of Norway (ACN) er ikke bare et forberedende år, det er faktisk en del av din bachelorgrad. Her studerer du sammen med amerikanske og norske studenter og tar fag undervist av amerikanske professorer. Året hos American College of Norway gjør at du lettere ”sklir inn i” det amerikanske universitetssystemet.

Når du er ferdig med første året på ACN kan du overføre credits til USA og begynne rett på 2. året. ACN hjelper deg med søkeprosessen til amerikanske skoler, uansett om du vil studere i LA, New York, Chicago, Boston, Miami, eller hvilken som helst amerikansk by.

Campus i Moss

Velger du å studere på ACN kan du også bo på campus i Moss. Dette er en utmerket måte til å være i nærheten av skolen og dine medstudenter på, og den enkleste måten å bo på for ACN-studenter. Velger du å bo på campus får du også mest ut av din college-opplevelse!

Søk gjennom SONOR

SONOR hjelper deg som har lyst til å studere i utlandet med alt fra kartlegging av studiemuligheter til selve søknadsprosessen. Det er ingen økonomiske forpliktelser for deg som student å benytte deg av SONOR sine tjenester, så hvorfor stå alene når du kan ha vår kompetanse i ryggen overfor et så stort og viktig valg?


For kontakt eller mer informasjon om American College of Norway, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Journalistikkutdanning USA
Psykologiutdanning USA
Stats- og samfunnsvitenskap USA
Utdanning i historie USA
Utdanning i internasjonale relasjoner USA

Jeg vil vite mer!

Bestill informasjon

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om American College of Norway.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen


reCAPTCHA logo Denne hjemmesiden er beskyttet av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Brukervilkår gjelder.

Kontakt skolen

American College of Norway

Verket 22
1534 Moss

Omtaler

Gjennomsnittsrangering: 5

Basert på 8 omtaler
Skriv en skoleomtale
5/5
Martine Guven
15 nov 2016
American College of Norway

American College of Norway offers the opportunity to study your last years of your bachelor in the United States. The guidance councelors at ACN have been available as much as I...

Vis hele omtalen
5/5
Pernille
11 nov 2016
2016/2017 STUDENT

After being an exchange student in Texas my junior year of High School, I fell in love with the American school system and therefore started my journey of doing my bachelor degr...

Vis hele omtalen
5/5
Paulina
19 sep 2016
American College of Norway

ACN er en unik mulighet for deg som ønsker å fortsette studiene i USA! Jeg er utrolig fornøyd med valget jeg tok om å starte på nettopp denne skolen. Hele bemanningen ved ACN er...

Vis hele omtalen
Highlights