Vis studentum.no som: Mobil

Ulike studier – Pace University

American College of Norway
Sammendrag
Heltid
Bachelor
1 år i Norge + 2 år i USA
Ja
Oppstart: Kontakt American College - New York

Ulike studier – Pace University

studere i usa - pace university

Studere i New York på Pace University

Ta første året av en 4-årig amerikansk bachelorgrad på American College of Norway, og start rett på 3. året ved Pace University! Pace University ligger i delstaten New York, og er et av American College of Norways samarbeidsuniversiteter. 

Campus på Manhattan og Westchester County, New York

Siden 1906 har Pace utdannet profesjonelle tenkere ved å tilby førsteklasses utdanning. Pace University er et privat universitet og har campus på Manhattan og Westchester County, New York. Universitetet er omringet av fordelene ved storbyområdet i New York.

Pace University tilbyr bachelor-, master- og doktorstudier innen helse, kunst og vitenskap, juss, business, lærerutdanning og datavitenskap og informasjonssystemer. I hjertet av Paces akademiske verdier, er et historisk engasjement til undervisning. Dette manifesteres i små klasser, samt vekt på ferdighetsutvikling og kritisk tenkning, individuell veiledning og faglig rådgivning. I undervisningen vektlegges både praktiske og teoretiske perspektiver.

Opptakskrav/Søknad

FOR NORSKE STUDENTER

80-90% av studentene ved American College of Norway er norske og kan søke direkte til ACN etter videregående skole. ACN aksepterer 70 studenter hvert år; de fleste i høstsemesteret. Det er også mulig å søke opptak til vårsemesteret (som starter i januar).

OPPTAKSKRAV

  • Utfylt søknadsskjema (ACN Application)
  • Alle søkere må ha generell studiekompetanse innen starten av semesteret de søker opptak til
  • Alle må legge ved et personlig essay som besvarer følgende spørsmål: Hvorfor er jeg interessert i denne studiemuligheten?
  • Karaktersnitt bør ligge på minst 4,0

Det anbefales å søke så tidlig som mulig før studiestart.

For søknadsskjema, kontakt American College of Norway her.

NB: Internasjonale studenter har andre opptakskrav. Kontakt American College of Norway for mer informasjon.

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelorgrad

Kostnader

Studieavgiften ved ACN er 40 000 kroner per semester. Som student ved American College kan du søke om økonomisk støtte fra Lånekassen. Du får deler av lånet ditt omgjort til stipend etter beståtte eksamener.

Videopresentasjon

   

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Ulike studier – Pace University.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

American College of Norway

American College of Norway

American College of Norway – start din bachelorgrad i Norge, fullfør i USA!

Vil du studere i USA? Ta ett år av en amerikansk bachelor i Norge, og fullfør bachelorgraden på et anerkjent universitet i USA! American College of Norway gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

American College of Norway (ACN) er ikke bare et forberedende år, det er faktisk en del av din bachelorgrad. Her studerer du sammen med amerikanske studenter og tar fag undervist av amerikanske professorer. Året hos American College of Norway gjør at du lettere ”sklir inn i” det amerikanske universitetssystemet.

Når du er ferdig med første året på ACN kan du overføre credits til USA og begynne rett på 2. året, eller rett på 3. året hvis du velger en av ACNs samarbeidspartnere.

Campus i Moss

Velger du å studere på ACN kan du også bo på campus i Moss. Dette er en utmerket måte til å være i nærheten av skolen og dine medstudenter på, og den enkleste måten å bo på for ACN-studenter. Velger du å bo på campus får du også mest ut av din college-opplevelse!

Velg fritt mellom USAs universiteter

Det finnes over 3500 universiteter og colleges i USA, og hos ACN får du hjelp til å velge et universitet som passer for deg. ACNs studenter har valgt universiteter på tvers av USA. For å gjøre det enkelt, kan ACN garantere deg plass ved et av deres samarbeidsuniversiteter:

Hvordan søke på studier i USA?

Imens du studerer ved American College of Norway finpusser du engelskkunnskapene dine, og finner ut hva professorene forventer av deg og hva du kan forvente av ditt universitet. Du får også personlig veiledning med søknadsprosedyrer, bolig, lån og visum – det betyr en enkel prosess for deg.

Vis alle utdanninger fra American College of Norway

Kontaktinformasjon til American College of Norway

American College of Norway

Verket 22
1534 Moss

 Vis telefonnummer
www.americancollege.no


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Ulike studier – Pace University:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!

My American dream!

Helt siden jeg var liten jente har jeg drømt om å bo i USA. Da jeg hørte om ACN så jeg det umiddelbart som en fantastisk mulighet til en smidigere overgang.

TRINE BAKKE LINDBERG // OSLO

Bestill informasjon
Fantastisk miljø på ACN Campus!

Til alle dere som tenker på å søke på ACN; gjør det! Å studere i USA er en stor mulighet, og ACN virkelig vet hvordan de skal hjelpe deg å komme dit! Lykke til!

EMILIE FRØYLAND // STAVANGER

Bestill informasjon