Vis studentum.no som: Mobil

Engelsk - Bachelor

American College of Norway
Sammendrag
1 år i Norge + 2 år i USA
Ja
Heltid
Ulike muligheter, kontakt American College
Bachelor
Moss, New Hampshire

Engelsk - Bachelor

bachelor i engelsk språk og litteratur - usa

Ta bachelor i engelsk språk og litteratur på Southern New Hampshire University

Vil du studere engelsk i USA? Ta ett år i Norge på American College of Norway (ACN), og fullfør graden i USA! Etter å ha bestått første året på ACN, kan du begynne rett på 3. året ved Southern New Hampshire University – et av ACNs samarbeidsuniversiteter. 

Ved Southern New Hampshire University (SNHU) kan du gjøre karriere av lidenskapen din for å lese og skrive. Oppnå kunnskapen dagens arbeidsplasser krever innen kommunikasjon og forskning. Lær å tenke kritisk og skrive effektivt. Velkommen til SNHUs bachelorgrad i Engelsk språk og litteratur!

Klassene på universitetet er generelt små. Litteraturkurset har eksempelvis rundt 20 studenter og skrivekurset rundt 15 studenter. Dette tillater professorene å holde klassene aktive og engasjerte. Du slipper å sitte i et stort auditorium og streve med å følge med. Da SNHU ligger i hjertet av New England, fødestedet til amerikansk litteratur, vil professorene ofte inkludere besøk til historiske steder for litteratur i undervisningen, blant annet Walden Pond.

Veien videre

Mange tenker en bachelor i engelsk språk og litteratur kun er relevant for lærere og skribenter, men dette er ikke tilfelle. Bachelorprogrammet ved SNHU er designet for å gi deg en bred kunnskap som kan overføres til mange felt. Dette inkluderer:

  • Effektiv muntlig og skriftlig kommunikasjon. Du lærer hvordan å utvikle, skape og presentere ideer og historie som kan hjelpe deg å overbevise og utdanne et publikum.
  • Evnen til å tenke kritisk og kreativt. Du vil lære hvordan å avdekke og dissekere ulike synspunkter for å skape nye konsepter og historier.
  • Bred kunnskap om klassisk litteratur. Ved å lese, evaluere og diskutere litteratur som har påvirket dagens samfunn, vil du få et unikt perspektiv og en unik forståelse for verden.
  • Ferdigheter i forskningsstrategier. Du vil lære utprøvde teknikker for å identifisere og analysere informasjon, som videre vil hjelpe deg med å bygge opp støtte for dine ideer og meninger.

AMERICAN COLLEGE GIR DEG HJELPEN DU TRENGER FOR Å STUDERE I USA

ACN tilbyr ett år av en 4-årig amerikansk bachelorgrad. Dette gir en smidig overgang fra norsk videregående skole til høyere utdanning i USA. Ved American College of Norway får du studere sammen med amerikanske/internasjonale studenter i Norge, i et lite og intimt miljø i Moss. ACN har også amerikanske lærere, noe som gjør deg ekstra rustet til videre studier i USA.

Det er mye som må ordnes før du skal studere i utlandet. ACN bistår deg med det praktiske rundt søknadsprosesser, visum, forsikring og bolig. Velger du å studere ved American College, vil du dessuten bygge et nettverk av både norske og amerikanske lærere og studenter.

Sist, men ikke minst, får du en skikkelig forsmak på college-livet på campus i Moss! Her feires en rekke amerikanske høytider og festligheter, blant annet Thanksgiving, Halloween og Super Bowl.

Opptakskrav/Søknad

FOR NORSKE STUDENTER

80-90% av studentene ved American College of Norway er norske og kan søke direkte til ACN etter videregående skole. ACN aksepterer 70 studenter hvert år; de fleste i høstsemesteret. Det er også mulig å søke opptak til vårsemesteret (som starter i januar).

OPPTAKSKRAV

  • Utfylt søknadsskjema (ACN Application)
  • Alle søkere må ha generell studiekompetanse innen starten av semesteret de søker opptak til
  • Alle må legge ved et personlig essay som besvarer følgende spørsmål: Hvorfor er jeg interessert i denne studiemuligheten?
  • Karaktersnitt bør ligge på minst 4,0

Det anbefales å søke så tidlig som mulig før studiestart.

For søknadsskjema, kontakt American College of Norway her.

NB: Internasjonale studenter har andre opptakskrav. Kontakt American College of Norway for mer informasjon.

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelorgrad

Kostnader

Studieavgiften ved American College er 40 000 kroner per semester. Som student ved American College kan du søke om økonomisk støtte fra Lånekassen. Du får deler av lånet ditt omgjort til stipend etter beståtte eksamener.

Videopresentasjon

   

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Engelsk - Bachelor.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Southern New Hampshire University

Southern New Hampshire University

Southern New Hampshire University

Ta første året av en 4-årig amerikansk bachelorgrad på American College of Norway, og start rett på 3. året ved University of North Dakota!

Southern New Hampshire University er et privat og uavhengig universitet i Manchester i delstaten New Hampshire, USA. Universitetet har 3000 studenter på campus og over 80 000 nettstudenter, og er et av USAs raskest voksende universiteter. 

Om Manchester, New Hampshire

Manchester er den største byen i delstaten New Hampshire, USA. Byen har 109 565 innbyggere, og ligger i Hillsborough County. 

Manchester er et bysentrum som kombinerer historie, industri og næringsliv. Her kan du besøke berømte museer som The Millyard og The Currier Museum of Art. Du kan også dra til den nærliggende byen Merrimack, hvor du kan besøke bryggeriet Anheuser-Busch Brewery og smake på sesongens øltyper, og hvor du kan se de berømte "Budweiser Clydesdale horses".

Manchester kan by på et yrende natteliv, konserter, teatre og gode shoppingmuligheter, i tillegg til en flott natur med parker og innsjø.

Vis alle utdanninger fra Southern New Hampshire University

Kontaktinformasjon til American College of Norway

American College of Norway

Verket 22
1534 Moss

 Vis telefonnummer
www.americancollege.no


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Engelsk - Bachelor:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!