Vis studentum.no som: Mobil

Ta en masterutdanning på en av de beste handelshøyskolene i Europa!

Alba Graduate Business School, American College of Greece (ACG), er en av de beste handelshøyskolene i Europa og ligger i Athen. ACG er en privat, uavhengig og ideell utdanningsinstitusjon. Gjennom hele sin historie har ACG blitt anerkjent som Hellas fremste non-profit college og det er den eldste og største amerikanske utdanningsinstitusjonen i Europa.

En internasjonal og anerkjent skole

Alba ble opprettet i 1992 og fra 2011 ble det dannet et strategisk samarbeid med American College of Greece, med et mål om å skape en internasjonal og anerkjent utdanningsinstitusjon i Hellas. 

Både studentene og professorene på ACG kommer fra ulike land rundt om i verden. Dette gir en unik, internasjonal opplevelse. Gjennom skolens mange samarbeidspartnere har man også mulighet til å dra på utveksling og bygge et enda større internasjonalt nettverk. 

Den innovative og business-orienterte skolen har blitt tildelt flere priser, og utdanningene på Alba dukker jevnlig opp i ulike globale rankinger når det gjelder beste universiteter. 

Utdanningstilbud

Alba tilbyr MBA- og MSc-programmer i nesten alle business-områder inkludert blant annet shipping management, finans, turisme, supply chain management, entreprenørskap og markedsføring.

Athen, Hellas

Hellas er unik av mange forskjellige grunner, enten du snakker om den enestående mengden historie, det greske språket, levemåten eller lokal mat! Et varmt, trygt og innbydende land med en utadvendt mentalitet. I Athen snakker de engelsk svært godt, og det er et attraktivt reisemål for de som søker et solfylt og inspirerende sted å studere.

Bosted for internasjonale studenter

Når det gjelder bosted, tilbyr Alba fullt møblerte, enkle eller delte leiligheter (med kjøkken og bad) i gangavstand fra skolens campus. Innkvartering er ikke inkludert i skolepenger, men internasjonale studenter er kvalifisert for nedsatte faste priser per måned som inkluderer alle regninger. 

Månedlig levekostnad for å studere i Athen avhenger av studentenes livsstil. Et grovt estimat av gjennomsnittlige levekostnader i Athen er omtrent 300-400 euro per måned (eksklusiv bosted).

Undervisningsmetoder

Alba-fakultetet består av ansatte fra hele verden som har erfaring fra prestisjetunge skoler innen forretnings- og ledelsesområdet. Eksempler på dette er Harvard Business School, Boston College, NUY, LBS, Babson, Warwick, INSEAD og University av Illinois. I undervisningen vil du som student løse reelle problemer gjennom en rekke læringsmetoder som simuleringer, casearbeid, bedriftsprosjekter eller forelesninger. Du vil også dra nytte av gjesteforelesere fra eliteskoler som Duke, LBS, INSEAD, Wharton, Bocconi, LBS, Darden og IMD.

Nære bånd til næringslivet

Professorene på Alba er ledende akademikere som produserer akademisk forskning med høyt kaliber, og mye av arbeidet deres publiseres i kjente akademiske tidsskrifter som Academy of Management Review, Journal of Finance, Journal og Marketing etc. Noe av arbeidet som er publisert av Alba-fakultetet er blant de mest siterte på sine områder. Alba har veldig sterke bånd med næringslivet i Hellas og spesielt med de greske rederiene som er de største i den globale industrien.

Karriere

Etter endt utdanning hos Alba Graduate Business School vil du ha mange internasjonale muligheter når det gjelder jobb. Skolen har et eget karrieresenter hvor de tilbyr individuelle coachingtimer, arrangerer arbeidsrelaterte eventer og arbeidsmesser, og publiserer relevante jobbmuligheter. Skolen tilbyr livslang karrieresupport til alle som er del av skolens alumni-nettverk.


For kontakt eller mer informasjon om Alba Graduate Business School, The American College of Greece, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Master, 2 år Sted
MBA i Shipping Athens
MSc i Shipping Management Athens
MSc i Supply Chain Management Athens

Vis alle

Kontakt skolen

Alba Graduate Business School, The American College of Greece

Alba Graduate Business School
Xenias 6-8
11528 Athens

Jeg vil vite mer!

Want to know more about Alba Graduate Business School, The American College of Greece? Fill out the form, including any questions you have. This information will be sent directly to the school, and a representative will respond to your enquiry.

Vil du vite mer?

To order information from Alba Graduate Business School, The American College of Greece, please fill out the following information:

Sign up to our newsletter!
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!